Şimdi Ara

ankara için hızlı okuma kursu tavsiyesi verebilecek olan var mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
3
Favori
30.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lwd

quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Yaz tatilinde oğlanı göndereceğim, üniversite sınavları için. Teşekkürler.

Melik Duyar'ın Hızlı Okuma Seti varken üzerine tanımam. Başka hiçbir kitabı alıp okumaya, kursa gitmeye gerek yok.

Biraz bahsedebilir misiniz? Siz bu eğitimlere katıldınız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Yaz tatilinde oğlanı göndereceğim, üniversite sınavları için. Teşekkürler.

Melik Duyar'ın Hızlı Okuma Seti varken üzerine tanımam. Başka hiçbir kitabı alıp okumaya, kursa gitmeye gerek yok.

Aslında geçen yıl oğlumu gönderecektim ama bazı nedenlerden dolayı olmadı. Bu yaz kesin gitmesi lazım çünkü seneye 11. sınıfa başlayacak. Üniversite sınavlarından önceki son iki sene, artık ne yapacaksa bu iki sene içinde yapacak. Melik Duyar'ın bu konuda 2 farklı eğitimi var. Siz bunlardan birine katıldınız mı? Tavsiye ve görüşlerinizi alabilir miyim?

1) Hızlı öğrenme ve hafıza teknikleri

2) Hızlı okuma kursu

Niyetim; sırasıyla oğlumun her iki eğitime katılmasını sağlamak.

• @celebic

İkisinin de eğitim setini alıp evde uyguladım. Set ve kurs aynı.
    Bence göndereceğiniz en gerekli kurslar bunlar. Çok yararı olur.
  • quote:

@celebic

İkisinin de eğitim setini alıp evde uyguladım. Set ve kurs aynı.
    Bence göndereceğiniz en gerekli kurslar bunlar. Çok yararı olur.

Sizce ikisine de mi gidilmesi yoksa birinden biri mi tercih edilmeli? Telefon açıp görüştüğümde karşıma çıkan kişi iki kursunda farklı amaçlara yönelik olduğunu ve yukarıda yazdığım sırayla alırsanız daha etkili olacağını söyledi.
  • @celebic

1-Fotografik Hafıza Teknikleri
    2-Hızlı Okuma
    3-http://www.megahafiza.com/setler-mega-inovasyon-asit-yaratici-dusunme-teknikleri-seti.asp

Bu setler sırasıyla çok yararlı olur. Hayatı değişir eminim.
    3. sıradaki seti ilk sıraya da koyabiliriz. Hızlı okuma kursundan önce fotografik hafıza teknikleri kursu alınmalı bence de.
  • quote:

@celebic

1-Fotografik Hafıza Teknikleri
    2-Hızlı Okuma
    3-http://www.megahafiza.com/setler-mega-inovasyon-asit-yaratici-dusunme-teknikleri-seti.asp

Bu setler sırasıyla çok yararlı olur. Hayatı değişir eminim.
    3. sıradaki seti ilk sıraya da koyabiliriz. Hızlı okuma kursundan önce fotografik hafıza teknikleri kursu alınmalı bence de.

Tamam dostum teşekkür ederim.

Benim de tahmin ettiğim gibi her iki kursa ayrı ayrı gitmesi faydalı olacak. Aslında sadece üniversite sınavları için bütün hayatı boyunca kullanabileceği bir beceri olacak. Selamlar.
  • hızlı okuma kursu ankara tavsiye ediyorum daha önce kendim eğitim aldım hızlı okuma kursu ankara
  • selamiyildiz S kullanıcısına yanıt
    Biraz bahseder misiniz? Ne kasar hız artışı oluyor? Hangi teknikleri kullanıyorlar?

• Ankara için acil kurs önerisi bekliyorum MEGA HAFIZAMI yoksa YÜKSEK YAPILI ZEKALAR kursumu?
  • SONEKTRA kullanıcısına yanıt
    Hocamhttp://www.etikaegitim.com Adresinden İletişime Geçerek Detaylı Bilgi Alabilirsiniz..
  • selamiyildiz S kullanıcısına yanıt
    Site açılmıyor ki

• tekrar Deneyin Hocam http://www.etikaegitim.com
  • konuyu hortlatmak istemezdim fakat konuyu arayıp bulan arkadaşlar için fikir olması gerekiyor.(giden birisinden)

yüksekyapılızekalar buraya ya da bir başkasına gitmeyin derim ben. paranıza yazık. söyledikleri hızlı okumayı zaten evde planlasanız oluyor. ancak sınavlarda işe yaramıyor çünkü kafa sesinizi yenmeniz gerekiyor. sırf bunun için de kursa para vermek yerine kafa sesinizi yok ederseniz daha hızlı okuyabilirsiniz. 1-2 göz egzersizi ve kafa sesi dışında bir sürprizleri yok emin olabilirsiniz.
  • verlieb91 kullanıcısına yanıt
    Sen ordan kurs mu aldın? Biraz anlatir misin işe yaradı mı ?neler yaptin? Hızın ne kadar gibi? Bende hiç işe yaramadi ondan sordum

• Cok zaman gecmis dostum kusura bakma geciken cevap icin. Kurs zamani oldukca faydaliydi ama ic ses olayi problemli. Kurstan sonra etkisi gecti ve yine yavas okuyorum. Ama yavas dedigim okuma hizim eskiye nazaran bir tik ustte tabiki. Onemli olan odaklanarak okumak, goz takibi ve sadece beyinden gozler kapali bir sekilde 2,3 ve hatta 4 haneli sayilarin carpma islemini yapmak. Bunu evde de yapabiliyorsun. Odagini bunlar gelistiriyor.

• verlieb91 kullanıcısına yanıt
    Hızlı okuma setini alıp evde uygulasak başarılı olamaz mıyız sence? Kursa katılmak çok şey farkediyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.