Şimdi Ara

Ankara ısı yalıtım firması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Isı yalıtım uygulamaları çeşitlilik göstermektedir. Piyasada yapılan çoğu montalama işleri ısı yalıtım degeri %35 ile %40 arasında değişmektedir ve bu oldukca düşük değerdir. Firmamız ısı yalıtım değerini %70 lere çıkartacak enerji tasarrufu sağlamaktadir.
    Isı yalıtım yaptıracağınız firmadan binanızın enerji kimlik belgesiniz isteyiniz. Binalarda enerji kimlik belgesi bulunması 5627 enerji verimlilik yasasına göre zorunludur.
    Ankara montalama firması arasında en uygun cözüm ve en uygun fiyat ile sizlere gizmet vermekteyiz. Bizlere ulaşmanız durumunda İnşaat mühendisi arkadaşımız ücretsiz keşif ile sizleri bilgilendirmektedir.
    Volkan ÇETİNKAYA
    İnşaat mühendisi
    www.ankaradekorasyon.org

• Mantolama olan binalar daha sağlam olacağı için, binalarda herhangi bir şekilde çatlaklar oluşmaz. Özellikle sıcak havalarda yapılan mantolama işleri daha çabuk tutacağı için binalar daha sağlam olmakta ve ısı yalıtımı daha fazla iletilmektedir. Mantolama işinin yanısıra kullanılan malzemelerde oldukça önemli kaplıyor. Dayanıklı ve kaliteli malzeme kullanıldığı takdirde binalar kolay kolay hasar görmemektedir. Ankara ısı yalıtım olarak binalarınız için en kaliteli malzemeler kullanılmaktadır. Kullanılan malzemeler sayesinde binalarınızda ısınma sorunu olmadan ömür boyu güvenle kalabileceksiniz.
    www.isiyalitimi.net
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.