Şimdi Ara

Gebze Demirdöküm Uzuner Isıtma ve Soğutma Yetkili Servis Kombi anakartıma Zarar verip Gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklasık 10 gün önce yüksek voltajdan hasar gören anakartımı ben işte iken yetkili servis (gebze uzuner soğutma)i evime çağırdım.Hanım evde iken gelip baktılar ve anakartın hasar aldığını ve değişmesi gerektiğini 7200tl yeni kart ücreti olduğunu söylemişler.Bende Gelince tamir olabiliyorsa tamir olmasza ondan sonra değişim yaptıracağımı söyleyip 650 tl servis ücreti alıp gitmişler.Bunarada hanıma daha öncede bulaşık makinasında öyle bir sorun olduğundan başından ayrılmamalarını tembih ettim.Servis elemanı mutfaktada olmasına rağmen hanımı banyoya gönderip sıcak suya bakmasını sölemiş,oda doğal olarak gitmiş ve bu esnada ana karttın 4 tane parçasını (kapasitörlerini) koparıp gitmişler.

Ertesi gün eve geldiğimde babamında aynı koöbiden olup onunda yüksek voltajdan zarar gördüğünü sölediler.ilk etapda baktığımda sigorta ve varistör arızalanmıs onları değiştiğimde babamın anakart sorunsuz çalışmakta benim anakartta tepki vermemekteydi.2 ana kartı yanyana koyduğumda resimde belirttiğim 4 parçayı koparıp anakartın çalışmamasına neden olmuşlar.Durumu şikayet var üzerinden genel merkeze iletsemde servis ne yazdıysa onları haklı bulmuşlar.Bende hakkımı aramak için fark ettiğim günün ertedi günü thh gebze subesine resimli başvuruda bulundum ne çıkar bilmiyorum.

Burası olsun diğer sosyal platformlar olsun bu yaptıkları adiliği dile getirmek istedim.Bu yetkili servis adı altında geçinen servisleri iyi tanıyın ve eve çağırırken 5 kez daha düşünün.

Gebze demirdöküm yetkili servisi Uzuner ısıtma ve soğutma sistemleri sahibi ali uzuner ve avanelerinden uzak durun.

Gebze Demirdöküm Uzuner Isıtma ve Soğutma Yetkili Servis Kombi anakartıma Zarar verip Gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tüketici hakem heyetine basvurmustum benim lehime karar çıktı.
    Anakart değişimi ve servis ücreti iade kararı cıktı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • geçmiş olsun hocam

• disintegration kullanıcısına yanıt
    Saolun teşekkür ederim.

• Geçmiş olsun hocam. Böyle esnaf bozuntuları malesef her yerde var.

• Ali GÜLER kullanıcısına yanıt
    Saolun Ali bey. Adalet yerini buldu diyelim.

• Geçmiş olsun. Bende Gebze de özel servisim. Fotoğraf tam belli olmasada varistör patlak gözüküyor. Dd yeni kombi kartları ufak dalgalanma neticesinde zarar görüyor, işlemciye kadar gidebiliyor maalesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kombi ve Tesisat Öneri-eski-
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.