Şimdi Ara

Ankara İskitler restoran açılışı-köfte 1 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.733
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir sonraki tağşiş listesine aday herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: Mitrovic

quote:

Orijinalden alıntı: elektronikg

sen tabi iskitlerdeki peçenek dönerden hiç yememişsin. döner denince ankarada aklına orası gelirdi.

Peçenek Döner son derece bozdu döneri 5 para etmez. Kıyma zaten, vıcık vıcık yağlı. Ankara'da iyi döner yapan yer çok az, bnlardan biri Cici Piknik. Ora da sabah 10 da bir sürü kesiyor soğuk soğuk yiyorsun döneri.

Kısacası Ankara'da iyi döner bulmak epey zor.

Düveroğlu, Özler, Cici, Nazım Usta, Mutlu, Özge Piknik gibi yerler İstanbul'da yok.

Dediğiniz yerler güzel ancak İstanbul'da da çok iyi döner yapan yerler var hocam, emin ol var. Dönerci Şahin Usta var, Bayramoğlu var mesela hiç yediniz mi bilmiyorum döneri gayet enfes. Yanılmıyorsam Beyazıt Sirkeci dolaylarında meşhur bir dönerci var, Maslak'da tesadüfen girdiğim Müdavim Döner bile Ankara'daki çoğu dönerciden iyi.

• Fırsat tükendi yazıyor iyiki erkenden almışız
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    içerisinden bir kaçını biliyorum. gayet iyiler. işini hakkıyla yapan olduktan sonra isterse cin cinde satsın hakkını vermek lazım.
  • Değerli Yakala.co Üyemiz;

Açılış ile ilgili bazı aksaklıklar olduğu için fırsat geçerlilik tarihi 12-19 Nisan tarihi olarak güncellenmiştir.

İyi günler dileriz.

şeklinde mail yollamışlar
  • 2 adet kod almıştım fakat gidemeyeceğim ve bugün de sonmuş gidebilecek olan varsa 2 adet kodu verebilirim ilgilenenler pm atabilir

• Benim de 4 tane kodum yandı, belirtilen tarihler arası olsa gidecektim, tarihler ötelenince unuttum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.