Şimdi Ara

Ankara İskitler restoran açılışı-köfte 1 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.732
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ankarada ne kadar tanıdık varsa haber verdim
    teşekkür
  • Daha once bahceli ve aydinlikta acilislari olmustu porsiyonlari gayet doyurucu.bekarlar icin ideal.evliler begenmez(!)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Daha once bahceli ve aydinlikta acilislari olmustu porsiyonlari gayet doyurucu.bekarlar icin ideal.evliler begenmez(!)

biz istanbulda daha ne olduğu belli olmayan midye kampanyasında bir birimizi çiğneriz
  • Köfte değildir o soyadır:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tarz açılışlar da hep Ankarada oluyor. İstanbulda hiç böyle bir şey görmedim.

• tekrardan et-ye gurme köftesi yiyebilecez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lezzetli at eşek eti için giderim

• Teşekkürler aldık 5 tane
  • Siteler de ki şube açılısına gitmiştim 1TL kapmayasına.
    Gayet güzeldi. Ama ikramları zayıf.
  • Böyle açılışları görünce aklıma hep şu bklava izdihamı geliyor bedava olsa gitmem

• Maestro26 kullanıcısına yanıt
    normal liste fiyatından gidip yemeyeceğimiz için sorun yok dh ölücüleri kampanya varken anca gider
  • 1996 yılında Gobit ve kokoreç yemeye giderdik buralara (köfte yemezdik). Güzeldi o zamanlar. En son Ankaragücü süperlig'den düştüğü sezon son bir kaç maçı kalmıştı. Kaynım dedi: enişte seni bir köfteciye götüreceğim. Çok süper dedi. Ama yer söylemedi. Geldik iskitlere söyledi 2 porsiyon 1,5 köfte yanına da içecek 2 ayran. Tiksine tiksine yedim. Neyse hesap öderken baktım. 10 lira verdi 1 lira da para üstü aldı (utanmaz kaynım). Artık fırsat mı? Değil mi siz düşünün. Ne yiyeceğim diye merak etmeyin. Bildiğiniz sakatatı kıyma diye çekiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

ankarada ne kadar tanıdık varsa haber verdim
    teşekkür

bu firma yok listede, ama neden olmasın 5 ay sonra

https://www.tarim.gov.tr/Lists/Duyuru/Attachments/606/Ifsa.pdf
  • 1 liraya köfte mi
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    yeni bir yer değil sitelerde ve aydınlıkevlerde de şubeleri var
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Eray.

yeni bir yer değil sitelerde ve aydınlıkevlerde de şubeleri var

olabilir, pınar'ın binlerce şubesi var ama hayvanı bütün olarak atmışlar makineye
  • bozkurt71 B kullanıcısına yanıt
    sen tabi iskitlerdeki peçenek dönerden hiç yememişsin. döner denince ankarada aklına orası gelirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektronikg

sen tabi iskitlerdeki peçenek dönerden hiç yememişsin. döner denince ankarada aklına orası gelirdi.

Peçenek Döner son derece bozdu döneri 5 para etmez. Kıyma zaten, vıcık vıcık yağlı. Ankara'da iyi döner yapan yer çok az, bnlardan biri Cici Piknik. Ora da sabah 10 da bir sürü kesiyor soğuk soğuk yiyorsun döneri.

Kısacası Ankara'da iyi döner bulmak epey zor.
  • simerazzı kullanıcısına yanıt
    öyle izdihamlar olmasın diye zaten bu şekilde yapıyorlar. sitelerdekine ben de gitmiştim. gayet hoş ve nezihti mekan. otoparkta boş yerde denk gelmişti. paralı yiyenle parasız (1 tl'ye) yiyenlere aynı şeyler geliyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.