Şimdi Ara

Ankara Kahramanmaraş Arası Güzergahı nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
24.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Eyvallah hocam teşekkür ederim.

19nda gidiyorum bir şey istersen söyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayseri yolundan gelenler için;

Tekir'den Maraş'a doğru 10 km daha gelince Çağlayan mevkiinde 2-3 tane Kasap-Lokanta var.
    Pirzola yerseniz tadı damağınızda kalır muhtemelen. Kilosu da 50 TL idi geçen sene.
    Kardeşler Et Lokantasıydı sanırım benim yediğim yer. Salaş (Sonradan yapma salaş değil orijinal salaş.) eski bi mekan.
    Acıkırsanız mutlaka uğrayın dua edersiniz bana:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Akp nin Maraş kadar az çalışıp çok oy aldığı başka şehir var mı bilmiyorum. Biraz az oy verseler daha fazla hizmet alacaklar ama maraşlılara o yol bile fazla. 15yildir yalandan yol yapım çalışması var o yolda. İş makineleri yolun kenarına park etmiş, çalışıyor süsü vermişler. 15yıldır gidip geliyorum ama hala berbat bir yol. Bir kısmını tünelle halletmisler ama diğer kısım berbat çakıl asfalt ve yer yer tek şerit.

Doğası çok güzeldir. Durulacak, yemek yenilecek güzel yerleri var. Otobandan gitmenizi tavsiye etmem.

Arkadaşım öncelikle kesinlikle akpli değilim ülke ve dünya gündeminde ki arkadaşlar beni bilir.

O bahsi geçen yol hakkında bilmediğiniz şeyler var.

O yol da ciddi bir kamulaştırma problemi mevcut o yüzden çok yavaş ilerliyor tüm parseller mahkeme yoluyla kamulaştırılıyor haliyle süreç uzuyor. Aynı zamanda o yolun güzergahı oldukça dağlık ve engebeli bir alan o yüzden yol boyu 10 veya daha fazla tünel olacak şuan ki haliyle bile 6 tane tünel mevcut.

Velhasıl o yol bittiğinde çok güzel olacak Kahramanmaraş'ın marka bir şehir olması için önünde kısa bir süre var birçok çalışma devam ediyor şuan kentsel dönüşüm de dahil olmak üzere.

O yüzden bu tür söylemleri görünce Kahramanmaraşlı bir muhalif olarak üzülüyorum lütfen bunlardan kaçınalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: grezcar

Eyvallah hocam teşekkür ederim.

19nda gidiyorum bir şey istersen söyle

Allah razı olsun düşünmen bile yeter :)

• Bir hort benden:) güncel durum nedir ankaradan adıyaman/gölbaşı ilçesine gideceğiz

• Soranlar geri dönüş yapip tecrübeleeini yazsinlar ama lütfen... Temmuz 9 veya 14 ünde gaziantep kahramanmaraş kayseri kirsehir kaman bala gölbaşı etlik gidecegim belli kesimleri youtopa yukleyecem. Ne yenir ne icilir kismina yakit olayina herseyi sorun ekkeyim cevabima.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt

Yol rahatladı. Duble yollar, tüneller yolu kisaltti. Kayseri üzerinden gidebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.