Şimdi Ara

Ankara Kavaklı Dershanesi Hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 11.Sınıf için Ankara Kavaklı Dershanesini düşünüyorum fakat çoğu kişi kolejlerden geldiği için hani nasıl desem değişik bir ortam olduğu söyleniyor. Sonuçta biz memur çocuklarıyız
    Bilgisi olan arkadaşlar varsa nasıl bir ortam var öğrenciler öğretmenler nasıldır?
    Şimdiden teşekkürler

• abim gitmişti. telefonunu falan emanete bırakıp giriyorsun içeri. değişik bir ortam, pek hoş değil. bir de taa o zamanlar 8 milyardı. şimdi ne kadar bilmiyorum. mutlaka iyidir tabi ama bana göre çok da bi numarası yok. kavaklı dersanesinin alt kurumu karacan dersanesidir. ben karacana gidiyorum. gayet memnunum. zaten aynı yayınlar kullanılıyor, hocalar aynı. o kadar para bayılmak istemiyorsan karacanı tercih et derim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydkydk

abim gitmişti. telefonunu falan emanete bırakıp giriyorsun içeri. değişik bir ortam, pek hoş değil. bir de taa o zamanlar 8 milyardı. şimdi ne kadar bilmiyorum. mutlaka iyidir tabi ama bana göre çok da bi numarası yok. kavaklı dersanesinin alt kurumu karacan dersanesidir. ben karacana gidiyorum. gayet memnunum. zaten aynı yayınlar kullanılıyor, hocalar aynı. o kadar para bayılmak istemiyorsan karacanı tercih et derim. :)

Hala 8 bin lira :)
    Telefonla arayıp fiyat aldık. Erken kayıt indirimi pazarlık felan olmadan net 8 bin lira dediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çekov

quote:

abim gitmişti. telefonunu falan emanete bırakıp giriyorsun içeri. değişik bir ortam, pek hoş değil. bir de taa o zamanlar 8 milyardı. şimdi ne kadar bilmiyorum. mutlaka iyidir tabi ama bana göre çok da bi numarası yok. kavaklı dersanesinin alt kurumu karacan dersanesidir. ben karacana gidiyorum. gayet memnunum. zaten aynı yayınlar kullanılıyor, hocalar aynı. o kadar para bayılmak istemiyorsan karacanı tercih et derim. :)

Telefonla arayıp fiyat aldık. Erken kayıt indirimi pazarlık felan olmadan net 8 bin lira dediler.

hocam gözlemlediğim kadarıyla bizim dersaneden tek farkı sınıfın az kişiden oluşması ve deri koltuklarının olması :) zaten bizim dersanede -karacanda- yüksek başarı sınıfına girersen yine 8 kişiyle eğitim görürsün, sadece deri koltukta oturmazsın. normal sınıfa girersen de 14 kişiyle eğitim görürsün. e yayınlar, hocalar aynı. kavaklı eğitimini karacan'da da görebilirsin. eğitimi çok iyidir, ama kitapları da soru bankaları da sınavları da çok zordur. moralini bozabilir, normal çözdüğün denemelerde 20 net oynar arada.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çekov

quote:

hocam gözlemlediğim kadarıyla bizim dersaneden tek farkı sınıfın az kişiden oluşması ve deri koltuklarının olması :) zaten bizim dersanede -karacanda- yüksek başarı sınıfına girersen yine 8 kişiyle eğitim görürsün, sadece deri koltukta oturmazsın. normal sınıfa girersen de 14 kişiyle eğitim görürsün. e yayınlar, hocalar aynı. kavaklı eğitimini karacan'da da görebilirsin. eğitimi çok iyidir, ama kitapları da soru bankaları da sınavları da çok zordur. moralini bozabilir, normal çözdüğün denemelerde 20 net oynar arada.

Anladım kardeşim. Tüm sorularıma cevap aldım da şu ortada dolaşan dedikodulara bir açıklık getiremedik. Yanlış anlaşılmasın ama çoğu öğrencinin zengin ve kolejli bir kesim olması ayrımcılığa yol açar mı acaba?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.