Bildirim
dershane hakkında samsun
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bileşke tam olarak nerede hocam bende samsundayım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: radagasty
Bileşke tam olarak nerede hocam bende samsundayım
çiftlikte vakıfbank karşısı baya sağlam mekan çalışkanlar var galiba hep küçümsedilerlan beni -
Kimmiş ki onlar adam kücumsuyo bide ben mi konussam hocalari falan kimlermis kac saat ders var falan sordun mu ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: radagasty
Kimmiş ki onlar adam kücumsuyo bide ben mi konussam hocalari falan kimlermis kac saat ders var falan sordun mu ?
ulan valla bende çok sinirlendim ama sağlam yere benziyo
mezunlar için ; sabah 09:00 da başlıyo 1 e kadar kapıdan dışarı çıkmak yok sonra 1 saat ara dışarı çıkabiliyosun 14:00 16:00 ya kadar ders son ders soru çözüm bu şekildeymiş baya disiplinliler aslında gidesim de geldi -
Ben yazıldım hocam ama daha başlamadı tabi mezunlara bilemiyorum nasıl bir yer ama banada sağlam bi yer geldi benimde sınav kötüydü ama çok tepki vermediler bi geometrici var kuruculardan o biraz kurallı bi adama benziyo büyük ihtimalle onunla konuşmuşsundur içine sindiyse git ya sağa sola bakma dh de de nerelerden çekenler var bizde çalışırsak başarırız bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Adonis55
Ben yazıldım hocam ama daha başlamadı tabi mezunlara bilemiyorum nasıl bir yer ama banada sağlam bi yer geldi benimde sınav kötüydü ama çok tepki vermediler bi geometrici var kuruculardan o biraz kurallı bi adama benziyo büyük ihtimalle onunla konuşmuşsundur içine sindiyse git ya sağa sola bakma dh de de nerelerden çekenler var bizde çalışırsak başarırız bence
ne yalan söylim bileşkeye gelesim var çok disiplinli gibi bana da o lazım gelirim sanırım -
Bekleriz Hocam bi isteğin olursa pmden yaz her zaman buradayım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Selman Bucaklı'nın hocaları iyidir. ( Eğer bu sene değişmez ise )
Patronu (Selman Bucaklı) iyi bir pazarlamacıdır. Dershaneye öğrenci kaydederken dedikleri ile sene içinde yaptıkları örtüşmez. Öğretmenleri fena değildir. Onun haricinde dershane niteliği yoktur. Kurumsallık sıfırdır.
Planları programları yoktur. Patron kafasına göre plan program yapar. Bunu öğrenmek için seksen takla atarsınız.
Deneme sonuçları zamanında okunmaz. Veliye denemeler ile ilgili bilgi verilmez.
Ciddiyetsiz bir yerdir. -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sergen5555 -- 8 Mart 2021; 15:47:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X