Şimdi Ara

ÖĞRENCİ İÇİN ANKARA-ETİMESGUT YORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Berkyamanlar Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 19 yaşındayım, şu ana kadar hep istanbulda yaşadım.üniversite okumak için ankaraya gitme durumum var.sizce ankaraya alışabilir miyim?yoksa istanbulda bir okulumu yazmalıyım?ankara etimesgut hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim?

• Biz etimesgutta oturduk kardeş şimdi şöyle diyim ev kirası yönünden öğrenciy uygundur (bir de kolej bölgesi var orayı da araştır)sakin bir yerdir eskişehir yoluna yakın olduğu için odtü ve hacettpeye yakındır tek arabayla gidersin.Gazi de okuycaksan kolejden ev tut hem kirası ucuz hem de ankaray ile 10 dakika da okulun önünde olursun
  • benim de yaş 18 aynı durumdayım

not: İzmirliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mevzuat

Biz etimesgutta oturduk kardeş şimdi şöyle diyim ev kirası yönünden öğrenciy uygundur (bir de kolej bölgesi var orayı da araştır)sakin bir yerdir eskişehir yoluna yakın olduğu için odtü ve hacettpeye yakındır tek arabayla gidersin.Gazi de okuycaksan kolejden ev tut hem kirası ucuz hem de ankaray ile 10 dakika da okulun önünde olursun

peki etimesgut için ankaraya çok uzak diyorlar.1 saat falan sürüyormuş ankara merkeze gitmek.ayrıca yerleşim yeri olarak iyi bir yer olmadığını söylüyor bazı tanıdıklarımız.yani istanbulun esenleri , bağcıları gibi dediler.bu bölgelerde oturan arkadaşlarım lütfen bana kızmasınlar.o bölgeyi kötü yapan onlar değil , o bölgede serserilik yapıp miletin malını çalıp, millete laf atıp apaçilik yapanlardır.insanları nasıldır?öğrenciye sıcak mı yaklaşırlar soğuk mu yaklaşırlar?

• Ev kiraları oldukça uygundur. 350den başlar 2+1, 3+1 ler. Sabah ve akşam saatleri dışında trafik sıkıntısı yoktur. Ulaşım rahattır. Sadece metro yok onun dışında banliyö treni ,dolmuş , halk otobüsleri ve belediye otobüsleri çalışır.
  • Hangi okula gideceğini belirledikten sonra ev bakacağın yeri seçmen daha iyi olur araban yoksa. Bunun dışında etimesgut, Kızılay Bahçeli gibi yerler uzaktır gece sıkıntı çekebilirsin. Etimesgut çok kötü bir yer değil bildiğim kadarıyla oturmadım hiç fakat oturan arkadaşlarım var pek şikayet duymadım. Ama önce üniversite sonra ev daha mantıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poseidon8888

quote:

Biz etimesgutta oturduk kardeş şimdi şöyle diyim ev kirası yönünden öğrenciy uygundur (bir de kolej bölgesi var orayı da araştır)sakin bir yerdir eskişehir yoluna yakın olduğu için odtü ve hacettpeye yakındır tek arabayla gidersin.Gazi de okuycaksan kolejden ev tut hem kirası ucuz hem de ankaray ile 10 dakika da okulun önünde olursun

peki etimesgut için ankaraya çok uzak diyorlar.1 saat falan sürüyormuş ankara merkeze gitmek.ayrıca yerleşim yeri olarak iyi bir yer olmadığını söylüyor bazı tanıdıklarımız.yani istanbulun esenleri , bağcıları gibi dediler.bu bölgelerde oturan arkadaşlarım lütfen bana kızmasınlar.o bölgeyi kötü yapan onlar değil , o bölgede serserilik yapıp miletin malını çalıp, millete laf atıp apaçilik yapanlardır.insanları nasıldır?öğrenciye sıcak mı yaklaşırlar soğuk mu yaklaşırlar?

Ankaranın göbeği olarak kızılayı kabul edersek en fazla 45 dakika sürer diye tahmin ediyorum.Ama normali yarım saat falandır.Evet etimesgutta apaçiler falan o serseri tayfa vardır biraz ama sen zaten etimesgutta sokakta çok takılmazsın ki eve gelip gidersin ya da evden çıkmazsın.Ben orda otururken 19 yaşımdaydım bi sorun yaşamadım tanımadığım çocuklarla maç da yaptım internet kafeye de takıldım uzun süre.Ama şunu da diyim ben emirler denen anayol üzerinde oturdum etimesgutun arka taraflarını hiç bilmiyorum.Koleji araştır derim orda kiralar ucuz zaten oturanların %50si öğrenci

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Trafiğin yoğun olduğu zamanlar 1saatten fazla sürer onun dışında 30-40dk sürüyor kızılay. Öğrenciye bakışaçısı nasıldır bilmem ama dediğin apaçilerden bol miktarda bulunur

• Etimesgutta oturacaksan hiç gelme Eryamana gel kro çok yok duraklar seviyeli insanlar seviyeli trafiği yok sakin yer göksu vurda optimum burda alışveriş merkezleri çok.
  • quote:

quote:

size nasıl anlattılar bilemiyorum ama yazdıklarınızdan sanki yaşanılacak bir yer değilmiş izlenimi aldım.kesinlikle bahsettiğiniz gibi değildir.ben sincan da oturuyorum.sincan ı da kötüleyen çoktur.

• sincan etimesgut pek iyi yerler değil.üniversitene yakın yerlerde ev bak.fakat illa etimesgut olacağına eryamana bak daha iyidir.fakat uzaktır merkez yerlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07

sincan etimesgut pek iyi yerler değil.üniversitene yakın yerlerde ev bak.fakat illa etimesgut olacağına eryamana bak daha iyidir.fakat uzaktır merkez yerlere.

eryamanla etimesgut birbirine yakın mıdır?yani arkadaşlar benim aradığım yer etimesguta çok uzak olmayan ,ayrıca şehir merkezinede çok uzak olmayan, insanların hoşgörülü olduğu, öğrenciye kötü gözle bakılmayan, ayrıca insanın sosyal hayatını devam ettirebileceği bir yer arıyorum.yorumlarınıza teşekkür ederim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HiPoKondRiyaK_07

sincan etimesgut pek iyi yerler değil.üniversitene yakın yerlerde ev bak.fakat illa etimesgut olacağına eryamana bak daha iyidir.fakat uzaktır merkez yerlere.

eryamanla etimesgut birbirine yakın mıdır?yani arkadaşlar benim aradığım yer etimesguta çok uzak olmayan ,ayrıca şehir merkezinede çok uzak olmayan, insanların hoşgörülü olduğu, öğrenciye kötü gözle bakılmayan, ayrıca insanın sosyal hayatını devam ettirebileceği bir yer arıyorum.yorumlarınıza teşekkür ederim

eryaman zaten etimesguta bağlıdır.ama etimesguta gitmektense eryaman daha güzeldir.derli topludur.insanları memurdur ya da emekli.hani sincanlı apaçiler çok yoktur.öğrenciye kötü gözle bakılacağını sanmıyorum.fakat kızılaya merkeze gitmek senin rahat 45 dk - 1 saatini rahat alacaktır.çünkü önce otobüsle batıkent metrosu,sonra da metro ile kızılaya gitmen gerekecek.dönerken akşamları kalabalık olacaktır otobüs durağı ve muhtemelen ayakta döneceksin batıkentten eryamana.

• anlamadıgım sen niye etimesguta taktın bedava ev filanmı var niye illa etimsgut onu acıkla bizde yardımcı olalım. ikincisi öğrenciye nasıl bakılır diy bi saça düşünceyi sil koca evin adı geneleve cıkmadığı sürece kim niye krışsın sana
  • Etimesgut'un trafiği çekilmez arkadaş. Sincan'da oturuyorum. Her sene fix yol çalışması yapıyorlar 2 günde 1 kaza olur trafik sıkışır vs vs. Kızılaya gitmen en az 1 saati bulur. Heleki sabah ve akşam saatlerinde Eskişehir yolu bile tıkanıyor. Zaten öğrenci adam da bu saatlere denk gelir. En az 60-70 dk sürer bu yüzden merkeze gitmen. Hiç bulaşma bence. Eryaman'ı tavsiye edenler olmuş. Eryaman ne ki ? Sincan'ın sosyetikleri taşındı zamanında. Tarla satıp sonradan görme gidip ordan ev alanlarla dolu Eryaman. Küçümsemek için söylemiyorum tabiki fakat geneli öyle. Sonradan optimum falan yapıldı da bi manası oldu. Yoksa eskiden sadece migrosla övünürlerdi. Bu tarafı hiç düşünme bence fırsat bulsak biz de taşınmak istiyoruz Sincan'dan. 10 senedir takıldık kaldık buraya.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.