Şimdi Ara

KPSS KURS TAVSİYESİ (ANKARA İÇİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
37.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu yıl kpss kursuna yazılıp kpss'ye hazırlanmayı düşünüyorum. Fakat kurs konusunda kafam epey karıştı. Ankara içinde hangi kursa gitmeliyim sizce. Böyle isim yapmış kurslar yerine ufak ama kaliteli kursa gitmek istiyorum. Şimdiye kadar netten araştırdım herhangi bir sonuca varamadım ama aklımda garanti ve data akademi var yakın zamanda gidip görüşücem. Bunların dışında sadece kurs tavsiyesi değil aynı zamanda bu süreci nasıl geçirmem gerektiğine dairde tavsiyeleriniz varsa onları da rica edeyim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'daki KPSS Kurs Önerileri

KPSS hazırlık sürecine başlamayı düşünüyorsan Ankara'daki en iyi KPSS kurslarını bulmak önemlidir. İşte başlamanıza yardımcı olacak bazı öneriler:

• Ankara KPSS Kursları Yorumlarını İnceleyin: Diğer öğrencilerin kurslar hakkındaki yorumlarını okuyun. Kursların kalitesi, eğitmenlerin uzmanlığı ve öğrenci desteği hakkında değerli bilgiler sağlayabilirler.

• Ankara'daki En İyi KPSS Kurslarını Araştırın: "En iyi kpss kursu" veya "ankara kpss kursları" gibi anahtar kelimeleri kullanarak araştırma yapın. Kursların web sitelerini ziyaret edin ve sundukları programları, eğitmen kadrolarını ve başarı oranlarını karşılaştırın.

• Data Akademi'nin Yorumlarını Okuyun: Ankara'da popüler bir KPSS kurs sağlayıcısı olan Data Akademi'nin yorumlarını okuyun. Öğrencilerin deneyimleri hakkında bilgi edinmek ve kursun uygunluğunu değerlendirmek için bu yorumlar faydalı olabilir.

• Ders Programlarını Karşılaştırın: KPSS kurslarının ders programlarını dikkatlice karşılaştırın. Sundukları modülleri, materyalleri ve ders saatlerini göz önünde bulundurun.

• Eğitmenlerin Uzmanlığına Bakın: Kurslarda eğitim veren eğitmenlerin uzmanlık alanlarına bakın. KPSS sınavıyla ilgili güncel bilgilere ve deneyime sahip eğitmenleri tercih edin.

• Öğrenci Desteği Seçeneklerini Göz Öünde Bulundurun: KPSS kurslarının sunduğu öğrenci desteği seçeneklerini değerlendirin. Soru-cevap oturumları, rehberlik hizmetleri ve çevrimiçi öğrenme kaynakları gibi destekleyici hizmetler başarı için çok önemlidir.

Bu önerileri göz önünde bulundurarak uygun KPSS kursunu seçebilir ve hedeflerinize ulaşma yolunda sağlam bir temel oluşturabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ankara için ben de tavsiye bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tijani Babangida

Ankara için ben de tavsiye bekliyorum
    Ben genelde uzaktan eğitim araştırıyorum ankara'da degilim. fakat arke akademi var, kadrosu çok sağlam ve öğrenciler memnun yorumları okuduğum kadarıyla. araştır istersen biraz netten hocam. telefon açıp bilgi de alabilirsin. hocaların videolu dersleri var sitelerinden bakabilirsin.
    bol şans.
  • Zorlu eğitimi tavsiye ederim evde calıs videoları izleyerek hocalar süper
  • Sanırım interaktif eğitim harici beğenilen bir yer yok :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-CeZa-_

Sanırım interaktif eğitim harici beğenilen bir yer yok :/
    arkadaşlar 2 sene monopole gittim. yayınları ve sınıfların kalabalığı hariç, genel olarak tavsiye ederim...

bu seneki muhasebecisi muhtemelen türkiyedeki en iyi 1-2 dersane muhasebe hocasından biridir.. maliyecisi biraz gevşek anlatır, muhabbeti ve kaynatmayı sever ama anlattığı dersin hakkını verir. kafada kalır... mikro iktisatçısı da son derece iyi bir hoca. çalışkan, profesyonel, öğrenci yanlısı ve zor kabul edilen bu dersi göz korkutmadan çok üst düzey anlatır.. makrocusu bu sene değişiyormuş... hukuk derslerinden de toplam 5-6 sını anlatan efsane birkaç hocası var. hukuk sevmeyen bana derslerini sevdirdiler..

dediğim gibi, sene içinde kendine göre yayın takviyesi alman şart.. sınıflarıda özellikle sene başında kalabalık olur (40 küsür kişi genelde), sonradan gevşeyip 5-10 kişi azalır. kendimce tavsiye ediyorum.

data kalitesi hakkında fikrim yok. ama sanıyorum facebookta falan gönderilere çok yorum yaptırarak reklam yaptırıyor gibi geldi. arkadaşlarım için araştırırken çok antipatik geldi bana... 4t akademi kurulmuş sanıyorum. o meşhur hocaların derslere geleceğini garanti ediyorlarsa değerlendirilebilir. yayınları da iyi olur sanırım... onun haricinde themis ve makro akademiyle görüşebilirsin.

şu notu düşmem gerekir; dersane dediğin olay, kpss için 80-90 gibi güzel puanları almanı garanti etmez, işini kolaylaştırır. dersanenin verdikleri üstüne bireysel olarak ders çalışma sistemini oturtabilirsen çok iyi işler yaparsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mturker38

arkadaşlar 2 sene monopole gittim. yayınları ve sınıfların kalabalığı hariç, genel olarak tavsiye ederim...

bu seneki muhasebecisi muhtemelen türkiyedeki en iyi 1-2 dersane muhasebe hocasından biridir.. maliyecisi biraz gevşek anlatır, muhabbeti ve kaynatmayı sever ama anlattığı dersin hakkını verir. kafada kalır... mikro iktisatçısı da son derece iyi bir hoca. çalışkan, profesyonel, öğrenci yanlısı ve zor kabul edilen bu dersi göz korkutmadan çok üst düzey anlatır.. makrocusu bu sene değişiyormuş... hukuk derslerinden de toplam 5-6 sını anlatan efsane birkaç hocası var. hukuk sevmeyen bana derslerini sevdirdiler..

dediğim gibi, sene içinde kendine göre yayın takviyesi alman şart.. sınıflarıda özellikle sene başında kalabalık olur (40 küsür kişi genelde), sonradan gevşeyip 5-10 kişi azalır. kendimce tavsiye ediyorum.

data kalitesi hakkında fikrim yok. ama sanıyorum facebookta falan gönderilere çok yorum yaptırarak reklam yaptırıyor gibi geldi. arkadaşlarım için araştırırken çok antipatik geldi bana... 4t akademi kurulmuş sanıyorum. o meşhur hocaların derslere geleceğini garanti ediyorlarsa değerlendirilebilir. yayınları da iyi olur sanırım... onun haricinde themis ve makro akademiyle görüşebilirsin.

şu notu düşmem gerekir; dersane dediğin olay, kpss için 80-90 gibi güzel puanları almanı garanti etmez, işini kolaylaştırır. dersanenin verdikleri üstüne bireysel olarak ders çalışma sistemini oturtabilirsen çok iyi işler yaparsın.

Alıntıları Göster
    Ben gecen Data Akademi ile görüştüm hem fiyatı uygun söyledi hem de ders saati fazla. Yayınları falan biliniyor kullanılıyor o açıdan cazip geldi ama eğtim kalitesi konusunda tam emin olamadım bu nedenle tereddütteyim. Giden arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?

• Haftasonu grubuna yazilirsaniz haftaici size kalir. Dershane tek basina sinav kazandirmaz,kisisel calisma daha onemlidir. Dershanenin iyi yani yeni insanlarla tanismaniz ve rekabet ortaminin sizi 1 sene boyunca zinde tutmasi,calismayi yavaslatmanizi engellemesidir.

Bunun disinda yorunge ile de gorusun derim. Murat pahaliymis ama bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

Haftasonu grubuna yazilirsaniz haftaici size kalir. Dershane tek basina sinav kazandirmaz,kisisel calisma daha onemlidir. Dershanenin iyi yani yeni insanlarla tanismaniz ve rekabet ortaminin sizi 1 sene boyunca zinde tutmasi,calismayi yavaslatmanizi engellemesidir.

Bunun disinda yorunge ile de gorusun derim. Murat pahaliymis ama bakabilirsiniz.

haftasonu gruplarının dersleri aşırı yoğun olur, büyük ölçüde verim alamazsınız. haftaiçi daha önemli başka bir meşguliyetiniz yoksa haftaiçini öneririm kesinlikle. öğleden önce dersane, öğleden sonra kendi çalışmalarınız... kesinlikle daha düzenli, daha sindirilebilir, daha insani yoğunlukta olur. ikisini de denemiş biri olarak söylüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mturker38 -- 29 Temmuz 2015; 15:46:48 >
  • mturker38 M kullanıcısına yanıt
    Valla ben de ikisini de denedim ve haftasonu grubu( kpss icin degildi yazildigim kurs,hakimlik icindi) daha iyi geldi.
    Kisisel olarak univ. Mezunu olarak lise talebesi gibi her sabah defter kitap dershaneye gitmek agrima gitti. Ustelik gruptaki insanlarla da anlasamadim ki onemli de degildi. Zaten kurs bittikten sonra hicbirini bir daha omrum boyunca gormeyecektim,oyle de oldu.

Bu sene haftasonu grubuna yazildim,haftaici de kuruphaneye gidip geldim. Kafama gore derslerimi planladim, haftasonu islenecek konulari onden calisma firsati buldum. Hukukcu olarak cografya vs olmamasina ragmen bazi puan turlerinde 82 aldim, hakimligi 29 puan yukselttim, ucundan gitti.

Yani bu karar kisiseldir. Arkadaslar ikimizin goruslerine gore kendilerince en uygun karari verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 29 Temmuz 2015; 16:41:16 >
  • eyvallah katılıyorum..
  • Ankara da ben de bu yil ozellikle egitim bilimleri alaninda iyi olan bir dershane ariyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: besyoali

Ankara da ben de bu yil ozellikle egitim bilimleri alaninda iyi olan bir dershane ariyorum.
    Kpss A için daha önce tecrübe sahibi olan tecrübelirini paylaşırsa sevinirim. Aklımda pegem ve monopol var hangisini önerirsiniz. veya başka önerebileceğiniz var mı ?
  • CONQUER. kullanıcısına yanıt
    başkent kariyer iyi dersane.. iktisat konusunu çözdülerse maliye ve hukuk kısmı çok iyi.. yayın olarak da çok iyi sayılmaz ama dersane olarak görüşün derim..
  • Hankara kullanıcısına yanıt
    ekledim listeme. monopol ve yukselis hakkinda bilginiz var mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CONQUER.

yükseliş zamanın (bence) en iyisiydi.. murat eğitim kurumlarının ilk hocalarının ayrılıp kurduğu derseneydi.. muhasebeci (akif hoca) efsanedir mesela.. ama dersane büyüyünce hoca kalitesi çok düştü o nedenle tavsiye edemem..
    monopole giden arkadaşlar memnundu ama bana kalırsa dersanedeki kadro önemli.. hocaların isimlerine bakıp dersaneye karar vermek lazım.. mesela kaymakamlığa hazırlanmak istersen muhasebeye bakmazsın.. hedeflere göre dersanedeki hoca kalitesine bakmak lazım.. ankara dışına ikamet ediyorsan sorarım başkent kariyer hocalarının isimlerini istersen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CONQUER.

Hocam bu başlıkta sizin mesajınızın 1-2 mesaj üstünde monopolü değerlendirdim. Okuyabilirsiniz
  • Merhaba arkadaşlar dersane seçimi yaptınız mı memnun oldugunuz varsa tavsiye etseniz
  • B grubu için tavsiyesi olan var mı ekin kurslarına
  • Garanti nin hocaları çok iyi insanlar fakat kaynakları derleme ordan burdan sorular toplanmış ve denemeleri eve veriyolar.diğer dersaneleri gezdim fiyatlar uçmuş. Erken kayıtta 900 şimdi 1500 lira. Aynı saat icin neden bu kadar fark ödeyim ki üstelik matematik ihtiyacım yok özel ders veriyorum hoff
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.