Şimdi Ara

KPSS KURS TAVSİYESİ (ANKARA İÇİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
37.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Uzman kariyere baktınız mı? İyi diyorlar fiyat konusunda ama net bilgim yok. Fiyat uçuk değilse orayı düşünüyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam beyaz kalem 345 saat 1300 10 taksit. 3 kişi kayıt olursa 1200.haftada 2 gün. 25 adet deneme

• Uzman kariyeri hatırlamıyorum ankara kariyere gittim.1150 lira grup giderse 1000lira 290 saat25 deneme 10 taksit aslında iyi . Monopol 1200lira 2 gün ama iyi değilmiş yayınları disiplini kötüymüş.10 deneme

• Yeterkpss Y kullanıcısına yanıt
    Beyazkalem ne zaman başlıyormuş?

• Heralde ekim 5ti ,1 ay oldu görüşeli hocam. Ramazan yetgin ankara kariyerde ,Engin eraydin yediiklimde. Sözel için gideceğim ama karar veremedim

• Cevap biraz gecikti ama Genel Kültür Genel Yetenek kursu olarak NM AKADEMİ yi tavsiye ederim. Gidin görüşün bence.
  • Başkent kariyere gitmeyin kasım 2015 de gittim 70den 72 ye değişim bukadar olduYazılırken bolca yalan söylüyolar en az puan alan 80 diye benim sınıfımda en yükdek 80 di.alper ve hüseyin hoca sürekli sınav basit kasmayın diyolardı bir çok sorduğumuz soruyu çözmediler bile.Paranızı çöpe atmayın derimmmmm
  • öğretmenlik için bende kpss kursu bakıyorum Ankarada..

gidip tecrübe edip paylaşımda bulunacak arkadaş varsa bekliyorum fikirlerini, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elifakpolat

Başkent kariyere gitmeyin kasım 2015 de gittim 70den 72 ye değişim bukadar olduYazılırken bolca yalan söylüyolar en az puan alan 80 diye benim sınıfımda en yükdek 80 di.alper ve hüseyin hoca sürekli sınav basit kasmayın diyolardı bir çok sorduğumuz soruyu çözmediler bile.Paranızı çöpe atmayın derimmmmm

+1 değil +1000 koyulur bu yoruma.

Ben başkent kariyerin adını sanını bilmezdim bu sitedeki yorumları okuyunca gitmeye karar verdim, vermez olaydım. 210 saat dersiniz olacak dediler 160 170 saat yaptıysak ne ala! Hocaların bazılarına soru sormak suç oluyor. Uzun boylu esmer bir matematikçi var adını unuttum, herif çıkmış ösym sorusunu bile çözmeye üşenip bu çıkmaz boş ver dedi gerisini siz düşünün. Siz yine de çözüverin hocam deyince de sinirlendi az kaldı kavga edecektik. Orta okuldu liseydi derken çok dersane gördüm ama böyle rezalete hiç şahit olmamıştım.

Yorumlarda başkent kariyer'i yere göğe sığdıramayanlara da hakkımı helal etmiyorum.

(Not: Ben GK-GY'den girdim alanda nasıldır bilmem.)

Sınava hazırlandığım süreç boyunca elinde kpss kitabı olan kimi görsem hangi dersaneye gittiğini, memnun olup olmadığını sordum ve istisnasız tüm öğrencilerinin beğendiği tek dersane yaklaşım diyebilirim. Karar sizin araştırın ama ben yeniden hazırlanacak olsam yaklaşıma giderdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahtumkulufiraki -- 19 Ağustos 2016; 21:40:52 >

• Ankarada gidilecek dersane KpssA ve kpssB icin yediiklim en iyisi. En kotusu hangisi derseniz oraya gitmis birisi olarak murat dersanesi derim.

• Üstadlar sakına sakın Kızılay'da ki Bilge Arı Akademi Dershanesine kayıt yaptırmayın, mağduriyetimi konu açarak anlattım...
    11 Temmuzda grup acılacak dendi ve beni 1 ay önce ki gruba dahil etmek istediler, telafi icin etüt verdiler 40 dakika , sonra da özel ders verdik diye ücretini istediler...
  • Pegem yada yörünge derim ben

• ksyksy K kullanıcısına yanıt
    katılıyorum hocam. pegem kurslar içerisinde öne çıkan bir kurum. bu yıl yörüngeninde kadrosunun bilindik iyi hocalardan oluştuğu konuşuluyor. oraya bakmaktada fayda var.
  • bu yıl bende hazırlanacam.geçen sınav için evde hazırlandım ne yazıkki sınavım götü geldi. monopol yükseliş yörünge birde makro var kafamda. bunlardan birine karar verecem.
  • utku.kaya U kullanıcısına yanıt
    Yukselis kariyere yazildim ben dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: kaotika1

Ankarada gidilecek dersane KpssA ve kpssB icin yediiklim en iyisi. En kotusu hangisi derseniz oraya gitmis birisi olarak murat dersanesi derim.

Murat'ın nesi kötü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReNeCaN

Uzman kariyere baktınız mı? İyi diyorlar fiyat konusunda ama net bilgim yok. Fiyat uçuk değilse orayı düşünüyorum ben

Youtube sayfalarından ders anlatma videolarına baktım ama pek iyi değil gibi.
  • hala arayışta olan varsa bu listeye bakabilir

ankara'nın en iyi listeleri
    Ankara’daki En İyi Kpss Dershaneleri - 5 İyi Tavsiye - Ankara'nın En İyi Listeleri
    https://www.ankaraeniyi.com/ankaradaki-en-iyi-kpss-dershaneleri-5-iyi-tavsiye/
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.