Şimdi Ara

Ankara - Keçiören Boks Salonu Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ankara kecıorende oturuyorum buralarda bıldıgınız boks salonu varmı acaba eger yakınlarda bılmıyorsanız ankarada bıldıgınız saglam boks salonlarını solesenızde olur Sımdıden tesekkurler

• bılgısı olan kımse yok mu
  • Çankayada Atılgan Fight Academy var.Sancak Lisesinin karşısında.Aslanlar gibi ögretirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NagatoPain

Çankayada Atılgan Fight Academy var.Sancak Lisesinin karşısında.Aslanlar gibi ögretirler.

hocam yorumunuz ıcın saolun acaba bana tarıf edebılırmısınız tam olarak yerını bırde ucret felan ne kadar bılıyorsanız teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBlackCrystal

quote:

Çankayada Atılgan Fight Academy var.Sancak Lisesinin karşısında.Aslanlar gibi ögretirler.

hocam yorumunuz ıcın saolun acaba bana tarıf edebılırmısınız tam olarak yerını bırde ucret felan ne kadar bılıyorsanız teşekkürler

Hocam aylık yüz tlye muay thaiden MMA ya kadar herseyi ogrenebilirsin.Bu dedigim yer turan gunes bulvarındaki petrol ofisinden yola cıkıyorsun.Sag sol yapıp yokuşu tırmanıyorsun.Kavşağın 10 metre ilersinde felan.Liseyi görürsün zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheBlackCrystal

quote:

Hocam aylık yüz tlye muay thaiden MMA ya kadar herseyi ogrenebilirsin.Bu dedigim yer turan gunes bulvarındaki petrol ofisinden yola cıkıyorsun.Sag sol yapıp yokuşu tırmanıyorsun.Kavşağın 10 metre ilersinde felan.Liseyi görürsün zaten.

hm 100 tlde bıraz pahalıymıs acıkcası bana gore hocam sız sporcumusunuz acaba ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.