Ankara hastanesinin önünden hangi dolmuşa binmem lazım teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: xcrrwwrx
arkadaşım ankaranın merkez ilçelerinin hepsi mamakta daha doğrusu kurtuluşta harita genel komuatanlığının o yokuşun sonundaki askerlik şubesinde. Yola çık askerlik şubesine gitcem de herkes gösterir çok blinen bir yerde.
quote:
Orijinalden alıntı: karasimsek06
quote:
arkadaşım ankaranın merkez ilçelerinin hepsi mamakta daha doğrusu kurtuluşta harita genel komuatanlığının o yokuşun sonundaki askerlik şubesinde. Yola çık askerlik şubesine gitcem de herkes gösterir çok blinen bir yerde.
Ben biraz uzaktayım bir kere gitmiştim ankara hastanesinin önünden bir dolmuşa bindim beni askerlik şubesine kadar götürdü ama hangi hattı unuttum
cebecideki askeri şubeye gideceksin herkesinki orada
dur mapten yerini işaretliyim
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: karasimsek06
quote:
Ben biraz uzaktayım bir kere gitmiştim ankara hastanesinin önünden bir dolmuşa bindim beni askerlik şubesine kadar götürdü ama hangi hattı unuttum
arkadaşım abidinpaşa yazan ne varsa ona bin sen o götürür yola çık binerkende sor askerlik şubesinden geçermi diye.
Daha cuma günü gitti,pazartesi gene gideceğim.Doktorları izindeymiş,aile hekimeine yönlendirdiler,Cebeci'den akdere dolmuşlarına binersen tam önünden geçiyor.Binerken sor,yada dikimevi durağından yürüyebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: webmaster-mt
cebecideki askeri şubeye gideceksin herkesinki orada