Şimdi Ara

Ankara LPG Montaj

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar 2017 fabia 1.0 75 beygir mpi 3 silindirli aracımız var
    Ankara'da en uygun en sorunsuz neresi montaj yapar brc gfi 1700 seviyelerinde daha uygun daha mantıklı bir yer var önerir misiniz ?

• Mocan otogazı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler
    kaliteli bir kit istiryorsanız landirenzoyu tavsiye ederim size iyi bir işçilikle memnun kalır uzun yıllar kullanırsınız
  • Bende ankarada iyi bir lpg montajı yapan yer arıyorum hala bulamadım araç opel

• KeLepChe57 kullanıcısına yanıt
    2015 astra j aracim var 1.6 115hp. Ispartadan gelip ankarada brc taktirdim Mocan otogazda. Tavsiye ederim ovunc beyle mutlaka gorusun derim

• KeLepChe57 kullanıcısına yanıt
    iyi günler
    opel aracınızın oem lpg markası landirenzodur tavsiye ederiz size sorunsuz uzun yıllar kullanabilirsiniz %50 civarında yakıt tasarrufu sağlayabilirsiniz aracınız 5 yaş veya 50,000 km geçmemiş ise landirenzo ile motor garantili dönüşüm yapılabilir istediğiniz zaman konuyla ilgili size yardımcı olabiliriz bizimle iletişime geçmeniz yeterli keyifli sürüşler dileriz
  • Ankarada lpg montajızı yapıyoruz uygun fiyatlar ve 12 aya kadar kredi kartı taksit seçeneklerimiz vardır. instagram adresimiz :krallpg olarak montaj resimlerimiz vardır numaralar ile ulaşabilirsiniz. İyi Günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba
    landirenzo brc güzel cihazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opelask -- 22 Şubat 2018; 12:21:16 >
  • Lpg montajı yaptıracam forumdan ve telefonla bilgi alıyorum yada almaya çalışıyorum bir marka internet sayfasında övdüğü ürünü onu takmıyoruz hava alıyor diye kötülüyor,diğer markaya araçta arıza olursa nasıl bi yaklaşımınız oluyor diye soruyorum onun için ekstra sigorta yaptıracaksınız 250 liraya yoksa olan size olur diyor diğer bi marka yaklaşık 1000 lira daha yüksek fiyat veriyor ne yapacağımı şaşırdım işin gerçeği lpg montaj ustaları ya küsmüş foruma yada sıkılmış forumdan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.