Şimdi Ara

Ankara Mavi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
456
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki tane sorum var. Ankarada mavinin outleti var mı? Diğer sorum kot pantolon dışında günlük pantolonlar için colins ve maviyi kıyaslar mısınız? Şimdiden teşekkürler.

• forum avm'de outleti var...

fakat outlerler eskisi gibi degil.. sehiricinde de magazalar outlet fiyatina satiyorlar... mavi colins'den daha iyi bir marka bence ama iki markayi tercih etmem... colins alt sinif bir marka fiyatlari orta sinif.. mavi orta-alt sinif bir marka fakat fiyatlari cok ust sinif...

sonuc olursak ben iki markayi da sevmiyorum...kisisel goruslerim...
  • mavi'nin kotlarını şahsen beğeniyorum.Özellikle de Martin modelleri hoşuma gidiyor.Hunter modelleri genelde biraz genişliyor gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

forum avm'de outleti var...

fakat outlerler eskisi gibi degil.. sehiricinde de magazalar outlet fiyatina satiyorlar... mavi colins'den daha iyi bir marka bence ama iki markayi tercih etmem... colins alt sinif bir marka fiyatlari orta sinif.. mavi orta-alt sinif bir marka fakat fiyatlari cok ust sinif...

sonuc olursak ben iki markayi da sevmiyorum...kisisel goruslerim...

hangı markayı kullanıyorsun
  • markadan cok kesime, ustume oturmasina bakiyorum... jack & jones ve koton'un kesimlerini begeniyorum..
  • anladım, ben aslında kot pantolon pek sevmem ondan kot pantolon dışında demiştim. Diğer pantolonlar içinde görüşleriniz aynı mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara da elektronikçiler
    16 yıl önce açıldı
    Ankara-istanbul Eski Yol ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.