Şimdi Ara

Ankara mı İzmir mi İstanbul mu Eskişehir de mi okumalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Ankara mı İzmir mi İstanbul mu Eskişehir de mi okumalı

(En Son Oy Tarihi: 14.9.2019)
Giriş
  • Sizce bunlardan hangisinde en iyi şekilde okunur

• İzmir tabiki turkiyenin en guzel en yasanilcak yeridir
  • quote:

Orijinalden alıntı: gestapo1

İzmir tabiki turkiyenin en guzel en yasanilcak yeridir

Benim de şahsi görüsüm İzmir... Forum Donanimdaki ögrencilerin hangi sehre egilimli olduklarini merak ettm
  • Up
  • Up
  • Up
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: brbrsalp

Up
    Eskişehirde ankara gibi çöl havası fazla var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

Alıntıları Göster
    İstanbulla karşılaştırdğınız yerlere bakar mısınız. İstanbul başlı başına bir ülke gibi, tabiki İstanbul.
  • quote:

Orijinalden alıntı: messkara77

İstanbulla karşılaştırdğınız yerlere bakar mısınız. İstanbul başlı başına bir ülke gibi, tabiki İstanbul.

Bir yerden bir yere gitmek 2 3 saat uçakla gelirken havada bile trafik vardı 20 dakika dolandık..Tamam belki finansın baş şehri ama bana kalırsa İstanbul okunacak yer degil dandik yerde tek kişilik kahvaltılar 20 tl bira 12 tl
  • quote:

Eskişehir Ankaraya gòre bir tık daha yeşildir
  • quote:

quote:

Yeşillik değil de iklim bakımından nasıldır muhtemelen eskişehir tutacak izmirden geleceğim ankaranın geceleri çöl soğuğu oluyor tanıdığım vardı onlara gittiğimizde yazın bile yorganla uyuyordum eskişehir ankaraya göre biraz daha mı ılıktır ki ?
  • quote:

quote:

quote:

Yeşillik değil de iklim bakımından nasıldır muhtemelen eskişehir tutacak izmirden geleceğim ankaranın geceleri çöl soğuğu oluyor tanıdığım vardı onlara gittiğimizde yazın bile yorganla uyuyordum eskişehir ankaraya göre biraz daha mı ılıktır ki ?

Alıntıları Göster
    Bence Eskişehir'de okunmaz, üniversiteleri hakkında yorum yapamam ama çevremdeki tüm apaçiler öğrenci ortamı diye gitmek istiyor.

• Istanbul tabiki
  • quote:

quote:

quote:

Biraz daha ılıktır ama İzmiri ararsın sana söyleyim
  • Izmir hem mucizedir hem cennettır
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Biraz daha ılıktır ama İzmiri ararsın sana söyleyim

Bende ızmırden eskısehıre gıdıcem bakıyım nasıl olucak sımdıden arıyorum ızmırı :(

• Up
  • quote:

Up
    nasıl birçok kişi istanbul veya izmir varken eskişehir diyor biri açıklasın lütfen.ankarada iyidir eskişehirden her anlamda o üç şehir de iyidir. eskişehir mecburiyet şehri o üç şehir tutmazsa yazıyor insanlar. öğrenci nufusun normal nufusla yakın olması şehrin küçük olmasından olsa gerek. eskişehire alıp veremediğim yok ama ne açıdan öğrenci şehri lakabı alıyor anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HollyGolightly

nasıl birçok kişi istanbul veya izmir varken eskişehir diyor biri açıklasın lütfen.ankarada iyidir eskişehirden her anlamda o üç şehir de iyidir. eskişehir mecburiyet şehri o üç şehir tutmazsa yazıyor insanlar. öğrenci nufusun normal nufusla yakın olması şehrin küçük olmasından olsa gerek. eskişehire alıp veremediğim yok ama ne açıdan öğrenci şehri lakabı alıyor anlamıyorum.

Aynen mecburıyetten yazıyoruz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.