Şimdi Ara

Ankara Modern bir şehir mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
1.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uA060

quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

quote:

Doğma büyüme buralıyım trafik olayı dışında hiç birşey etmez bence yapacak gerçekten birşey yok hep aynı şeyler oluyor eskiden bahçeli güzeldi şimdi oranında b*ku çıktı 2 senedir işim olmadıkca kızılayda geçip bir yere oturmam ,

Genel olarak çayyolu çukurambar ve tunalı buralar iyidir gerisi bence çöp ( GELSİN EKSİLER)

kardeş nasıl yapacak bir şey yok ben anlamıyorum ki?

lan milletin açlıktan ağzı kokuyor sonra vay efendim ankarada bir şey yok. Sen çık şöyle aylık 5-6 bin lira.... ne sosyal adam olursun.

parası olanlar için itinayla aylık ankarada yapılacak listesi yapabilirim.

ha bunları ben yapıyor muyum ? hayır. neden ? param yok. Ama param olamadığı halde gidip şehri suçlamıyorum.

Orta düzeyde biriyim ama şehirde yapacak gerçekten birşey yok, Çok merak ettim sıralasana ?

-bir arazi aracı kiralayıp çubuk aydos dağına gidip doğa ile iç içe , bir tarafta çam ormanı diğer tarafta meşe ağaçları ; eşsiz koku , sessizlik , aranan doğa ortamını bulup güzel bir gün geçirebilirsiniz.

-herhangi bir paintball sahasında güzel bir vakit geçirebilirsiniz. (ortalama oyuncu başı 100-200 topla başlayan oyun sonrasında her 1000 topta 50 lira flana olması gerkeiyor. yani çok pahalı bir oyun. (uzun zaman oynanmak istenirse , zaten diğer türlü top takviye etmezsen 5 dakika da bitiyor.))

-kaliteli bir tesise yıllık üyeliğinizi oluşturup (2-3 bin lira falan olması lazım) sauna , buhar odası , masaj , havuz gibi imkanlardan hergün yararlanabilirsiniz.

-gölbaşında bir at çiftliğine gidip at binmeyi öğrenip stres atabilirsiniz.

-(istenilen clup , restorant vs bunları saymıyorum dilendiği gibi eğlenebilirsiniz.)

-şan kursu , diksiyon vs gibi alanlarda kendini geliştirebilirsin.

-ankara tarıma gayet uygun bir il olup tarla i bahçe gibi bir yer zatın alıp ister (uğraşmak hoşunuza gidiyorsa siz , ben uğraşamam derseniz kendinize bahçıvan tarzında birini tutarak organik sebze meyvenizin üretimini izleyebilirsiniz.)

bunlar 2-3 dakikada yazdıklarım.... yani paran olsun da gerisini dert etme bro.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Doğma büyüme buralıyım trafik olayı dışında hiç birşey etmez bence yapacak gerçekten birşey yok hep aynı şeyler oluyor eskiden bahçeli güzeldi şimdi oranında b*ku çıktı 2 senedir işim olmadıkca kızılayda geçip bir yere oturmam ,

Genel olarak çayyolu çukurambar ve tunalı buralar iyidir gerisi bence çöp ( GELSİN EKSİLER)

kardeş nasıl yapacak bir şey yok ben anlamıyorum ki?

lan milletin açlıktan ağzı kokuyor sonra vay efendim ankarada bir şey yok. Sen çık şöyle aylık 5-6 bin lira.... ne sosyal adam olursun.

parası olanlar için itinayla aylık ankarada yapılacak listesi yapabilirim.

ha bunları ben yapıyor muyum ? hayır. neden ? param yok. Ama param olamadığı halde gidip şehri suçlamıyorum.

Orta düzeyde biriyim ama şehirde yapacak gerçekten birşey yok, Çok merak ettim sıralasana ?

-bir arazi aracı kiralayıp çubuk aydos dağına gidip doğa ile iç içe , bir tarafta çam ormanı diğer tarafta meşe ağaçları ; eşsiz koku , sessizlik , aranan doğa ortamını bulup güzel bir gün geçirebilirsiniz.

-herhangi bir paintball sahasında güzel bir vakit geçirebilirsiniz. (ortalama oyuncu başı 100-200 topla başlayan oyun sonrasında her 1000 topta 50 lira flana olması gerkeiyor. yani çok pahalı bir oyun. (uzun zaman oynanmak istenirse , zaten diğer türlü top takviye etmezsen 5 dakika da bitiyor.))

-kaliteli bir tesise yıllık üyeliğinizi oluşturup (2-3 bin lira falan olması lazım) sauna , buhar odası , masaj , havuz gibi imkanlardan hergün yararlanabilirsiniz.

-gölbaşında bir at çiftliğine gidip at binmeyi öğrenip stres atabilirsiniz.

-(istenilen clup , restorant vs bunları saymıyorum dilendiği gibi eğlenebilirsiniz.)

-şan kursu , diksiyon vs gibi alanlarda kendini geliştirebilirsin.

-ankara tarıma gayet uygun bir il olup tarla i bahçe gibi bir yer zatın alıp ister (uğraşmak hoşunuza gidiyorsa siz , ben uğraşamam derseniz kendinize bahçıvan tarzında birini tutarak organik sebze meyvenizin üretimini izleyebilirsiniz.)

bunlar 2-3 dakikada yazdıklarım.... yani paran olsun da gerisini dert etme bro.

Spor salonu ve yemek olayı dışında gerisi hem çok para ister hemde ilgi hobi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

Orijinalden alıntı: Spock

Modern değiliz bana göre. Kız arkadaşına ya da kardeşine şort giydirip çıkaramazsın dışarı öyle söyleyeyim

Modernlik yarı çıplak gezmek mi?

Millete hiç görmemiş gibi ağzının suyu akarak bakan kişi modern birisi mi
  • Yok artık bazıları Ankara'yı iyice itin götüne sokmuş. Abartmayın , tamam cahili , görmemişi yok değil ama öyle abartılacak kadarda kötü değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Çankaya, belki bi de Yenimahalle'de yaşayacaksınız güzel şehir.

Bu 2 ilçe dışındaki ilçeler çöp. İşiniz düşse bile gitmeyin :D

şimdi demetevlerde yenimahalleye bağlı batıkentte. yenimahalle derken dikkatli olmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polifemus

quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

trafiği rahatlatmak için toplu taşımayı kaldıran bir belediyeye sahip.

gerçek mi bu dalga mı geçiyorsun

Trafik canavarı belediye otobüslerini şehir içine sokmamak ve okullarin açılmasıyla birlikte oluşacak trafik sıkışıklığını önlemek amacıyla yeni açılan metro hattına ücretsiz taşınıyor vatandaşlar. Yani anlayacağınız otobüs bir yere kadar gidiyor ordan metro durağında sizi indirip metroyla Kızılaya gidiyorsunuz. Ulaşım hızlandığı halde beğenmeyenler var. Sırf muhalefet olmak için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saçma sapan gonuşmayın la
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

Modern değiliz bana göre. Kız arkadaşına ya da kardeşine şort giydirip çıkaramazsın dışarı öyle söyleyeyim

Modernlik yarı çıplak gezmek mi?

Millete hiç görmemiş gibi ağzının suyu akarak bakan kişi modern birisi mi

Ben oyle biri degilim Allah'a Sukur. Tabi arabalarla ilgim var sokakta son model arac gorunce o dedigin oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

Orijinalden alıntı: Polifemus

quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

trafiği rahatlatmak için toplu taşımayı kaldıran bir belediyeye sahip.

gerçek mi bu dalga mı geçiyorsun

Trafik canavarı belediye otobüslerini şehir içine sokmamak ve okullarin açılmasıyla birlikte oluşacak trafik sıkışıklığını önlemek amacıyla yeni açılan metro hattına ücretsiz taşınıyor vatandaşlar. Yani anlayacağınız otobüs bir yere kadar gidiyor ordan metro durağında sizi indirip metroyla Kızılaya gidiyorsunuz. Ulaşım hızlandığı halde beğenmeyenler var. Sırf muhalefet olmak için

Pollyanna misin nesin kardes.Sabsh bak bakalim cayyolu metrosuna adim atacak yer yok.25 dk olan Cigdem mah.-Kizilay 40 dakika oldu.Ne kullaniyorsan soyle de ben de istiyorum o kafadan.Melih Fanboyu olmak kolay degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Xanthochroid

Çöp. Özellikle Etimesgut - Sincan taraflarına hiç gelmeyin, arkanıza bakmadan kaçın mümkünse.

Malesef Etimesgut 'ta oturuyorum dinleyin bu adamı yaklaşmayın bile

Edit:
    @MYılmaz4646
    Etimesgut'ta oturuyorum.Kızılaya gitmek önceden 45 dk kaydı.Şimdi biniyorsun otobuse 30 dk da metroya gidiyor.10-15 dk metro bekliyorsun 30-40 dk da kızılaya varıyor metro.Ayrıca ücretsiz filan da değil metroya kadar otobusler.Saçma saçma konuşup adamı sinir etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayox06 -- 29 Ağustos 2014; 14:42:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayox06

quote:

Çöp. Özellikle Etimesgut - Sincan taraflarına hiç gelmeyin, arkanıza bakmadan kaçın mümkünse.

Ankara Modern bir şehir mi?
  • Dostum, sana doğma büyüme angaralı bir gardaşın diyorki.. Bak bu lafımı çok ciddiye al. Burada yazmışlar şöyle böyle hikaye yani, maganda her yerde var sana çayyolu yok efendim çukurambar falan filan demişler, ben sana anlatayım çukurambar bi cadde üzerinde 3-5 pastane kafenin olduğu yer sen öğrenci adamsın zaten sana gitmez,

Şehrin yabancısısın elmadağdan bin yine ulusa kızılaya gidersin kaybolma derdin yok, öğrenci pasoları merkeze 70km yolda'da geçerli 10km yolda'da dönercisi pidecisi eksik olmaz çok rahat karnını doyurursun

Gölbaşı tarafı gazi üni olduğu için öğrenci kaynıyor 3-5 arkadaş gidersiniz mogana yakarsınız mangalınızı, sıkıldınız mı inersiniz emir gölüne bisiklet sürersiniz, akşam bişiler iceceksin? doğru oradan panoraya yani ankaraya bok atmasınlar şehirde herşey iç içe..

Beşevler tarafındasın, bir metro bahçelidesin buradaki adamları yine bok atmalarına bakma heryer kafe bar dolu istediğin yerde oturursun,

Demirtepe maltepe tarafındasın 5 dakika kızılay, yine ayağının altında metro ankaranın her tarafına gidersin.

Hacettepeyi ünisindesin dert etme dikmene taşın hacettepenin servisleri geçiyor yine gölbaşı mogan mavi göl bunlar hep otobandan maksimum 15 dakika sürer araban varsa, yoksa dikmenden panoraya yürüyerek bile gidebilirsin,

Bugune kadar hangi kafede bir adam sana atarlandı böyle birşey mümkün mü buna mal sahibi izin verir mi??

Sincan, etimesgut taraflarına gelelim mahalle kütürü hakimdir, abi öğrenci olduğunu anlasınlar yemek derdin olmaz teyzeler hergün bir yemek getirir, yeter ki sen iyi ol ankara da serseri diğer büyük şehirlerdeki kadar
    Korkman gereken tek bir şey var..

Angaranın sadece ayazından kork..

• quote:

quote:

quote:

Edit:
    @MYılmaz4646
    Etimesgut'ta oturuyorum.Kızılaya gitmek önceden 45 dk kaydı.Şimdi biniyorsun otobuse 30 dk da metroya gidiyor.10-15 dk metro bekliyorsun 30-40 dk da kızılaya varıyor metro.Ayrıca ücretsiz filan da değil metroya kadar otobusler.Saçma saçma konuşup adamı sinir etmeyin.

Sizde abartıp bokunu cikarmayin

Dün kentparka gittim.Çıktım kentpardan odtü metroya 10 dk metro bekledım.20 dk da koruya vardı.Orda da 15 dk otobus bekledım.25 dk ya etimesguta vardım.Otobus olsa en fazla 30-35 dk ya varırdım.

• yeşillik yok, her yer beton, asfalt. her yer gri.

yollar rezalet ötesi, asfaltın üzerine 800 kez yama yapınca yol yolluktan çıkıyor başka bişey oluyor. güya başkent. lan bir yol bile yapamıyorsanız hiç yapmayın, komple kazın toprak yol yapın, ne diyim daha.

insanları pis. herkes yere çöp atıyor. her yer pislik içinde, her taraf çöp. başkent demeye bin şahit.
    insanlar normal değil, hiç birinin akli dengesi yerinde değil. herkes ruh hastası.

yazın yağmur yağmaz, sıcak kurak. kışın kar yağmaz kuru soğuk.
    gidilecek bir yer, yapacak bir şey yok.

• ulan bi sitanbuldakiler ne yapıyor merak ediyom nakarada yapılacak bişey yok derken
    görende bunları hergün yat partisi veriyor sanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

yeşillik yok, her yer beton, asfalt. her yer gri.

yollar rezalet ötesi, asfaltın üzerine 800 kez yama yapınca yol yolluktan çıkıyor başka bişey oluyor. güya başkent. lan bir yol bile yapamıyorsanız hiç yapmayın, komple kazın toprak yol yapın, ne diyim daha.

insanları pis. herkes yere çöp atıyor. her yer pislik içinde, her taraf çöp. başkent demeye bin şahit.
    insanlar normal değil, hiç birinin akli dengesi yerinde değil. herkes ruh hastası.

yazın yağmur yağmaz, sıcak kurak. kışın kar yağmaz kuru soğuk.
    gidilecek bir yer, yapacak bir şey yok.

Aynen katılıyorum. Çöp konusu başlı başına saçmalık. Çöp Konteyner i yok mesela çoğu yerde. Sokak başlarına apartman köşelerine atılıyor gece yarısı da toplanıyor. Ne rezalet bişey bu. İlk geldiğimde elimde kola sisesini atacak yer bulamadım. Sonradan öğrendim köşeye atacağımı yeşil denen bişey yok ankarada. Ege ve akdenizi gören biri için bunaltici gelir

• quote:

quote:

quote:

quote:

Edit:
    @MYılmaz4646

Sizde abartıp bokunu cikarmayin

Dün kentparka gittim.Çıktım kentpardan odtü metroya 10 dk metro bekledım.20 dk da koruya vardı.Orda da 15 dk otobus bekledım.25 dk ya etimesguta vardım.Otobus olsa en fazla 30-35 dk ya varırdım.

Otobüs beklemek kafayı yedirtiyo insana zaten. Benim de iki otobüs veya otobüs metro değiştirdiğim oluyo ve en çok zamanı aktarmada kaybediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 0nime-N0-Kyo

Dostum, sana doğma büyüme angaralı bir gardaşın diyorki.. Bak bu lafımı çok ciddiye al. Burada yazmışlar şöyle böyle hikaye yani, maganda her yerde var sana çayyolu yok efendim çukurambar falan filan demişler, ben sana anlatayım çukurambar bi cadde üzerinde 3-5 pastane kafenin olduğu yer sen öğrenci adamsın zaten sana gitmez,

Şehrin yabancısısın elmadağdan bin yine ulusa kızılaya gidersin kaybolma derdin yok, öğrenci pasoları merkeze 70km yolda'da geçerli 10km yolda'da dönercisi pidecisi eksik olmaz çok rahat karnını doyurursun

Gölbaşı tarafı gazi üni olduğu için öğrenci kaynıyor 3-5 arkadaş gidersiniz mogana yakarsınız mangalınızı, sıkıldınız mı inersiniz emir gölüne bisiklet sürersiniz, akşam bişiler iceceksin? doğru oradan panoraya yani ankaraya bok atmasınlar şehirde herşey iç içe..

Beşevler tarafındasın, bir metro bahçelidesin buradaki adamları yine bok atmalarına bakma heryer kafe bar dolu istediğin yerde oturursun,

Demirtepe maltepe tarafındasın 5 dakika kızılay, yine ayağının altında metro ankaranın her tarafına gidersin.

Hacettepeyi ünisindesin dert etme dikmene taşın hacettepenin servisleri geçiyor yine gölbaşı mogan mavi göl bunlar hep otobandan maksimum 15 dakika sürer araban varsa, yoksa dikmenden panoraya yürüyerek bile gidebilirsin,

Bugune kadar hangi kafede bir adam sana atarlandı böyle birşey mümkün mü buna mal sahibi izin verir mi??

Sincan, etimesgut taraflarına gelelim mahalle kütürü hakimdir, abi öğrenci olduğunu anlasınlar yemek derdin olmaz teyzeler hergün bir yemek getirir, yeter ki sen iyi ol ankara da serseri diğer büyük şehirlerdeki kadar
    Korkman gereken tek bir şey var..

Angaranın sadece ayazından kork..

Ellerine sağlık kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: triptister

Cayyolunda oturuyorum.Burasi medeniyet anlaminda gayet iyi ancak sincan,etlik,kecioren vs gibi yerler seviye yerlerdedir.Kizilay falan iyidir.Aradigin herseyi bulursun.Ogrenciysen Ankara rahat bir sehirdir.

Edit:Cayyolu-Bilkent-Oran-Çukurambar seviye ve modernlik anlaminda Ankara'nin en iyileridir.

seviye yer nasıl oluyor ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SİNCANDA YAŞIYORUM
    METREKARE BAŞINA DÜŞEN TÜRBANLI ORTALAMASININ EN YÜKSEK OLDUĞU YERDİR..BİDE UZAYLI GÖZLÜĞÜ TAKAR BAZI CİNSLERİ..GARİP BİR MEMLEKET BURASI
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.