Şimdi Ara

Ankara Modern bir şehir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
1.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soru açık. Ankara'da yaşayanlar veya gidenler görenler ankara'yı nasıl buldunuz? Buluyorsunuz? İnsanı nasıldır?

Genel olarak değerlendirelim.

• Modern değiliz bana göre. Kız arkadaşına ya da kardeşine şort giydirip çıkaramazsın dışarı öyle söyleyeyim
  • 4,5 milyonluk bi şehri genel olarak değerlendiremessin çayyoluna gidersen medeniyetin sınırlarını görürsün ordan hemen sincana geçersen çankırınin bi köyüne gitmiş gibi olursun , ama nasıl bjr elin 5 parmağıda bir degilse ankaranın bkr mahalleside diğerine benzemiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spock

Modern değiliz bana göre. Kız arkadaşına ya da kardeşine şort giydirip çıkaramazsın dışarı öyle söyleyeyim

Hangi mağarada pardon semtde yaşıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

Modern değiliz bana göre. Kız arkadaşına ya da kardeşine şort giydirip çıkaramazsın dışarı öyle söyleyeyim

Eryaman'da yaşıyorum. Ancak değerlendirmeyi metroda ve Kızılay'da gördüğüm insanlar hakkında yaptım
  • trafiği rahatlatmak için toplu taşımayı kaldıran bir belediyeye sahip.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mersin nasıl bir şehir ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

Eryaman'da yaşıyorum. Ancak değerlendirmeyi metroda ve Kızılay'da gördüğüm insanlar hakkında yaptım

Kızılayı bozdular Çankayayı bozdular hilmiyi bile bozdular onlar her yerdeler sanırım dilim varmasada bir Ankaralı olarak sana katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

trafiği rahatlatmak için toplu taşımayı kaldıran bir belediyeye sahip.

gerçek mi bu dalga mı geçiyorsun
  • Ankara için söylenebilecek son şey. Gerçi by ülkede bu sadece izmir için söylenebilecek bişey belki bir de Eskişehir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Polifemus

quote:

Malesef gerçek. Ankara'ya gelmeyi düşünüyorsan insanın sabrının sınırlarını zorlayan bir yönetim şekline alışman gerekecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buraktas.

quote:

quote:

Malesef gerçek. Ankara'ya gelmeyi düşünüyorsan insanın sabrının sınırlarını zorlayan bir yönetim şekline alışman gerekecek.

Ben etkilenmedim bu uygulamadan nedense Çayyolu taraflarında yaşıyorum gayet rahat tabi saçma sapan semtlere gidince küpeyi falan çıkarıyorum o ayrı

• yerine göre değişir. Önceden barzolar ulusu , daha modern insanlar kızılayı tercih ederdi.... Günümüz avm kültüründe (metronunda yardımıyla) kızılay barzo mekanı olmaktan kurtulamamıştır. Tabi kızılaya gelen barzoların çankayaya geçmesi de çok zor değil.

hal böyle olunca semtler bozulmaya , çoğunluk olan barzoların etrafı sarmasıyla ankaranın barzo görünüme sahip olması kaçınılmaz olmuştur.

Yine de ankara birçok şehre göre gayet modern bir ildir , bundan rahatsız olanların sayısı da azımsanamayacak kadar çoktur.
  • quote:

25 senelik Ankaralı'yım dediğin şeye şaşırdım. Millet kızılayda yarı çıplak geziyor. Sen hangi senede takıldın kaldın?

• Ankara yı bilmem ama ADANA 10 Numara 5 yıldız

• quote:

Orijinalden alıntı: Buraktas.

quote:

quote:

Peki öğrencilik nasıldır ankara'da. Deniz meraklısı değilim. Bazı semtler de çok kekolar varmış sanırım. Bunun dışında Orta ve elit diyebileceğimiz mekanlar neler?

• Çöp. Özellikle Etimesgut - Sincan taraflarına hiç gelmeyin, arkanıza bakmadan kaçın mümkünse.
  • 19 yıldır -doğduğumdan beri- Ankara'dayım. Ankara modern bir şehir mi? Bu soruyu bir Çayyolu yada Çankaya'nın, Or-An'da oturuyorum, sakinine sorarsan sana evet nezih ve modern der. Ama bir Sincan bir Etimesgut bir Eryaman malesef öyle değil. Kız arkadaşınla çıktınız ve el ele yürüyorsunuz her semtte olmaz. Kızılay'da tip tip bakan olur ama ses etmezler diğer semtlere göre değişir. Eryaman'da sizi el ele gören bir amca durumu pek hoş karşılamaz ama Çayyolu ve Çankaya'da pek sıkıntı çekmezsin. Kimseyi sınıflandırmak istemem ama toplu taşıma kullanan insanların %80-90'ı malesef yeterli görgü, kültür be eğitim seviyesine sahip değil. Arabamla gelirim nezih yerlerde gezerim dersen 10 numara şehir ama öbür türlü bir işe yaramaz...

• Ankaralı bi insan size Karışmaz malum ırk değilse giyim kuşam bunlar çok geride kaldı istisnalar illaki olur. Yaşam kolaydır ulaşım rahattir gezilecek mekanlar bilene göre değişir çok rahattir ankara. Çankaya kibir dolu egoist insanlardan gecilmez senin araba modelinle onun modeli arasinda fark varsa trafikte ezcektir seni, genelde bir kısmı vardır has cankalayi çok daha elitist kitledir insan tabirine uyarlar. Diğer semtler olarak Keçiören ise çok Değişiktir her tel vardır sincan eryaman kuzey kismindan uzak durmanizi oneririm rezalettir. Ev fiyatlariyla refah seviyesi esittir ankarada bu sekilde yasanilcak yerleri az çok kestirebilirsin. 900tl ile yaşamak zordur ama imkansiz değil takildigin konu olursa sorabilirsin. Her konuda

• Okumalık düşünüyorsan gel yoksa gelme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.