< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ankara, motor yağı, filtreler vs değişim ücreti 50 tl..bugün gittim..detaylar altta. (3. sayfa)
-
-
Kartal Pendik sanayi 50-70 tl arası yağ değişmi yaptırabileceğimiz yer var mı geçen 150 aldı tanıdık yer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadbul -- 10 Haziran 2021; 15:20:10 > -
ciddiyiz. 120 liraya çıkma lastik + işçilik hallettim diyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Akhenatonnn
yahu siz nerde yaşıyosunuz 20 lira yağ değişimi 25 balata. bisikletin fren ayarına daha çok alıyorlar ciddimisiniz trollüyormusunuz
işini dürüst yapan ustasını bulmak gerek, yoksa 100 liralik işi 1000 liraya yaparlar, bknz. > yetkili servisler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır, ufuk kardeş, devamli mesajlarını da görüyoz, niye inkar ediyonkiquote:
ula ne delisti ne toplaması beni işsiz ergenlerle karıştırmausta adam 50 lira için oturduğu yerden kalkmaz
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/149411946
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gerek sıcak fırsatlar ve gerek diğer günlük konulardaki kirliliği boğazlardaki musilaja benzetiyorum ve yönetici arkadaşlara sesleniyorum temizlik şart.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 sene önce 100 geçen sene 150 ye zor bela yaptırtmıştım. Sıcak fırsatmış. 2 sene evvel fluence triger değişime 350 verdim diye sevinmem de cabası.
motosiklet yağ değişimine 50 lira işçilik veriyorum. lift falan yok. hava vurma yok. fatura yok. tapayı, filtreyi sök-tak. yağı koy.
-
Yağ filtresini dışarıdan alın. Metro gross marketten indirimde gördüğünüzde yağ alın. Ücretsiz değişim yapıyorlar ama 20lira değiştiren adama bahşiş verebilirsiniz, filtre taktı diye. Hava ve polen filtresini bir zahmet kendiniz değiştirin. Sanayi esnafıyla uğraşmayın.
-
yahu bunun nesi delist ,dün akşamda fiyatı düşürdüler alsaydın zaten kimse almıyor
ya bırak maho ömrümüz otomobilde geçti fakirliğine bahane arama.bizde suç yüzbirden antifriz alan adamla muaattab oluyoz.2.el araba neden alınmaz işte örnek
quote:
yahu siz nerde yaşıyosunuz 20 lira yağ değişimi 25 balata. bisikletin fren ayarına daha çok alıyorlar ciddimisiniz trollüyormusunuzNe trolü kardeşim. Balata değişimi değil ücretinden bahsettim. 5 yıl öncesi. Şu an sanayide 50tl ye Polen, mazon, yağ ve hava filtresini değiştirebiliyorum. 150ye yapan da var 50 ye yapanda.
-
önümüzdeki ay triger devirdaim kayışlar filtreler değişecek 600-700 işçiliğe razıyım yeterki sorun çıkmasın.
Onlar teknik ve ustalık isteyen konular. Aracın periyodik bakımını herkez yapabilir. Ilk defa yaparsan biraz uğraşırsın sadece.
Bizim arkadaş aracının ön 2 tekerini kaldırım taşına çıkarıp allan yağı boşaltıyor ve aracının bakımını yapıyordu :). Triger isi ciddi iş. Ucuza yapan değil sağlam ustaya yaptırın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankarada reis oto var, eski opel yetkili bayisi. 5lt castrol edge ile bakima 450tl verdim. Yetkili servis duzenini bozmamislar. Yukarda cay, kahve icerken asagida bakim yapiliyor. Uzerine araci yikayip teslim ediyorlar. Parca almakla ugrasmak istemeyenler faydalanir belki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
antifriz koymayan adam dolu ortalık. ben en azından alıyorum.quote:
ya bırak maho ömrümüz otomobilde geçti fakirliğine bahane arama.bizde suç yüzbirden antifriz alan adamla muaattab oluyoz.2.el araba neden alınmaz işte örnek
quote:
Orijinalden alıntı: SomeoneWhoCaresmetin usta iyidir hocam, emojinin nedeni araştırdığınızda göreceğiniz gibi yerinin otokingin birkaç yüz metre gerisinde olması
Anladım hocam tanıdığıysanız eğer selamınızla gideyim sizin içinde uygunsa Birde tamponda kırık var, bu gibi işler ile ilgileniyorlar mı hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X