Şimdi Ara

Ankara nasıl bir şehir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
4.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AvriL<3

nasil demiş şair;ankaranin baglari buklum buklum yollari

ne zaman sarhoş oldun galdıramıyon golları
  • Başkent.
  • Gri
  • Bence gayet de öğrenci şehridir. Odtü, Bilkent, Hacettepe, Anakara Üni. Başkent, Tobb Üni, Gazi Üni. ve şu an sayamdığım bir ton özel üniversite var. Avm desen, yaşayan nüfusa oranla Avm sayısı muhtemelen İstanbul'dan fazladır.. Ama eğlence mekanları falan İstanbul düzeyinde değil, orası doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiziano Ferro -- 13 Aralık 2012; 11:18:05 >
  • Ankara'nın kendisi güzel de insanları kötü. Ama bir arkadaşın dediği gibi genelleme yapmak doğru olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an nerede oturduguna bağlı. Mesela dogma büyüme Izmirliyim üniversite için ankaraya geldim lanet ediyorum, buna benzer bi durumdaysan sakın buraya gelmek gibi bi hata yapma.

• Askerligimi orda yaptım. 11. Ustte, guzel bir sehir bence..

• quote:

Orijinalden alıntı: zavallıcık

18 yildir ankaradayim gercekten severim universiteye sehir disina giden arkadaslar mumla ariyorlar ankarayi. Istanbula gidenler daha cok sikayetci hatta.

nick-mesaj uyumu. ankaranin nesi var, ıstanbula giden adam bunu nasıl arar anlamak güç. Senin yerinde olsam annem ve babama niye beni ankarada dünyaya getirdiniz diye sorar olay çıkartırdim. Hayatın 9da bittiği yer, daha gün gece saat 1de dışarı çıktık birşeyler yemeye bahçeli gibi bi yerde açık yer yok isim tuhafı barlar bile kapalı , insanlar kaba, şehir dağların arasında bi tane huzur veren neden yok, diyeceksin ki neresinde yaşıyorsan değişir diye, şu milletin ev tutmaya çalıştığı çok meşhur olan ama Izmir in en dandik caddeleri kadar bile değeri olmayan bahçeli 7.caddeye 20m uzaklıkta oturduğum ev. Ek olarak şurası başkent olmasa çankırı yozgat çorumdan hiç farkı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

nasil demiş şair;ankaranin baglari buklum buklum yollari

ekin ektim düzlere diken oldum gözlere
    işte ben gider oldum Ayaş kalsin sizlere Ankara kalsin sizlere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 13 Aralık 2012; 11:32:12 >
  • Ankara bildiğin köy , insanları yobaz ve soğuk ..
  • Ankaralıyım ve ankarada yaşıyorum. Memur şehri şehirde her daim bir kasvet olur. İnsanları yobaz. Yazlığa gittiğimde oh çekiyoruM.
  • İnsanları tuhaf bide..

• soğuk bir şehir ama pavyonları güzel eğlenmeyi biliyorlar :) gidersen az oynarsın :D Hesap biraz kabarık gelir bilgin olsun
  • Ankara süper bir yer la bu konuşanlara bakma.
    Ama gece 10dan sonra hayat bitiyo.
  • ne kadan piskopat gazili varsa hepsi orda haci

• ne demiş şair...Ankara nın Dikmen'i bir daha gelirsem s.. beni...
  • güzel yer bence türkiyenin çogu ilinden iyi hatta ilk 5e girer başkent oldugu için ayrı bı havası var ama denizi yok o kötü
  • La herhangi bir şehirden tek farkı aynı şeylerden daha fazla sayıda var.Alışveriş merkezi daha fazla sayıda cafe sayısı fazla başka da bir şey yok.
  • Gazi Üniversitesinde okudum. Gençlik parkından yukarı geçme. Yani ulus civarına gitmemeni öneririm Tandoğan, Bahçelievler(ankaralılar bahçeli der.), Balgat, Beşevler güzel yerlerdir. En işlek yerleri ise Çankaya ve Kızılay. Çankaya, İstanbul Bebek, Etiler, Trabya vb gibi. sürekli lüks arabalar görebilrsin Yazları sıcak ve kurak, kışları ise soğuk ve sert rüzgarlı yağmurlu karlı vs geçer Yani Ankaranın ayarı yok. Mevsim yaz ise pişersin 40-45 derecede. Mevsim kışsa donarsın. Arasın yok bu işin :)
    Ayrıca ulaşımını en beğendiğim şehir Ankara. Metro ve Ankaray ile şehrin bir ucundan diğer ucuna sorunsuz, rahat ve hızlıca seyahat edebilirsin.

Kızılaya ilk gidip metrodan indiğimde twitter'a şöyle yazmıştım:

Vay bee kızılaya bak newyork gibi. gerçi newyork'uda görmedim ama neyse..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi footballer -- 13 Aralık 2012; 13:01:57 >

• Gelen sincana sarayciga gelmiş sallıyor da sallıyor İstanbulda apaci daha fazla.

Tam ogrenci-memur sehri. hayat gece 11de biter yalnız, son otobüsler bile 12de.

İnsanların %80i yobaz falan degil, o apaci dolu olan semtler belki. Ankarada Ankaralı azdır, genellikle diğer sehirlerden insanlar var.

İstanbul-İzmirden gelirsen arkadas cevren yoksa alışana kadar cok zorluk yasarsin. onun dısındaki sehirlerden gelen insana cennet gibi gelir genelde

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.