Şimdi Ara

Ankara'nın Doğubank'ı Neresi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
9.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dostum dedigim gibi proshop isini qörebilir...

oLmassa fifty tuning'e bakabilirsin...buralarda buLmama ihtimali yok

Ankara'nın Doğubank'ı Neresi?
  • Arkadaşlar bu konya sokakta da genelde dandik markalar görüyorum ben. Yani dandik demiyim de adını daha önce duymadığım markalar. Marka bulamazmıyız bu Konya sokakta? Ya da ben ordan şu marka aldım memnunum diyen var mı?
  • arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi olucaz biraz ama önümüzdeki hafta cuma günü ankaraya geliyorum.Bolu da JVC lhx502 si olan bi arkadaşla benim pioneer 7950 yi yolda takas edeceğim.çarşamba ya kadar ankaradayım ve montajı ankarada yaptırıp dönene kadar bi sorun olup olmadığına bakmak istiyorum.Orda zaman benim için önemli ve montaj için elektronikçi arayarak vakit harcamamalıyım.Araçtaki orjinal cd çaları çıkarıp bu jvc yi takabilecek , özellikle çayyolu veya ümitköyde bildiğiniz bi yer varmı?Bu iki semt harici ankarayı hiç bilmiyorum..Yardımcı olursanız çok sevinirim
  • arkadaşlar bir yanlış anlaşılma var türkiyede sadece bir tane doğubank vardır oda istanbul eminönü(sirkeci)dedir diğerleri isim benzerliğini kullanıyorlar zaten doğubank istanbulda bir elektronik iş hanıdır iğne atsan yere düşmez fiyatlar o kadarda abartıldığı gibi ucuz degil istanbulda ucuz almak istiyorsanız en ucuz yer istanbul yenibosnadaki eskidji mağzası var bilen bilir
  • hort
  • bi HORT ta benden. :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.