Bildirim
Ankara'nın Doğubank'ı Neresi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
İtfaiye meydanı. Konya Sokak. Cep telefonu içinde Sıhhıye Balıkçıoğlu İşhanı (Ne alakaysa cep telefonuyla). Ama Araç parçaları(Amfi, Hoparlör vs. vs) bulunabiliyor. -
ankarada dedelerimizin söylemiyle hergele meydanı(itfaiye meydanı) dikkat edin çoğu eşya çalıntı olabilir -
quote:
Orjinalden alıntı: azaz06
ankarada dedelerimizin söylemiyle hergele meydanı(itfaiye meydanı) dikkat edin çoğu eşya çalıntı olabilir
İtfaiye meydanı (genelde) çalıntı mal bulunuyo. Ama sağlam temiz mallarda çıkıyor. Arada -
dogubak nerde ankara da bilmiyorum ama onceden maltepe pazari vardi.
su anda kapatmislar orayi galiba.
ama onceden cok ucuz kacak ya da calinti seyler satiliyordu.
ben cok ucuza bi kac matkap ucu almistim gecen sene -
Pek tekin yer değildir orası. Alacağın malın sağlam olduğunu nerden anlayacan? -
quote:
Orjinalden alıntı: ünal korkmaz
İtfaiye meydanı. Konya Sokak. Cep telefonu içinde Sıhhıye Balıkçıoğlu İşhanı (Ne alakaysa cep telefonuyla). Ama Araç parçaları(Amfi, Hoparlör vs. vs) bulunabiliyor.
itfaiye ve konya sokak elbette... biraz da şansa ihtiyacın olacak aldığın mal bazne dandik çıkabiliyor..
bazende vay be acaip ucuza harika hopörlörler aldım diyebilirsin... yıllarca kullandım 2 sini 30 a almıştım.. beklenmeyecek şekilde bass veriyordu.. çokda iyi dayandılar halada sağlamlar.. geçen yanlışlıkla parmağım girdi attım -
quote:
Orjinalden alıntı: oneMoreaCupofCoffee
quote:
Orjinalden alıntı: ünal korkmaz
İtfaiye meydanı. Konya Sokak. Cep telefonu içinde Sıhhıye Balıkçıoğlu İşhanı (Ne alakaysa cep telefonuyla). Ama Araç parçaları(Amfi, Hoparlör vs. vs) bulunabiliyor.
itfaiye ve konya sokak elbette... biraz da şansa ihtiyacın olacak aldığın mal bazne dandik çıkabiliyor..
bazende vay be acaip ucuza harika hopörlörler aldım diyebilirsin... yıllarca kullandım 2 sini 30 a almıştım.. beklenmeyecek şekilde bass veriyordu.. çokda iyi dayandılar halada sağlamlar.. geçen yanlışlıkla parmağım girdi attım
Onunda çaresi vardı aslında niye attın ki. Halamın oğlu birazcık üşütüktür. Arabasındaki hoparlörler patlak diye siyah bölümleri sökmüş. Karton yapıştırmış aynı ölçülerde. Hala kullanıyor. Ekonomik çözüm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 6 Şubat 2007; 1:16:37 >
-
bende derby ledim bant yapıştırdım fln sonra baktım iyice gevremiş çıtır çıtır dökülüyor önünü alamayınca tühh müüh dedim içimde gitttii en iyisi gözüm görmesin dedim -
maltepe pazarını kaldırdılar aynı mevkide yerin altına alcaklar diye duydum
quote:
Orjinalden alıntı: _codelinker_
dogubak nerde ankara da bilmiyorum ama onceden maltepe pazari vardi.
su anda kapatmislar orayi galiba.
ama onceden cok ucuz kacak ya da calinti seyler satiliyordu.
ben cok ucuza bi kac matkap ucu almistim gecen sene
-
quote:
Orjinalden alıntı: azaz06
maltepe pazarını kaldırdılar aynı mevkide yerin altına alcaklar diye duydum
Artık Maltepe Pazarı kalmadı. Tamamen kaldırıldı. İş merkezinin altına açılmayacak. Maltepe pazarı tarih oldu. Tarihin tozlu ve derin sayfalarında yerini aldı. -
ayrıca itfaiye pazarında onca çalıntı malın yanında senin cüzdan, telefon vs. çaldırman da çok muhtemel -
quote:
Orjinalden alıntı: nJOY
ayrıca itfaiye pazarında onca çalıntı malın yanında senin cüzdan, telefon vs. çaldırman da çok muhtemel
-
itfaiye meydanı ankaranın it kopuk yeridir boşverin bişi alcam derken başınız belaya girebilir -
yahu orda yeni bir parça bulamazsınız ki nerde kırık dökük çöp varsa onu satmaya çalışıyorlar..
cep telefonlarınında en çizik ve kullanılmış modelleri orda. A1018 bulabilirsiniz ayrıca oraya gittiğinizde teknik terim kullanmayın turist gibi kalabilirsiniz
ve oraya giderken en kötü ve ucuz giysinizi giyin öğle gidin (tedbiri kıyafet)... araya karışmaya bakın. giymezseniz cüzdanları hacı edersiniz
maltepe pazarınıda melih gökçek kaldırdı... alış veriş merkezi oluyor orası..
yani gidilcek biyer yok açıkçası...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 6 Şubat 2007; 18:30:38 > -
itfaiye meydanı cok kıyak yer
3 ay önce 50 YTL'ye pioneer teyp aLdım bi kere tık demedi cok sükür
ne istiosanız adama bi qün önceden siparis verin ertesi gün getirio (qece isi bitirio)
-
quote:
Orjinalden alıntı: vLKn34
itfaiye meydanı cok kıyak yer
3 ay önce 50 YTL'ye pioneer teyp aLdım bi kere tık demedi cok sükür
ne istiosanız adama bi qün önceden siparis verin ertesi gün getirio (qece isi bitirio)
sende 4 teker üstünde gidiyorsun, çalıntı olduğunu bilerek devam ediyorsun, sizin gibiler yüzünden ( alıcılar ) herzaman talep yaratacağından insanlar zarara uğrayacak , e gün gelir devran döner hesaplar kitaplar ortaya dökülür, hesaplar uzun ve çetindir...
Bu arada hergele meydanı değil hergelen meydanıymış eski ismi amelelerin toplanma alanı olduğu için.....
-
İtfaiye meydanına gitmenizi hiç önermem, temiz bir yer değildir. Eğer gidecekseniz Konya Sokak'ta bulunan işhanlarındaki elektronikçilere bakın. Orada marka olmayan ama kaliteli mallar bulabilirsiniz. Öyle tedbiri kıyafete veya teknik kelimeler kullanmamaya da gerek yok. Ordaki esnaflar ve elemanlar sap değildir, işinden anlayan kişilerdir. Konya Sokak'ın etrafı, Ulus'un en temiz yerlerindendir. Nerden biliyorsun derseniz okulum Ulus'ta, ondan biliyorum. Fakat oralarda da fazla kalmayın, ne alacaksanız hemen uzaklaşın -
bizim burda doğubank var.Kızılaydan ümitköy çift katlılarına binerek yada sıhhıyeden ümitköy dolmuşlarına binerek doğubank a gidebilirsin. -
quote:
Orjinalden alıntı: utkuciftci
bizim burda doğubank var.Kızılaydan ümitköy çift katlılarına binerek yada sıhhıyeden ümitköy dolmuşlarına binerek doğubank a gidebilirsin.
Tam olarak nerde bu doğubank ? Daha dogrusu istanbuldaki gibi mi yoksa isim benzerligi mi ?
Benzer içerikler
- motor yağ yakmayı önleyen katkı yorumları
- air süspansiyon ruhsata işlenir mi
- en iyi polen filtresi markası
- araba farı kaç lümen olmalı
- dizel enjektör temizleyici kullanılmalı mı
- renault logan
- 2024 mtv tablosu
- audi bisiklet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X