Şimdi Ara

Sefaköy'ü Nasıl Bilirsiniz? (İstanbul'da)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
16.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul'da Sefaköy nasıl bir muhittir? Semtte takılanlar ve ikamet edenler nasıldır? Bilenler yazabilir mi?

• Çok kötü olmamakla beraber çokta iyi denemez.
  • K.Paşa-Gültepe-Fevzi Çakmak-Sultan Murat-Kanarya gibi mahallelerden oluşur. Gerçi Kanarya bayağı aşağıda kalıyor. Ama Sefaköy'e bağlı..
    Liselerinde heryerde olduğu gibi serseriler de vardır torbacılar da..
    Sefaköy genelde sakin biryerdir. Ama en sevmediğim yerlerdendir. Çevren olmadığı zaman bayağı yanlız kalırsın. Dersaneler-liseler-ilkokullar boldur. Arel Üniversitesi de vardır hatta. Sefaköy'ün içine yerleşeceksen, (Armoni Park çevresi. Halkalı'ya doğru..) birşey demem. Ama arka mahallelerine gideceksen gitme derim. Çok birşey bekleme. Hatta hiçbirşey bekleme
    İnsanları genelde iyidir. Sen bir sorun çıkarmadıkça bir sorun olmaz. Esnafı gayet iyidir.
    Lisede falan okuyacaksan gelme sakın. Düz lise ve meslek lisesinden başka birşey yok. Olanlar da uzakta. Nahit Menteşe Endüstri Lisesi-Eşref Bitlis Lisesi-Kız Meslek Liseleri(kadriye moroğlu gibi..)-Sefaköy lisesi vs.. gibi liselerden oluşur. Arkadaş çevresi genelde serserimsi kılıklardır. Tabi Sefaköy'lüler gelip de bana taş atmasın şimdi.. Üstünüze alınmayın..

• sefaköye bağlı inönü mahallesinde oturuyorum arkadaş yazmamış
    iyidir bizim buralar ama yollar çamurdur bazen özellikle kışın çok çamur var burda
    doğduğumdan beri burda yaşıyorum bence güzel bi yer
  • Dayımlar orda kalıyor. 10 dakikada bir başlarından uçak geçiyor.

(bknz. Atatürk Havalimanı )
  • iyi bilirdik...
  • Pek sevmem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir buca nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sefaköy boğazkesen gençlik rulezzz!!! çekmiş esrarı gözleri kanlı vs....çok serseriyizzz çoookk.
  • ağırlıklı olarak varoş kesim yaşar
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Uğur.

sefaköye bağlı inönü mahallesinde oturuyorum arkadaş yazmamış
    iyidir bizim buralar ama yollar çamurdur bazen özellikle kışın çok çamur var burda
    doğduğumdan beri burda yaşıyorum bence güzel bi yer

güzelmi reiz naptın yaa KaraBelasıydı cihanıydııı ohoooo reiz naptın ya

Gerçekten berbat bi yer gelme sakın kendini kurtar 2001'den beri oturuyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: inek_avcısı

sefaköy boğazkesen gençlik rulezzz!!! çekmiş esrarı gözleri kanlı vs....çok serseriyizzz çoookk.

ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: adilazimdegilx

Dayımlar orda kalıyor. 10 dakikada bir başlarından uçak geçiyor.

(bknz. Atatürk Havalimanı )

heh tam sölicektim bende ya nasıl iştir 10dk bir camlar sallanıyo yeter allahım ya
  • o değil de.. sabahın 6 sında helikopter geçiyor. hergün aynı saatte aynı rotadan gidiyor şerefsiz. tak etti bir gün indiricem o laneti
  • sefaköyde arkadaşın babasının 2 tane üstü kapalı halısaha var.metrobüse biniyoruz sefaköy durağında iniyoruz.meydandan taksiye binince 5 dk sonra sahaya variyoruz.Bıkana kadar oynuyoruz

tek masrafımız metrobüs bileti ve 1 lira taksi parası
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Marlon-

o değil de.. sabahın 6 sında helikopter geçiyor. hergün aynı saatte aynı rotadan gidiyor şerefsiz. tak etti bir gün indiricem o laneti

ya ne adamsın gülmekten öldüm
  • Bende Sefaköy- İnönü'deyim burası normal çokda kötü denemez. Uçak sorunu var biraz o kadar
    Bu arada ne çok Sefaköylü varmış Dh'de .
  • Sefaköyde oturuyorum memnunum gayet iyi biyer
  • Sefaköy güzel bi yer aslında ama şu serseri gençleri olmasa çok daha iyi olur. Okumak için geliceksen sakın gelme derim ben burada okuyorum ve 17 senedirde Tevfikbey'de ikamet ediyorum acayip pişmanım.
    Gezilecek yerler pek yok ama Cennet ve civarlarında gezilecek yerler vardır.

Genel olarak söyleyeceğim ise Okumak için sakın gelme.
  • varoş
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Marlon-

o değil de.. sabahın 6 sında helikopter geçiyor. hergün aynı saatte aynı rotadan gidiyor şerefsiz. tak etti bir gün indiricem o laneti

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.