Şimdi Ara

Sefaköy'ü Nasıl Bilirsiniz? (İstanbul'da) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
16.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi ara sefaköyden bir kızla takılıyordum. kızın bana söylediği şey şuydu. sefaköydeki kızların %90 k...şar. kızda bunların önünde bayrak koşturanıydı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Private

ağırlıklı olarak varoş kesim yaşar

Bence o sefaköy bi 10 yıl önceki sefaköydü.

Bende 16 sndir sefaköyde oturuyorum. yani doğduğumdan beri. Büyükşehir in Küçükçekmeceye ayrdığı pay 812 trilyon. Çok değişimlere uğradı. Bence giderek modernleşen bir yer. Varoş kesimin %90 ı İnönü mahallesinde yaşarlar. Sefaköy merkezi ( armoni park civarları ) gayet normal ve moderndir.

Okulları serseri kaynamaktadır. Ben baska bi liseye gidiyorum sefaköyde değil. Kızları diax ın dediği gibidir kısmen. %90 değil , %50 diyelim. Nüfus un %70 i orta halli ve üstüdür. İnönü mahallesi dışında pek fakir yer yok gibi.

İyi ya, fena bir yer değil. İnsanlarla iyi gecinirseniz hiç problem yaşamassınız. Ama artistim, herkese artislik taslar sonra yoluma deva mederim diyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü emin olun o serseriler de iyi huylular. Çok çingene ve serseri tanıdığım var. Siz iyi gecinirseniz onlarda gayet iyi. sefaköydekiler tabi. Ama zıt giderseniz hepsi toplanıp meydan dayağı atma ihtimalleri yüksek

Herneyse, genel olarak bakılırsa, Nişantaşı na 10/10 dersek ; Sefaköy e 7/10 derim ben.

• bende sefaköy inönüdenim gerçi biz biraz nezih kısmındayız aşağı taraflara bakarsan hakan caddesi forever
  • quote:

Orjinalden alıntı: inek_avcısı

sefaköy boğazkesen gençlik rulezzz!!! çekmiş esrarı gözleri kanlı vs....çok serseriyizzz çoookk.

Zha

Biraz karışık,ama komşuluk iyi. Tek sevdiğim yönü,şehirleşmemiş olması diyebilirim.
  • bide armonimiz oldu bakırköydeki tiki gençlik oraya dolmaya başladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: inek_avcısı

sefaköy boğazkesen gençlik rulezzz!!! çekmiş esrarı gözleri kanlı vs....çok serseriyizzz çoookk.

• yıllar önceden beri teyzemler yaşar önceden çok harika bir yerdi emin olun istanbulun en yaşanılası yeri belki teyzem oğlunu okula bırakmazdı ama şimdi istersen ilkokul çocuğunu okula bırakma
  • Arkadaşlar aslında sefaköy çok kötü bir yer değildir(bağzı kötü yanlarıda vardır)! en temiz mahalleler Kemalpaşa,Gültepe ve Cennet cıvarlarıdır .Sultanmurat mahallesini tavisye etmeyiz .bağzı serserilerin mekan ettiği mahalleler vardır bunlar=Fevzi çakmak,inönü,kartaltepe,kanarya gibi mahlelerdir
    Arkadaşlar her şey 2001 den sonra başladı. Aslında Sefaköy İyi insanların yaşadığı bir semtti ama herşey 2001 den sonra büyük göç olunca başladı .sonradan buralarda serseriler ,mafyalar örgütlenmeye başladı
    Malesef polisler de bişey yapmıyor ... Mafyalar beşyol ve kanarya civarlarına çöreklenmiş (bağzen diyorum
    polis sefaköy ü niye kontrol etmiyor..)Bu mafyaları çökertmek için heralde Ergenekon gibi bir dava lazım!
    Mafyalar,örgütler saklanma yeri olarak sefaköy ü seçmiş galiba poliste hiç aramıyo Sefaköy ü.
    Burdan Emniyet güçlerine sesleniyorum Her yere baskın yapıyonuzda Sefaköy ü niye aramıyonuz!

• Mehmet Alinin program yaptığı yer olarak bilirim başkada bilmem
  • Geçen yaz yaptığımız gösterilerden biri.
     Sefaköy'ü Nasıl Bilirsiniz? (İstanbul'da)

Orada bulunan var mıydı?
  • Bende 16 sndir sefaköyde oturuyorum. yani doğduğumdan beri. Büyükşehir in Küçükçekmeceye ayrdığı pay 812 trilyon. Çok değişimlere uğradı. Bence giderek modernleşen bir yer. Varoş kesimin %90 ı İnönü mahallesinde yaşarlar. Sefaköy merkezi ( armoni park civarları ) gayet normal ve moderndir.

Okulları serseri kaynamaktadır. Ben baska bi liseye gidiyorum sefaköyde değil. Kızları diax ın dediği gibidir kısmen. %90 değil , %50 diyelim. Nüfus un %70 i orta halli ve üstüdür. İnönü mahallesi dışında pek fakir yer yok gibi.

İyi ya, fena bir yer değil. İnsanlarla iyi gecinirseniz hiç problem yaşamassınız. Ama artistim, herkese artislik taslar sonra yoluma deva mederim diyorsanız yanılıyorsunuz. Çünkü emin olun o serseriler de iyi huylular. Çok çingene ve serseri tanıdığım var. Siz iyi gecinirseniz onlarda gayet iyi. sefaköydekiler tabi. Ama zıt giderseniz hepsi toplanıp meydan dayağı atma ihtimalleri yüksek

Herneyse, genel olarak bakılırsa, Nişantaşı na 10/10 dersek ; Sefaköy e 7/10 derim ben.

Katılıyorum

• Okulum Çınaryolu denilen yol üzerinde Sefaköye oldukça yakın. Pek sevdiğimi söyleyemem. Özellikler okulun karşısında tır garajı olduğundanmıdır nedir Barzolar başımızdan eksik olmuyor. Merkez tarafınında pek parlak olduğu söylenemez.. Orada oturmadığımdan tam emin olamayacağım ama güzel bir yer değil bence.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 27 Eylül 2021; 18:47:0 >
  • iyidir yine sefaköy istanbuldaki bazı yerlerden
  • sürekli kazıyolar şu yolları anlamadım gitti
    daha 1 ay önce yaptıkları yolu 2 hafta önce yine kazdılar yol yine berbat nedense asfalt yapılmadı hala
    yazın sorun yok ama kışın çok çamur
  • apaçistan
  • Sefaköyün merkezinde biyere taşınırsanız pek sorun çekmezsiniz serseri olsada bişey yapamazlar ama tenha yerlere taşınmayın derim.Sefaköy tüm istanbula ulaşım yapmak amacıyla mantıklı biyer 2dakikada e-5 e çıkarak metrobüs,otobüslerle heryere ulaşabilirsin. Biraz daha yukarda tren istasyonu var farklı bi alternatif.
    Ama dediğim gibi merkeze yakın biyere taşınırsanız iyi. özellikle e-5 e yakın olmasına dikkat edin ve armoni park var alışveriş merkezi mümkünse oradan aşağıki mahallelere taşınmayın. sorun olursa cevaplayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezer Cinoglu

FOREVER KARTALTEPEEE

JINGELELERLE KAYNAŞTIK OTURUYORUZ :D

DILENCISI HIRSIZI KATILI BURADA VATNADAŞŞŞŞŞŞŞ

ESRARKEŞŞ TORBACII

UÇAKLAR AYAGIMIZIN ALTINDA DICEM YALAN OLUR KAFAMIZIN USTUNDELER :D FIR FIR 2 DK de 5 TANE VUUUVV DIE SES GECIYOR :D

AMA ALLAHIM BIN SUKUR HARIKA BIR YER

GELIRSEN BEKLERIZ SEFAKOY BAKI INTERNET CAFE :D Keçinin Cafesi nerde de bılmeyen yok

Keçide öldü be moruk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peekay -- 19 Haziran 2014; 1:55:43 >
  • Sultan murata (Sultan Texas ) denilen yer.
  • Sefaköy tayfasıyla buluşurduk hep bazıları bu konuya da yorum atmış tabi ki , ne günlerdi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.