Şimdi Ara

istanbul'daki en büyük oto pazarı nerdedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sanırım Sefaköy nursu otopazarı diye bir yer varmış (isimde yanlışlık olabilir)

mecidiyeköy yönünden metrobüsle gidicem, tam olarak nasıl gidebileceğimi tarif edebilecek olan var mı?

daha sağlam bir oto pazarı önerisi varsa da paylaşırsanız memnun olurum

şimdiden teşekkürler

• Yapay Zekanın Yanıtı

İstanbul'daki En Büyük Oto Pazarı

İstanbul'daki en büyük oto pazarı, Beylikdüzü'nde yer alan İstanbul Oto Pazarı'dır.

Bu devasa oto pazarında, yüzlerce bayi ve binlerce araç bulunur. Her türlü bütçeye ve tercihe uygun yeni ve kullanılmış araçlar arasından seçim yapabilirsiniz. Oto pazarı, kolay erişimi ve geniş araç yelpazesi ile araç satın almak veya satmak isteyenler için ideal bir destinasyondur.

İstanbul Oto Pazarı'nda, otomobillerin yanı sıra motosikletler, ticari araçlar ve ağır vasıtalar da bulabilirsiniz. Ayrıca, otomobil sigortası, finansman ve bakım hizmetleri gibi ilgili hizmetleri de sunan çok sayıda işletme bulunur.

İstanbul'da araç almayı veya satmayı planlıyorsanız, İstanbul Oto Pazarı mutlaka ziyaret etmeniz gereken bir yerdir. Geniş araç yelpazesi ve uygun fiyatlarıyla, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun mükemmel aracı bulacağınızdan emin olabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:

• İstanbul Oto Pazarı
    • İstanbul oto pazarı
    • Araç satın almak
    • Araç satmak
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benim bildiğim en büyük pazar Kartal'da, diğeri Sefaköy'de.
    Ucuz araçlar için ise Rami otopazarı rağbet görür.
  • Nursu sefaköy deki zaten sanırım

tam olarak nasıl gidileceğini bilen var mı?
  • Metrobüsle Sefaköy durağında inin, parkın içinden geçtiğiniz zaman minibüs durağını göreceksiniz. Burada yeşil başlıklı minibüslere bineceksiniz, zaten binerken söylersiniz. Sizi yolunda başında bırakır minibüsler, bi 5 dakika yokuş ineceksiniz, rahatca bulabilirsiniz.
  • Anadolu yakasında Ümraniye ve Altunizade Papyon var benim bildiğim. Bide sanırım Sultanbeyli taraflarında olması lazım. Kartal köprüsünün ordaki pazar ruhsatsız olduğu için kapanmıştı en son. Açıldımı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Metrobüsle Sefaköy durağında inin, parkın içinden geçtiğiniz zaman minibüs durağını göreceksiniz. Burada yeşil başlıklı minibüslere bineceksiniz, zaten binerken söylersiniz. Sizi yolunda başında bırakır minibüsler, bi 5 dakika yokuş ineceksiniz, rahatca bulabilirsiniz.

teşekkür ederim tarifiniz yardımıyla bugün gittim

daha çok eski araçların bulundugu bir pazar görünümü vardı pek faydalı olmadı. gitmek isteyenlere bilgi mahiyetinde küçük bir anektod
  • Nursu otopazari baya buyuktur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Always0007

quote:

Metrobüsle Sefaköy durağında inin, parkın içinden geçtiğiniz zaman minibüs durağını göreceksiniz. Burada yeşil başlıklı minibüslere bineceksiniz, zaten binerken söylersiniz. Sizi yolunda başında bırakır minibüsler, bi 5 dakika yokuş ineceksiniz, rahatca bulabilirsiniz.

daha çok eski araçların bulundugu bir pazar görünümü vardı pek faydalı olmadı. gitmek isteyenlere bilgi mahiyetinde küçük bir anektod

Rica ederim, size denk gelmiş olabilir eski araçlar. Nursudan ileride yani bir sonraki mahalle sınırları içerisinde bir otopazarı daha açıldı Cennet oto pazarı adında. Giriş fiyatı sanırım daha uygun olduğu için orada da bayağı araç var.
    İlk arabamı 2006da Nursuda almıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: Always0007

quote:

Burhana katılıyorum size rastlamış olabilir
    eski araçlar dedinizde siz ramiye gitseniz
    max üst sınır 20,000 tl üzeri araç parmakla gösterilecek kadar az

• İstanbul Tuzla'da yeni bir oto pazarı açıldı.

www.tuzlaotopazari.com adresinden detaya bakabilirsiniz.
  • İstanbuldaki araba pazarlarında çakal kaynıyordur
  • Çakalı pek barındıracak bir mekan değil. Gidip görebilirsiniz. Yeni açıldı zaten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.