Şimdi Ara

Ankara'nın En Yaşanılabilir Semti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
11.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda goruyorum bircok kisi kendi sehirlerinin en guzel semtinin neresi oldugunu tartisiyor. Biz Ankaralilar da karar verelim en yasanilabilir, guzel semti neresi diye.

Bana kalirsa Maltepe-Demirtepe-Anittepe eksenindeki her yer bu kategoriye giriyor. Gerek Kizilay'a yakinligi ve ulasim kolayligi gerek her yere yakin olmasi.

Peki sizin fikriniz nedir?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'nın En Yaşanılabilir Semti: Gölbaşı

Ankara'nın en yaşanılabilir semtini arıyorsanız, Gölbaşı mükemmel bir seçenek. Kentin merkezi konumundan uzaklaşmadan sakin ve huzurlu bir yaşam sunan Gölbaşı, çeşitli konut seçenekleri ile öne çıkıyor.

Ayrancı: Gölbaşı'nın Kalbi

Gölbaşı'nın merkezinde yer alan Ayrancı mahallesi, semtin kalbini oluşturuyor. Ayrancı, hareketli bir yaşam tarzı arayanlar için ideal bir seçim. Mahalle, alışveriş merkezleri, kafeler, restoranlar ve parklar ile donatılmıştır. Ayrıca, Ankara şehir merkezine olan kısa mesafesi sayesinde iş ve sosyal aktiviteler için kolay erişim sağlıyor.

Göl Kenarında Hayat: Gölbaşı'nın En İyi Mahalleleri

Eğer göl kenarında huzurlu bir yaşam sürmeyi arzuluyorsanız, Gölbaşı'nın en iyi mahalleleri şunlardır:

• Korukent: Göle bakan lüks villaları ve apartmanlarıyla tanınan Korukent, huzur ve prestiji bir arada sunuyor.
    • Eymir: Göle uzanan parkları ve yemyeşil bahçeleriyle Eymir, sakin ve huzurlu bir ortam arayanlar için ideal.
    • Çağlayan: Gölün hemen kıyısında yer alan Çağlayan, nefes kesici manzaraları ve modern konut seçenekleriyle dikkat çekiyor.

{gölbaşında nerede oturulur}

Gölbaşı'nda yaşamak istiyorsanız, yaşam tarzınıza ve bütçenize uygun çeşitli konut seçenekleri mevcut. Lüks villalardan mütevazı apartman dairelerine kadar, burada herkese hitap eden bir şeyler var.

{ankara gölbaşı en iyi mahalleleri}

Ankara'nın en iyi Gölbaşı mahalleleri, yaşam kalitesi, güvenlik ve olanaklar açısından yüksek puan alıyor. Ayrancı, Korukent, Eymir ve Çağlayan, en çok tercih edilen yerleşim yerlerinden sadece birkaçı.

{gölbaşının en iyi mahallesi}

"Gölbaşı'nın en iyi mahallesi" sorusunun kesin bir cevabı yoktur, çünkü bu, bireysel tercihlere bağlıdır. Ancak, genel olarak sakinlik, olanaklar ve yaşam kalitesi açısından en çok tercih edilen mahalleler Ayrancı, Korukent ve Eymir'dir.

{ankara ayrancı nasıl bir yer}

Ankara Ayrancı, Gölbaşı'nın hareketli merkezi mahallesidir. Alışveriş merkezleri, kafeler, restoranlar ve parklarla dolu olan Ayrancı, şehir merkezine kolay erişim sunarken hareketli bir yaşam tarzı arayanlar için ideal bir seçenektir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Gölbaşılıyım diye söylemiyorum ama Gölbaşı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glukhovsky -- 11 Şubat 2013; 23:56:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Gölbaşılıyım diye söylemiyorum ama Gölbaşı
    çinçin
  • quote:

Benim de cok begendigim yerlerden birisi ama su icki konusu adamin cok canini sıkıyor Golbasi'nda Onun disinda cok guzel hatta orada cok guzel cag kebabi yapan bir yer var sirf onun icin gideriz arkadaslarla hafta sonlari
  • şentepe alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurunal1

quote:

Benim de cok begendigim yerlerden birisi ama su icki konusu adamin cok canini sıkıyor Golbasi'nda Onun disinda cok guzel hatta orada cok guzel cag kebabi yapan bir yer var sirf onun icin gideriz arkadaslarla hafta sonlari

İçki konusunda ne gibi sıkıntı var Parklarda yasak ama her yer öyle değil mi ? Yasak olmasına rağmen gizlice sokup içiyoruz bazen

Tek eksiği takılacak fazla mekan yok bir de kız sayısı çok az

• quote:

quote:

quote:

İçki konusunda ne gibi sıkıntı var Parklarda yasak ama her yer öyle değil mi ? Yasak olmasına rağmen gizlice sokup içiyoruz bazen

Yok hocam gece efendi efendi iki bira icmek istedik golun kiyisinda once guvenlik gorevlisi geldi ardindan polisler vs. Adami icmekten sogutuyorlar

Mekan konusunda zaten fazla bir sey beklememek lazim o konuda sakarya akar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkiyenin en büyük kampüsü
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Holy Alpaca

quote:

quote:

quote:

Yok hocam gece efendi efendi iki bira icmek istedik golun kiyisinda once guvenlik gorevlisi geldi ardindan polisler vs. Adami icmekten sogutuyorlar

Mekan konusunda zaten fazla bir sey beklememek lazim o konuda sakarya akar

Alıntıları Göster
    Para bolsa Incek var mi otesi?

• quote:

Orijinalden alıntı: semihgrsy

Hocam koy oralar koy Bence akli basinda adamin cayyolu-incek-batikent taraflarinda isi olmaz. Cok uzak her tarafa bir de etrafinda bir sey yok ki adam akilli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mike Tyson

Alıntıları Göster
    Çankaya git mümkünse çevresine çıkma piskopat dolu ankara
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: semihgrsy

Hocam koy oralar koy Bence akli basinda adamin cayyolu-incek-batikent taraflarinda isi olmaz. Cok uzak her tarafa bir de etrafinda bir sey yok ki adam akilli.

Alıntıları Göster
    çankaya ? düşünmeye gerek mi var.
    tüm devlet dairelerine oldukça yakınsın. tüm elçilikler burada. polise ve güvenlik en üst düzeyde.
    geceleri rahat dolaşabiliyorsun ve tunalı kızılay oldukça yakın.
    hatta ayrancı , gop arası mükemmel yerler

• quote:

Orijinalden alıntı: Ayvalik

Çankaya'dan kastınız Yıldız tarafları mı?
  • quote:

quote:

ankaranın en iyi semti çankayadır gerek ev olsun gerek zenginlik olsun yıldız tarafı bilmem kardeş ankaralıyım ankara doğantepe siteler tarafı oturuyorum(tabi yazın geliyoruz) ankaralılar bilirler buranın nasıl bi yer oldugunu gecekondu heryer o yüzden adamı şişlerler en güzeli çankaya

• quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

tüm devlet dairelerine oldukça yakınsın. tüm elçilikler burada. polise ve güvenlik en üst düzeyde.

Kesinlikle hocam +1 ama ben tercihimi her zaman maltepeden veya nittepeden yana kullanirim. Gop falan parasi olana guzel
  • quote:

quote:

Kesinlikle hocam +1 ama ben tercihimi her zaman maltepeden veya nittepeden yana kullanirim. Gop falan parasi olana guzel

Alıntıları Göster
    Sincan/Fatih misafirimsiniz

• kesinlikle incek.Ben 2 senedir incekteyim oldukça memnunum.Altında arabanda varsa tamamd,tek kötü yanı ulaşım zaten.Onun harici yenimahalle-serhat taraflarıda iyidir.
  • quote:

quote:

quote:

ankaranın en iyi semti çankayadır gerek ev olsun gerek zenginlik olsun yıldız tarafı bilmem kardeş ankaralıyım ankara doğantepe siteler tarafı oturuyorum(tabi yazın geliyoruz) ankaralılar bilirler buranın nasıl bi yer oldugunu gecekondu heryer o yüzden adamı şişlerler en güzeli çankaya

Cok merak ediyorum dogantepede gece (saat 12-1) guvenle tek basiniza yuruyebiliyor musunuz?

• quote:

quote:

Aynen , parası olan için mükemmel yerler. Biz şu an kiracıyız yukarı ayrancıda. Ev küçük ama yer olarak mükemmel bir yerde. Gönül isterdiki buralarda geniş bir evde oturmak ama ev fiyatkarı dudak uçuklatan cinsten.

• quote:

quote:

quote:

Aynen , parası olan için mükemmel yerler. Biz şu an kiracıyız yukarı ayrancıda. Ev küçük ama yer olarak mükemmel bir yerde. Gönül isterdiki buralarda geniş bir evde oturmak ama ev fiyatkarı dudak uçuklatan cinsten.

Hocam Ayranci genel itibariyle pek bilmedigim bir yerdir. Nasil orasi? Yani genel anlamda. İnsanlari olsun, ulasim olsun?

• Asagi ayrancida oturuyorum dogdugumdan beri meclis taraflarinda. Her yerde de bulundum ama ayranci gibi sakin rahat nezih bi yer yok cidden. Eryaman da fena degil ama merkeze uzak kaliyo. Ayranci oyle mi ya 15dk.ya cik evden yuru kizilaydasin
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.