Şimdi Ara

Ankara'nın En Yaşanılabilir Semti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
1
Favori
11.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: *Whisky

Sincan/Fatih misafirimsiniz

+1 Fatih alır hocam
  • Oran iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurunal1

quote:

Orijinalden alıntı: Ayvalik

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ayvalik

Çankaya git mümkünse çevresine çıkma piskopat dolu ankara

Çankaya'dan kastınız Yıldız tarafları mı?

ankaranın en iyi semti çankayadır gerek ev olsun gerek zenginlik olsun yıldız tarafı bilmem kardeş ankaralıyım ankara doğantepe siteler tarafı oturuyorum(tabi yazın geliyoruz) ankaralılar bilirler buranın nasıl bi yer oldugunu gecekondu heryer o yüzden adamı şişlerler en güzeli çankaya

Cok merak ediyorum dogantepede gece (saat 12-1) guvenle tek basiniza yuruyebiliyor musunuz?

önünü keserler kardeş ya para ya malın yada canın gecenin 1de taksa bıcagı kimse görmez

• Ankara keko city dir.. Her yerde kurye apaçi motorcular, şahinciler, dogancılar, e30 cular..Daha sıkıntısı Ankaragüçlüler..Çankaya'dayım buna rağmen durum böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Scaletta

Ankara keko city dir.. Her yerde kurye apaçi motorcular, şahinciler, dogancılar, e30 cular..Daha sıkıntısı Ankaragüçlüler..Çankaya'dayım buna rağmen durum böyle.

Cok dogru tespit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Holy Alpaca -- 12 Şubat 2013; 0:42:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yahya kemal milletvekilliği münasebetiyle ankara'da yaşamak zorunda kalır, fırsat buldukça da istanbul'a kaçar.
    bu istanbul ziyareti sırasında sorarlar:
    "üstad ankara'nın en çok nesini beğendiniz?"
    yahya kemal iç geçirerek cevap verir:
    "dönüş yolunu."
  • Demetevler facia ya.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

quote:

quote:

çankaya ? düşünmeye gerek mi var.
    tüm devlet dairelerine oldukça yakınsın. tüm elçilikler burada. polise ve güvenlik en üst düzeyde.
    geceleri rahat dolaşabiliyorsun ve tunalı kızılay oldukça yakın.
    hatta ayrancı , gop arası mükemmel yerler

Kesinlikle hocam +1 ama ben tercihimi her zaman maltepeden veya nittepeden yana kullanirim. Gop falan parasi olana guzel

Aynen , parası olan için mükemmel yerler. Biz şu an kiracıyız yukarı ayrancıda. Ev küçük ama yer olarak mükemmel bir yerde. Gönül isterdiki buralarda geniş bir evde oturmak ama ev fiyatkarı dudak uçuklatan cinsten.

Hocam Ayranci genel itibariyle pek bilmedigim bir yerdir. Nasil orasi? Yani genel anlamda. İnsanlari olsun, ulasim olsun?

Ayrancı ankaranın eski bir yeri. Genel olarak bu muhit yaşlı olgun emekli yada durumu iyi aileler tarafından tercih ediliyor. durumu iyi derken ben dolmuş beklerken önümden 3 tane porshe jip geçiyor.
    Yeni binalar tercih edin derim ses , yada gürültünüz oluyorsa. Yaşlılar biraz sıkıntı oluyor.
    İnsanlar konusunda bir şey yaşamadım gece 2-3-4 eve yürüyerek döndüğüm oldu kızılaydan (ki ayrancı hoş derenin ortasındayım) aldığın alkol miktarına göre zaman değişiyor. Aynısı tunalı içinde geçerli.
    Ulaşım sıkıntı değil şu metro inşaatı yüzünden meclisin oralardaki sıkışıklık olmasa kısa sürede gider gelirsin.
    Güzel yer yani :).

Ha çocuklu aile için önermem. şayet site vs bulursanız ayrı

• quote:

quote:

Ankara keko city dir.. Her yerde kurye apaçi motorcular, şahinciler, dogancılar, e30 cular..Daha sıkıntısı Ankaragüçlüler..Çankaya'dayım buna rağmen durum böyle.

Cok dogru tespit

Türkiyenin diğer yerlerinde genellikle sokakta müzik ve sanat muhabbeti yapan. Köşeler şiirler okuyan , tiyatro oyunları canlandıran insanlar vardır.
    Sokakları sanatçılarla dolup taşmıştır.
    Kültürel etkinlikler ankarada çoğunluktadır. Tiyatro , bale , opera ve hepside full çeker.
    Evet öyle insanlar var fakat onların en düzgünleride ankarada. Laf atan bulaşan dalaşan görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: noname17

quote:

Orijinalden alıntı: *Whisky

Sincan/Fatih misafirimsiniz

+1 Fatih alır hocam

O zaman sizi çarşambaya alalım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: semihgrsy

Para bolsa Incek var mi otesi?

Hocam koy oralar koy Bence akli basinda adamin cayyolu-incek-batikent taraflarinda isi olmaz. Cok uzak her tarafa bir de etrafinda bir sey yok ki adam akilli.

Dikkat ederseniz eger orada bir sart kostum.Paraniz varsa eger dedim.Parasi olan adamin arabasi vardir yolu ne diye dert etsin.Etraflarda agaclar var.Mustakil evler hos.Merkezde gorebileceginiz gurultu yok.Insanlari hos,saygili.Baya temiz de burasi.Bunlarin hepsi birlesinde Ankara`nin en yasanilabilir semti cikiyor.Zaten en yasanabilirlikten kastimiz havasi,suyu guzel,cevresi temiz,insanlari iyi olmasi degil midir?Bunlarin hepsi Incek`i tarif ediyor.

• yaşanacak yer çok parası olana.

benim favorim, gop tabiki, o küçük dar ve yokuş sokakları o kadar sessiz ve huzurlu ki anlatamam.

sonra ki favorim elbette mebusevler. ama gop cidden çok ağır basar
  • Bahçelievler
  • Para varsa or-an ayrı bi dünya arkadaş
  • Ümitköylüyüz rahatız
  • quote:

quote:

quote:

Cok dogru tespit

Türkiyenin diğer yerlerinde genellikle sokakta müzik ve sanat muhabbeti yapan. Köşeler şiirler okuyan , tiyatro oyunları canlandıran insanlar vardır.
    Kültürel etkinlikler ankarada çoğunluktadır. Tiyatro , bale , opera ve hepside full çeker.
    Evet öyle insanlar var fakat onların en düzgünleride ankarada. Laf atan bulaşan dalaşan görmedim.

Noktalama işaretlerini bile nerde kullanacağını bilmeyen bir gurühtan bahsediyorum hocam.Bakıyosun adam manitasıyla resim çekilmiş..Bulaşığın biri altına yazmış.Maşallah qardaşım yengemle çok yakışıyosunuz ?.Şimdi bunu yapan adamdan ne beklersin eğitimsizdir bilgisizdir.Ankara'da bunlardan tonlarca var

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cok dogru tespit

Noktalama işaretlerini bile nerde kullanacağını bilmeyen bir gurühtan bahsediyorum hocam.Bakıyosun adam manitasıyla resim çekilmiş..Bulaşığın biri altına yazmış.Maşallah qardaşım yengemle çok yakışıyosunuz ?.Şimdi bunu yapan adamdan ne beklersin eğitimsizdir bilgisizdir.Ankara'da bunlardan tonlarca var

Var doğru bir şey demiyorum ama her yerde var.
    tamam ankara apaçiliğin çıkış yeri onu kabul ediyorum ama çokta yüklenmeyin şimdi

• Kocatepe tarafları. Küçükesat.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Cok dogru tespit

Var doğru bir şey demiyorum ama her yerde var.
    tamam ankara apaçiliğin çıkış yeri onu kabul ediyorum ama çokta yüklenmeyin şimdi

Bende amma içimi döktüm ha eyvallah hocam

• Kalecik
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.