Şimdi Ara

sıfır arabadaki macun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • resimde görülen macunlu yer beni şüphelendirdi. neden vurmuşlar. çatlak filan mı voluştu. tamponun içten tam sol köşesinde var. araba sıfır alındı.
     sıfır arabadaki macun

• Normal. İsterseniz resimlerle destekleyebilirim.
  • yüreğime su serptiniz cevaplarınız teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birleşme noktalarında paslanmanın olmaması için yapılır genelde o.
  • beni macundan çok civata kıllandırdı, gireceği yere girmiş tamamı dışarda kalmış, büyük ihtimal uygun civata bulamamışlar veya robot kol kısa civata takamıyor.
  • Çoğu araçta böyledir Macun yoksa boya var demektir.Sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 15 Kasım 2014; 16:23:24 >
  • Birleşim noktalarında uygulanır.Adı Meges bir çeşit silikon.Fotonun tam karşısında aynı uygulama vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LENCER -- 19 Kasım 2014; 9:53:33 >
  • arkadaşlar araçla başımda dertte bu yaşa kadar araba olmadı bendede merakta yoktu 2001 yılından beri ehliyeti aldım fakat araç hiç kullanmadım. şimdi dedik arabamız olursa öğreniriz fakat işler sapa sardı. 10 gündür araç otoparkta duruyor. sağdan soldan bilgilerden aracı kullanmaya çalışıyorum kalkışta çok zorluk çekiyorum. dün arabayı geri vitese aldım baktım araba titriyor neyse biraz gaz verip geri araçı aldım halen araba titriyor sonra baktım el freni çekilmemiş. neyse sonra yola çıktım mahalle araları kavşakta arabayı durdurdum bu sefer gaz verdim araba yine titriyor anlamadım stop etti sonra farkına vardım ki araba tam durduktan sonra 3. vitesteymiş bende birinci vitese atmayı unutmuşum. haftaya direksiyon kursuna gitmekten başka çare kalmadı. işin kötü tarafı bu debriyaj ile gaz sorununu çözemedim. ilk başta debriyajı sonuna kadar bastıktan sonra ben gaza basmaya kalkıyorum fakat debriyaj hemen hemen %70 ayağı geri çektikten sonra gazı alıyor o seferde ben gazı yetiştiremiyorum çok gecikme oluyor. bu sefer dedim debriyajı tam köklemeden basayım bu sefer öyle olmaz diyorlar. birde nedense ayağım büyük diye mi anlamadım debriyaj üzerinde takılı kalıyor istediğim gibi rahat hareket edemiyorum. tavsiyeleriniz varsa uygulamaya çalışırım.

• aracın içine oturun ve aracı çalıştırmadan, sürüyormuş gibi yapın ( çocuklar gibi ama ciddi :):) ) vitesleri değiştirin, fren yapın, tekrar kalkış yapın el ayak ve göz kordinasyonunuzu geliştirmeye çalışın

debriyajın kavrama noktasını anlayın , bu sanal alıştırmalarda bu noktaya dikkat edin

daha sonra yanınızda daha iyi bir söförle, trafik olmayan bir alana gidip seri şekilde aracı haraket ettirip daha sonra durdurun, ani fren yapmayı öğrenin, hafif rampada el freni çekili kalkış yapın sonra el frenini indirin, bunu 5,7 gün, bir saat yapmanız yeterli

daha sonra manevralara geçersiniz, araç kullanmak pratikle yapılacak bir iş , ama bu pratiği mümkün olduğunca trafik olmayan yerlerde yapınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperenugur -- 21 Kasım 2014; 14:53:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MESUT52_34

beni macundan çok civata kıllandırdı, gireceği yere girmiş tamamı dışarda kalmış, büyük ihtimal uygun civata bulamamışlar veya robot kol kısa civata takamıyor.

Hangi civata?
  • ABABA2307 kullanıcısına yanıt
    Resimin sağ tarafında sana doğru uzun ince birşey uzanmış yüzeyi tırtıklı, o civatanın ucu işte ve baya baya uzun bırakılmış onu diyorum.
  • Rsimde gördüğünüz madde macun değil "meges" diye geçer.Arabanın orjinal olduğunun kanıtı gibidir aynı zamanda.Çünkü hasar sonrası onarım yapılan parçalarda meges işi yapınca kendini belli eder.Aynı meges motor içinde bazı araçlarda kaputta falanda bulunur
  • Rsimde gördüğünüz madde macun değil "meges" diye geçer.Arabanın orjinal olduğunun kanıtı gibidir aynı zamanda.Çünkü hasar sonrası onarım yapılan parçalarda meges işi yapınca kendini belli eder.Aynı meges motor içinde bazı araçlarda kaputta falanda bulunur
  • Tek çözüm: Otomatik Vites.
  • sadece 3 bin lira fazla verseydim o anda akıl edemedim şimdide pişmanlık fayda vermiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en gerizekalı vatandaş bile bu aleti kullanabiliyor.Neden bu kadar sorun yapıyorsunuzki? Tabikide titreteceksiniz, 1 yerine 3 e koyacaksınız, debriyajı ayarlayamayacaksınız.Yanınızda bilen biriyle bunları kolayca aşabilirsiniz.Sorun yok devam.yılarsanız bundan sonra hayatta alışamazsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.