Şimdi Ara

Ankara'nın en güzel semti(Mahallesi) sizce? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
34.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Manyetizma

söğütözü, çukurambar o taraf güzel. Yenimahallede oturuyorum ulasım rahat ama park yeri sorun

neresi yenimahallenin hocam. ben de oradayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurozbek

Subayevleri'ni bilen yok sanırım Ankara'ya tek katlanma sebebim

Ben senden önce yukarda yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkdostun

Batıkentte oturan arkadaşlara birkaç sorum olacak. Müstakil evlere bakıyorum ancak hep dipdibe şuana kadar baktığım evler. Yani bahçesinde mangal yapsan 4-5 evlik mangal yapman lazım çünkü bütün dumanı kokusu komşularda olacaktır.

Ancak daha geniş bahçelere sahip müstakillerde vardır diye düşünüyorum. Dipdibe olmayan müstakiller. Ayrıca yeni yapılacak metro durağına da yakın yerler olursa ve önereceğiniz siteleri paylaşırsanız memnun olurum.

Batıkentte evlerin çoğu müstakil ve evler birbirine çok yakın.Genelde evler sitede bulunduğu için birbirine yakın yapılmış.

Müstakil evlerin sık olduğu ve evlerin birbirinden uzakta olduğu Gölbaşı'nı tercih edebilirsiniz.Tabii ulaşım açısından merkeze uzak kaçabilir, bunu da göz ardı etmemek lazım.

• ankaraya iş için sık sık giderim.

çankaya da romanya büyükelçiliğinin karşısında kalmıştım bi ara, o civar baya hoşuma gitmişti. şair nedim caddesine de çok yakındı.

onun dışında dikmen fena değil sanki, yaşanılır bi yere benziyo.

oran a hiç yolum düşmedi ama orasının da adını duydum, iyi bi yermiş sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Blackeye.

quote:

Orijinalden alıntı: forever58

quote:

2000-2006 arası benim için Yenimahalle-Çamlıca Polis Lojmanlarıydı.Şimdi hiçbir yeri o kadar sevmiyorum

2002 yılına kadar yenimahelle polis lojmanlarında oturdum hocam 8 yaşına kadar yaşınız kaç

18 hocam

Belkide çocukluk arkadaşıyız adım burak çok arkadaşım vardı orda çünkü

• quote:

quote:

quote:

quote:

2000-2006 arası benim için Yenimahalle-Çamlıca Polis Lojmanlarıydı.Şimdi hiçbir yeri o kadar sevmiyorum

2002 yılına kadar yenimahelle polis lojmanlarında oturdum hocam 8 yaşına kadar yaşınız kaç

18 hocam

Annesi Telekomda çalışan bi arkadaşım vardı.Bir tek onu hatırlayabildim.Sanırım o ara tanıdığım tek Burak o

• Tabi ki Çiğdem mahallesi kızılaya 20dk...ayrıca çukurambar da çok gelişti orası da düşünülebilinir mekanlar-apartmanlar vs...ve son olarak Oran şehri,trafik yüzünden çekilmez fakat çok güzel yerdir...
  • Yenimahalle ya da Bahçelievler derim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

18 hocam

Annesi Telekomda çalışan bi arkadaşım vardı.Bir tek onu hatırlayabildim.Sanırım o ara tanıdığım tek Burak o

yok hocam annem ev hanımı idi ozamanlar beton futbol sahası felan vardı onun yukarısında otururduk biz pazar yerine yakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mete90

quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

quote:

Orijinalden alıntı: ilkdostun

Batıkentte oturan arkadaşlara birkaç sorum olacak. Müstakil evlere bakıyorum ancak hep dipdibe şuana kadar baktığım evler. Yani bahçesinde mangal yapsan 4-5 evlik mangal yapman lazım çünkü bütün dumanı kokusu komşularda olacaktır.

Ancak daha geniş bahçelere sahip müstakillerde vardır diye düşünüyorum. Dipdibe olmayan müstakiller. Ayrıca yeni yapılacak metro durağına da yakın yerler olursa ve önereceğiniz siteleri paylaşırsanız memnun olurum.

Batıkentte evlerin çoğu müstakil ve evler birbirine çok yakın.Genelde evler sitede bulunduğu için birbirine yakın yapılmış.

Müstakil evlerin sık olduğu ve evlerin birbirinden uzakta olduğu Gölbaşı'nı tercih edebilirsiniz.Tabii ulaşım açısından merkeze uzak kaçabilir, bunu da göz ardı etmemek lazım.

batıkent çakırlar çiftliği var oraya bakabilirsin müstakil ev olarak yenimahalle hastanesi ve hipodrum arasında kalıyor. sakin ve evler bitişik değildir orada.

Hocam beni niye alıntıladın?Ben sormuyorum, arkadaş soruyor.

• Sincan/Fatih/Çarşampa pazarı

Vharsa $H£Ql!n!z Ç@r$@mb@yA B£Ql£r!z
  • Ankara'nın her yeri güzel aslında. Seçim yapmak gerekirse Çukurambar ve Yenimahalle derim. Balgat da eklenebilir
  • Elvankent
  • quote:

quote:

Komşu muyuz yoksa? :)
  • 1-Gazi Mahallesi

2-Beşevler

3-cebeci

4-keçiören subayevleri

5-Batıkent'in merkeze yakın yerleri

6-Balgat

çayyolu falan denmiş eğer ciddi gelir seviyeniz yüksekse olur yoksa zorluk çekersiniz

gop-ayrancı-tunalı buraların tek çekiciliği merkeze yakın olmasıdır. yoksa eski yerleşim yerleridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertyaxe -- 12 Şubat 2013; 18:18:30 >
  • Ankara'nın en güzel yeri Keçiören-Yakacık mahallesidir.
  • Mamak/Abidinpaşa-Demirlibahçe
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Ankarada tekdir GAZİ MAHALLESİ

Hayatım bu mahallede geçti. Hem yaşam açısından hem bulunduğu konum itibariyle özel bir yer.
  • quote:

quote:

quote:

Komşu muyuz yoksa? :)

Olabilir.Altınpark'a yakın mısınız?Hangi sokak?

• Asagiayranciyi tek gecerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.