quote:Orijinalden alıntı: cadocx quote:Orijinalden alıntı: Slp quote:Orijinalden alıntı: cadocx eryaman/etimesgut kacıncı etap 2 Lale evleri ANKARA/ETİMESGUT/ERYAMAN
quote:Orijinalden alıntı: oklaz1905 quote:Orijinalden alıntı: cadocx quote:Orijinalden alıntı: Slp quote:Orijinalden alıntı: cadocx eryaman/etimesgut kacıncı etap 2 Lale evleri ANKARA/ETİMESGUT/ERYAMAN 6.etaptayım bende FadeToBlack vardı o da 5.etapta bizim evden görünüyo evi
quote:Orijinalden alıntı: HilFul Mamak-Saimekadın Mahallesi-Huri Sokak. Komşu çıkar mı acaba burdan ben de oraya taşınıyorum
Nufuslara göre ilk 3; (2008) ÇANKAYA: 785.330 KEÇİÖREN: 779.905 YENIMAHALLE: 609.887 ANKARA TOPLAM: 4.548.939
quote:Orijinalden alıntı: XtremeX-Style quote:Orijinalden alıntı: EdaisY quote:Orijinalden alıntı: XtremeX-Style %20 mamak çıkmış ankette,bunun anlamı bu forumdaki her 5 kişiden biri mamaklıdır anlamına geliyor Hocam Ankaralı olmayan da var birgün herkes ankaralı olacak allah korusun
quote:Orijinalden alıntı: Slp quote:Orijinalden alıntı: oklaz1905 quote:Orijinalden alıntı: cadocx quote:Orijinalden alıntı: Slp quote:Orijinalden alıntı: cadocx eryaman/etimesgut kacıncı etap 2 Lale evleri ANKARA/ETİMESGUT/ERYAMAN 6.etaptayım bende FadeToBlack vardı o da 5.etapta bizim evden görünüyo evi Evet 5. etaptayım,mutluyum.
quote:Orijinalden alıntı: trapspeed Nufuslara göre ilk 3; (2008) ÇANKAYA: 785.330 KEÇİÖREN: 779.905 YENIMAHALLE: 609.887 ANKARA TOPLAM: 4.548.939 keçiören nüfusu 901.929 olmuş bu sene
quote:Orijinalden alıntı: FadeToßlack quote:Orijinalden alıntı: Slp quote:Orijinalden alıntı: oklaz1905 quote:Orijinalden alıntı: cadocx quote:Orijinalden alıntı: Slp quote:Orijinalden alıntı: cadocx eryaman/etimesgut kacıncı etap 2 Lale evleri ANKARA/ETİMESGUT/ERYAMAN 6.etaptayım bende FadeToBlack vardı o da 5.etapta bizim evden görünüyo evi Evet 5. etaptayım,mutluyum. Hocam sizin apartmanda Bahadır diye bi cocuk var bu sene tasındı oraya o bizim sınıftaydı tanıyomusn pek sevmez beni o ama
quote:Orijinalden alıntı: Slp quote:Orijinalden alıntı: FadeToßlack Evet 5. etaptayım,mutluyum. Hocam sizin apartmanda Bahadır diye bi cocuk var bu sene tasındı oraya o bizim sınıftaydı tanıyomusn pek sevmez beni o ama Apartmandaki çoğu kişiyi tanımam.Zaten bizim apartman bir garip,oturan en fazla 1-2 yıl dayanıyor.Her hafta mutlaka birileri taşınıyor.
quote:Orijinalden alıntı: FadeToßlack quote:Orijinalden alıntı: Slp quote:Orijinalden alıntı: FadeToßlack Evet 5. etaptayım,mutluyum. Hocam sizin apartmanda Bahadır diye bi cocuk var bu sene tasındı oraya o bizim sınıftaydı tanıyomusn pek sevmez beni o ama Apartmandaki çoğu kişiyi tanımam.Zaten bizim apartman bir garip,oturan en fazla 1-2 yıl dayanıyor.Her hafta mutlaka birileri taşınıyor. Her gun sizin evn onunden gecen 3kız 1erkekli bi grup goruomusn peki ordaki ezik erkek bnm iste
quote:Orijinalden alıntı: müvellidülhumuza evet seni hatırladım sanki Walkman bölümündeydin ben de demetevlerdeyim kaçıncı caddesin Ben de karşıyakadayım demete yakın bilir misin
quote:Orijinalden alıntı: Mutsuz Son quote:Orijinalden alıntı: müvellidülhumuza evet seni hatırladım sanki Walkman bölümündeydin ben de demetevlerdeyim kaçıncı caddesin Ben de karşıyakadayım demete yakın bilir misin bilmem mi mezarlığa giderken uğrarım hep