Şimdi Ara

Ankara P.İ.M. e takılan kargom...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar aliexpress ten 2 tane pil şarj aleti almıştım. Ürün gümrük kurallarına kilo, sayı çeşit vb durumların hepsinde uygun ve daha önce de bakmıştım. Tek sıkıntısı 2 ürün alırken toplam fiyatın 30 dolar olmasıydı. Bu yüzden de satıcıya ürünün fiyatını 20 dolar ve altı göstermesini söyledim, ve zaten siteden alışveriş yapanlar iyi bilir söylemeden de düşük gösteriyorlar( satıcı bu mesaja dönüş yapmadı). Lakin, Bu sabah gelen mesajda ürünümün ankara pim gümük kargo sb. şefliği ptt şubesine ulaşmıştır. Bizzat müracaaatınız halinde teslimi sağlanacaktır diye mesaj aldım. Öncelikle PTT nin sisteminde bir problem olduğunu düşünerek bir yanlışlık olduğunu düşündüm ve PTT kargo yu aradım lakin onlar göremediler ve PTT ankara pim i aradım. Mesajı söyleyince otomatikman gümrükte takıldığını söylediler. Takılma nedenini sorduğumda yazmadığını, kendisinin takmadığını ve fiyat, kilogram, inandırıcılık vs hepimizin bildiği olası ihtimalleri söyledi. Ürünü almak için ise illa oraya gelmem gerektiğini ve birlikte açarak bakabileceğini söyledi. Bulundukları yer ise oturduğum noktaya göre de Ankara nın diğer ucu resmen, oraya gitmem aldığım ürünün değerine gelir. Online başvuru yapayım diyorum, yok diyorlar, Böyle bir saçmalık olabilir mi hiçbir açıklama dahi yapmıyorlar.

Ayrıca benim anlamadığım bir sürü durum var. Eğer gümrükte takılsaydı pim değil kim olması gerekmiyor mu? İstanbul gümrükten geçmiş kafalarına göre bir de Ankara da niye takıyorlar bu adamlar? Bu da yetmiyormuş gibi bir de PTT kargo takibe bakınca herşeyi gözüktüğü gibi ücrette gözüküyor. Kafalarına göre ücret koyup bir de üstüne ürünüme el koyuyorlar. Hayır telefon elektronik sigara vb gibi yasaklı ürünler olsa anlayacağım. Aşağıya resimleri de ekledim rica ediyorum bu konuda tecrübeli arkadaşlar ve yol gösterebilecek arkadaşlar yardımcı olsun.
    https://snag.gy/1HSwQn.jpg
    https://snag.gy/GkIsQA.jpg

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.