Şimdi Ara

Ankara ROT BALANS tavsiyesi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
5
Favori
23.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

• AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Titreşim problemini cozemeyince en son deli olup sanayideki ustama aracı götürdüm ve lifte kaldırdık. Benim aracın sağ ön ve sol ön aksı eğri çıktı hocam. Herhangi bir darbe izi, sürtme izi vs. yok. Arabanın kazası ve trameri de yok zaten. Üretim hatası olduğunu düşünüyor ustam. Havalar soğuduğundan beridir aks kafalarından da ses geliyordu zaten. Yarın Alfa yetkili servisine gidip durumu izah edecem, inşallah kullanıcı hatası falan demeyip garantiden çözerler ama pek ümitli değilim.

Edit: Arabayı 6.800 km'deyken ikinci el olarak aldım. İyi olduğunu düşündüğüm bir ekspertize sokmuştum ve hatasız denilmişti. Şu an 14.250 km'de, ilk bakimina bu ay girdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abandonware -- 20 Aralık 2023; 11:36:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ankara'da rot balans tavsiyesi vermek cok zor random bir sekilde bir kac denemeden sonra ancak sorunu duzeltebilirsiniz bunun nedenlerini asagida siraliyorum.

1) Dun gidip memnun kaldiginiz yere bugun gidip memnun kalmayabilirsiniz cunku islemi yapan sahislar surekli degisiyor bugunlerde zaten isten cok anlamayan suriyeli arkadaslari cokca gormeniz mumkun. (Evet Ankara'da bile)

2) Cihazlarin cogunun kalibrasyonu bozuk, dun gittiginizde bozuk olmasa da bugun gittiginizde bozuk olabiliyor.

3) Saga ya da sola cekmeden dolayi sorun yasiyorsaniz bu sorunun nedeni 9999 tane secenekten biri oldugu icin net olarak cozebileni bulmaniz cok zor, rot ayari, direksiyon ayari, lastikleri on arka yapmak, lastikleri sag sol yapmak, yonsuz ise ic dis yapmak, direksyion aci sensoru kontrolu, direksiyon aci kalibrasyonu, rot rotil rot basi on duzen vb uzar gider, ben bunu tek seferde daha cozebileni gormedim, tam cozuldu derseniz, kullandiginiz lastik izi cok takip eden bir lastikse, yoldaki egim hatalarindan dolayi yine ceker, sorun lastikten derler (ki gercekten olabilir),

4) Balans icin ayni sekilde sadece agirlik takmak ile cozulmuyor sorun, bazen lastigi jant uzerinde kaydirmak, ya da hic tavsiye edilmese de arac uzerinde balans yapmak bile gerekebiliyor (bunu ben de tavsiye etmiyorum), tum cozumleri uygularsiniz sorun duzelmez lastikte problem oldugunu soylerler halbuki lastigi de 0 almissinizdir (bu arada 0 lastikte gercekten hatali cikabiliyor.)

Sansliysaniz random atarken tecrubeli usta/cirak denk gelirseniz cozum ya da cozumsuzluk sureciniz hizlanabilir. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demoprazol -- 21 Mayıs 2024; 9:31:0 >

• demoprazol kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler detaylı mesajınız için.

• Bir de şurayı keşfettim. Rot makineleri Hunter marka. Sorunsuz şekilde rot ayarını ve balansı yaptılar.

duran rot balans · zübeyde hanım, sebze bahçeleri cd. no:107 d:15, 06070 altındağ/ankara
    Duran Rot Balans · Zübeyde Hanım, Sebze Bahçeleri Cd. No:107 D:15, 06070 Altındağ/Ankara
    https://www.google.com/maps/place/Duran+Rot+Balans/@39.9457703,32.8456199,21z/data=!4m6!3m5!1s0x14d34e8d807f8a7d:0xc2aaaa451fa9fd05!8m2!3d39.9457781!4d32.8457771!16s%2Fg%2F1tfcqk_5?entry=tts&g_ep=EgoyMDI0MDUyMC4wKgBIAVAD

• Barracud@ kullanıcısına yanıt

Yorumlar iyi değil gidilmez

• quote:

Orijinalden alıntı: demoprazol

Ankara'da rot balans tavsiyesi vermek cok zor random bir sekilde bir kac denemeden sonra ancak sorunu duzeltebilirsiniz bunun nedenlerini asagida siraliyorum.

1) Dun gidip memnun kaldiginiz yere bugun gidip memnun kalmayabilirsiniz cunku islemi yapan sahislar surekli degisiyor bugunlerde zaten isten cok anlamayan suriyeli arkadaslari cokca gormeniz mumkun. (Evet Ankara'da bile)

2) Cihazlarin cogunun kalibrasyonu bozuk, dun gittiginizde bozuk olmasa da bugun gittiginizde bozuk olabiliyor.

3) Saga ya da sola cekmeden dolayi sorun yasiyorsaniz bu sorunun nedeni 9999 tane secenekten biri oldugu icin net olarak cozebileni bulmaniz cok zor, rot ayari, direksiyon ayari, lastikleri on arka yapmak, lastikleri sag sol yapmak, yonsuz ise ic dis yapmak, direksyion aci sensoru kontrolu, direksiyon aci kalibrasyonu, rot rotil rot basi on duzen vb uzar gider, ben bunu tek seferde daha cozebileni gormedim, tam cozuldu derseniz, kullandiginiz lastik izi cok takip eden bir lastikse, yoldaki egim hatalarindan dolayi yine ceker, sorun lastikten derler (ki gercekten olabilir),

4) Balans icin ayni sekilde sadece agirlik takmak ile cozulmuyor sorun, bazen lastigi jant uzerinde kaydirmak, ya da hic tavsiye edilmese de arac uzerinde balans yapmak bile gerekebiliyor (bunu ben de tavsiye etmiyorum), tum cozumleri uygularsiniz sorun duzelmez lastikte problem oldugunu soylerler halbuki lastigi de 0 almissinizdir (bu arada 0 lastikte gercekten hatali cikabiliyor.)

Sansliysaniz random atarken tecrubeli usta/cirak denk gelirseniz cozum ya da cozumsuzluk sureciniz hizlanabilir. Kolay gelsin.

Cok cok cok dogru. Sakin ola sorunsuz araclarinizi birkac uckagitciya kanarak gereksiz rot ayarina sokmayin

Zaten cogu aradta kamber, kaster ayari yok. Toe ayari da kaza yapmaz, on takim parcasi degistirmezseniz bozulmaz. Bozulursa da saga sola cekmeden farkedersiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• helsloot kullanıcısına yanıt

Siz yanlış yerin yorumlarına baktınız herhalde

Birkaç örnek ;

Verdigim parayi asla helal etmiycem. Yazin arabama 2 lastik taktirmak icin randevuyla oraya gittim. Yozgattan yola ciktim oraya ugradim arabami life kaldirdilar ve iki lastik söküldükten sonra aracim liften yere düstü. Avrupa bir araba ve aracin plastik marsbiyeli tr fiyati 12.000 tl.

Bu arkadaslar benim araci yaptirmadan daha kendi paralarinin pesine düstüler. Lastiklerin ödemesini yaptiktan sonra kaportaciya götüreceklerini bildirdiler ben kabul etmedim. Kaportaci ise tamamen milattan önceki usüllerle calisiyor marsbiyeli firca sapiyla düzeltmeye kalkti. Kisacasi cok pahali. Patron sadece ortada dolanip kendini gösteriyor. Esim ben ve cocugum 4 saat orda bunlar yüzünden mahsur kaldik. Kesinlinle tavsiye etmiyorum. Doymus bunlar paraya o yüzden kimseyi umursamiyorlar

5 para etmez arabanın olan olmayan rasgele herşeyini yazıyorlar yetmez ücretimiz standart diyorlar arabamın amortisor başı çıkak olmasına rağmen ön takımda ne varsa yazdılar boşu boşuna parçaları aldım

Yolunuz düşerse sakın sakın girmeyin kaçın rot balansa soktuk arabayı araba sola çekiyo gaza basınca sağa çekiyo balans desen hiç yapılmamış yalan yanlış iki çocuk koymuşlar ikiside hiçbişeyden anlamıyorlar araba titremekten yolda gidilmiyor hatalarınıda kabuk etmiyorlar sağlam olan aracı bilerek yapılmış gibi bir kaç parçasını bozmuşlar ikinci defa gittikten sonra alın o kazandığınız parayı çocuğunuzun boğazından geçirin

Rot ayarı için gittik ayar bilgisayarda baya bozuktu. Ustanın bir tanesi yapmak için uğraşıyordu baya uğraştı diğer usta geldi bilgisayarı kapattı iki tarafı da sıkıp verdiler ayarlar düzelmedi araç daha çok sağa çekmeye başladı memnun kalmadım . Yoğunluk bile yoktu uğraşmak istemediler.

Yaptıkları rot ayarı tutmadı tekrar gittiğimde hiç müşteri olmamasına rağmen işi birbirlerine atıp en son usta bugün yok sonra gel diye gönderdiler böyle esnaflık olmaz.

Şimi bana kalkıp her işletmede olumsuz yorum olabilir demede ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 24 Mayıs 2024; 8:57:26 >

• autindustry A kullanıcısına yanıt

Kamber kaster'den ziyade Toe ayarını doğru düzgün yapan yer görmedim , makinede herşey yeşil , yola çıkıyorsun direksiyon ya sağa ya sola eğri oluyor , yolda ayar yapmadan makinede ayarı tutturan görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 24 Mayıs 2024; 9:4:11 >

Aynen öyle oluyo hocam…Benim 208’i 2 kez rota soktum hepsinde aynı sonuç,bir tanesi daha iyiydi (ondada kendi istediğim yere göre düzledim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'da olan arkadaşlar şaşmaz'da AYZA ROT BALANS var genç bir arkadaş işletiyor Adı Alper , benim selamımı söyleyin (Cem) en iyi şekilde yardımcı olur , rot ayarından sonra yol testine çıkıyorsunuz eline anahtarı alıp yolda ufak düzeltmeleri yapıyor

adını söylemediklerinde baştan savma mı yapıyor ?

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

Baştan savma yapmaz yoksa müşteri kaybeder. Benim Ankara'da bulduğum müşteri ile ilgilenen en iyi Rotçu bu , hatta ben ince ayar için 2-3 kere gittim hiç öff pöff demeden yaptı

Bunlar da diğer örnekler :

Rot ayarı için gittim makineleri çok iyi teknolojik. Hızlıca ayarı yaptılar merdiven altı gibi yerlerden yaptırmaktansa böyle yerlede az daha pahalı ama iyi bir hizmet alabilirsiniz

Öncelikle saygılı ve dürüst esnaf olduklarını belirtmek isterim.Lastikler piyasaya göre uygun, lastik değişimi için neredeyse hiç beklemiyorsunuz çok hızlı çalışıyorlar.

Kamber kaster rot ayarı için geldim. Duran usta bizzat kendisi ilgilendi. Aklınıza takılan tüm sorulari cevaplıyor, geri dönüşe açık, konusuna hakim, güler yüzlü. Tavsiye ederim.

Duran Rot Balans, Tübitak Efficiency Challange Elektrikli Araç Yarışları için tasarladığımız aracımızın rot ayarını kusursuz bir şekilde yaptı. Kendilerine Hezarfen Takımı olarak çok teşekkür ederiz.

Tübitak efficiency challenge hala yaşıyor muymuş ya

• abandonware A kullanıcısına yanıt

Teknofest olarak devam ediyor diye biliyorum

• ankara rot balans ustaları:

ankara'nın en iyi listeleri
    Ankara En İyi Rot Balans Ustaları - Ankara'nın En İyi Listeleri
    https://www.ankaraeniyi.com/ankara-en-iyi-rot-balans-ustalari/
  • Ankara'da Hunter Road Force balans makinesi olan yerleri bulmaya çalışıyorum, bilgisi olan paylaşabilir mi?

Sensörü sıfırlama işi sıkıntı, muhtemelen her araç için ayrı cihaz gerekir. Yaparsa anca yetkili servisler yapar ama onların da yaptıklarını sanmıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.