Şimdi Ara

ANKARA SATILIK SİSTEM 4790K - STRIX 970 - 750GB SSD - 32GB DDR3 -

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 ANKARA SATILIK SİSTEM 4790K - STRIX 970 - 750GB SSD - 32GB DDR3 -
    Merhaba, Sistem bilgileri aşağıdaki gibidir, parçaların tek tek fiyatlarını da yazıyorum, genel olarak piyasadaki en düşük fiyatların da altına düşmeye çalıştım. Yine de şunun fiyatı abartı olmuş vs. diyecek arkadaşlar da buyursunlar yazsınlar, gerçi bir parçanın fiyatını muhtemelen diğerinin fiyatıyla kapatmışımdır ama yine de siz bilirsiniz. Ankara içinden beni uğraştırmadan hepsini alacak güzel arkadaşların güzelliklerini karşılıksız bırakmam. Bunu da belirteyim. :)

- Mesela parçaları ararken Samsung GR VR buldum 100-150 lira değerinde onu da ücretsiz verebilirim bu arkadaşlara

Kasa: Lian - Li LanCool PCK60 + LG DVD Writer Kasada bir iki kozmetik sıkıntı var, çalışmasına engel olmasa da bu sıkıntılardan dolayı kalan parçalarla beraber ücretsiz olarak vereceğim. (Bana göre 10 üzerinden 6-7 alır yine de.

İşlemci: Intel 4790K (Stok soğutuculu) OC yapılmamıştır. 1000 lira

Anakart Gigabyte GA-Z97-HD3 250 lira

Ekran Kartı: Asus Strix gtx970 1000 TL

Bellek: Kingston Hyperx Savage 8x4 1600mhz 32gb DDR3 Ram 750 TL

SSD: Crucial MX300 750 GB SATA SSD Forumdan almıştım bir kaç sene önce falan ama hiç kullanmadım eskileri karıştırırken tesadüfen buldum : ) 500 lira

Satış linki:https://forum.donanimhaber.com/crucial-mx300-750gb--130573324#130573324

Güç Kaynağı: Corsair VS650 Güç kaynağı 250 lira

Monitor: Acer H235H BMID 23,5 FHD TFT Ekran. (Kozmetik olarak iyi değil, standı sallanıyo, açıkcası diğerlerinin yanında fazlalıktan kurtulmak için koyuyorum çok bişey beklemeyin idareten kullanılır ama çalışıyo.=) 50 lira

Monitör 2: Dell u2414H IPS MONITOR. Genellikle tasarım için kullanıldı, pivot özelliği vardır, oyunlarda da oyun monitörleri kadar olmasa da gayet güzel iş görür. 650 lira

SSD hariç diğerlerinin ilk sahibiyim.

Hepsine toplam 4250 lira istiyorum, Ankara içinde satılması önceliğimdir, hepsini beraber satmak istiyorum ama teklifleri de değerlendirebilirim.

Takas düşünecekler için aradığım parçalar;

5800x 5900x işlemci
    x570 anakart
    en az 4tb HDD
    64GB DDR4 3200 ve üstü mhz ram.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 4250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Parçalar je jey rumuzlu üyeye satılmıştır. Güle güle kullanması dileğiyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thyke.mc -- 8 Ocak 2021; 18:57:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.