Şimdi Ara

Ankara Servis Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar. Yaklaşık 2 aydır 407 1.6 HDİ Comfort kullanıcısıyım. Aracımın bakımı geçmişti. Servis aramalarım sonucunda özel servis olan Vatan Peugeot’a gitmeye karar verdim. Cumartesi ordaydım. Dıştan bakınca tamirciden uzak servise yakın bir görüntüsü vardı. Bu beni biraz rahatlattı. Sonra karşılama gayet ilgili ve sıcaktı. Aracımın bakım yaptırmak istediğimi belirtim ve bir fiyat istedim.
    Yağ
    Yağ Filtresi
    Hava Filtresi
    Mazot Filtresi
    Polen Filtresi
    Orijinal parçalar için 240 TL fiyat verdiler. İndirimli 220 TL olur dediler. ( Ödeme yaparken 20 TL daha iskonto yapıp 200 TL aldılar)(Bu arada belirteyim Yetkili servis aynı parçalara 350 TL fiyat vermişti)
    Okey verdikten sonra aracımı içeri aldılar. Gözümün önünde aracımın değişecek parçalarını çıkarıp kutusundan açtıkları sıfır parçaları taktılar. Araçla ilgili bir kaç ufak şikayetimi de giderdiler. Aracım yapılırken firma sahibi yanıma geldi. İsmi Hayrettin Arslan. Eski bir eğitimciymiş. Birebir müşterileriyle ilgilenmesi hoşuma gitti.

Konunun özeti. Aracım için en iyi parçaları en uygun fiyata güler yüzlü ve ilgili ustalarca gözümün önünde güven içinde bir sorun halinde en üst birimle muhatab olabileceğim bir kurumda yapılması beni tatmin etti. Sizlere de gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. 0 312 385 11 44

Bakım dışında her türlü tamirat ve kaporta boya işlerini ayrıca karbon cealen uygulamasını yaptırabileceğiniz bir yer.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara Renault Servis Tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    İstanbul Özel Servis Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.