25.06.2018 tarihinde gerçekleşen tek taraflı kazadan dolayı, Ankara Sigorta aracılığıyla yaptırmış olduğumuz kasko poliçe vasıtasıyla yapmış olduğumuz hasar tespit başvurusu neticesinde eksper atandı ve hasar onarım bedeli çıkarıldı. Bunun üzerine kasko firması olan Ankara Sigorta'dan aracımızın hasar onarım bedelinin poliçede belirtilen bir hak olarak bize nakden ödenmesini talep ettik. Ankara Sigorta kendilerinin hazırlamış olduğu poliçede dahi nakden ödenmesi mevcut olmasına rağmen ısrarla bize bu konuda bu şekilde uygulamalarının olmadığını belirtmektedirler. Bu sebepten ötürü aracımız şu an hasarlı olarak beklemekte ve de mağduriyet yaşamaktayız. Diğer türlü olarak eğer aracın bulunduğu anlaşmaları olmayan benim tercih ettiğim özel servis yetkili servisten parça alış faturası iletir ve parça fiyatları üzerinden %35 iskonto verirse parçaları kendisi alarak işlem yapabilir.
Aksi takdirde parçalar tarafımızdan gönderilerek işlemlerin yapılması gerekmektedir. Kısaca Ankara Sigorta tam bir küçük esnaf kafasıyla yönetilmektedir. Müşteri memnuniyeti adına hiçbir hareketi bulunmamaktadır. Kendilerinin de lehine olan hasar onarım bedelinin nakden ödenmesi konusunda yapmış oldukları azarlar seviyesindeki itirazları kabul etmiyorum. Yasal olarak hakkımı ararken tüm sosyal dijital mecrada bu konuyu dile getireceğim
Konu bundan ibaret arkadaşlar forumdada dile getirmek istedim. İlginiz için teşekkürler.