Şimdi Ara

Ankara Mercedes Özel Servis Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar A180 dizel aracım 30 bin bakımına girecek, garantisi bitti servis 1600 tl fiyat verdi.
    Bana Ankarada özel servis tavsiye edebilecek var mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ankara'da Mercedes için Özel Servis Tavsiyeleri

Ankara'da Mercedes-Benz aracına sahip olanlar, güvenilir ve kaliteli servis hizmetleri arayışındadır. İşte Ankara'da Mercedes özel servisi konusunda tavsiye edebileceğimiz bazı seçenekler:

• Mercedes Özel Servisi Ankara: Uzman teknisyen kadrosu ve son teknoloji ekipmanlara sahip, Mercedes-Benz araçlarına özel bir servistir.
    • Ankara Mercedes Ustası Tavsiye: Yıllardır sektörde deneyimli, Ankara'nın en iyi Mercedes ustalarından oluşan bir ekip sunar.
    • Starmer Ankara Yorumlar: Mercedes-Benz araçların bakım ve onarımında uzmanlaşmış bir servistir ve müşterilerinden olumlu yorumlar almıştır.
    • Ankara En İyi Mercedes Ustası: Başarılı geçmişi ve memnun müşteri portföyü ile Ankara'nın en iyi Mercedes ustalarından birini tavsiye edebiliriz.

Mercedes-Benz aracının bakım ve onarım ihtiyaçlarını karşılamak için güvenilir bir özel servise ihtiyaç duyduğunda, yukarıda önerilen seçenekleri değerlendirebilirsin. Uzman kadroları, kapsamlı hizmetleri ve kaliteli işçilikleri ile aracının performansını ve ömrünü korumanı sağlarlar.

Bu özel servisler, anahtar kelime araştırması sonucunda Ankara'da Mercedes özel servisi arayan kullanıcılar için en uygun seçenekler arasında yer almaktadır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tüm Mercedes kullanıcısı arkadaşlarımın tercih ettiği İvedik Ustalar Mercedes var. Tanırım, öneririm. İşlerinin ehlidir.

Buna ek olarak Oto Güven var, Siteler tarafında Arslanlar Mercedes Var.
  • yigitkerem kullanıcısına yanıt
    hocam benim aracın bakımını Renault yapabilir mi ? Renault servisi olan bi arkadaşım var, bize getir A180 dizel renault motoru zaten alt tarafı filtreleri değiştirecez dedi
  • Motorun Renault motoru olduğu doğru. Fakat bana sorarsanız yetkili servise yaptıramıyorsanız da Özel Mercedes servisine yaptırın. Çünkü aracı satarken alacak kişi kesinlikle bakımlarının nerede yapıldığını soracaktır.
  • Oto Güven iyidir. Bir ara C180 aracım vardı, bakımlarını orada yaptırıyordum ve memnundum.

Ön Balataların değişiminin dahil olduğu C180 1.6K AMG aracımın bakımı 700TL tutmuştu. Bu fiyata ön disklerin tornalanması dahildi.
  • Ben B180 CDI aracımı bakım ve fren balataları için Şaşmaz/Ankarada bulunan AMG Garage'a götürdüm. Herkese tavsiye ederim. Hem Oktay bey hemde Kürşad usta Mercedes servis kökenli eğitimli insanlar. İşlerini sahiplenen profosyonel çalışan arkadaşlar. Fiyatları bana makul geldi.
    Zaten gidince görürsünüz çok temiz ve düzenli çalışıyorlar. Öyle her arabaya bakarız tarzı bir yer değil ama Mersedesiniz varsa ve servis çok pahalı diyorsanız bence gidilecek bir iki yerden birisidir. Fiyatları diğer özel servislerden daha iyi benim sordugum kadarıyla, ama hizmet kesinlikle daha iyi.
    Ben tavisye ediyorum.
  • konuyu açtıktan sonra tavsiyeler üzerine otogüvene gittim hiç memnun kalmadım.

bence bakım için sakın gitmeyin, zerre ilgilenmediler, hiç tavsiye etmiyorum
    ama arabanızda bir sorun varsa, bunun için gidiyorsanız belki çözerler, belki ustaları iyidir bunu bilmiyorum ama bakım için asla gitmem bidaha

1 ay önce yine bakım için başka bir mercedes forumdaki tavsiyeler üzerine platin otomotiv yusuf ustaya gittim,

filtreler falan değiştikten sonra balataların durumu, motor sıvısının sıcaklığı falan... herşey kontrol edip bana bilgi verdi. en son ustayla 1 tur attık arabayı dinleyip teslim ettiler
  • sitedeki listeye göz atabilirsiniz

ankara'nın en iyi listeleri
    Ankara’daki En İyi Mercedes Ustaları ve Servisleri - 5 Tavsiye - Ankara'nın En İyi Listeleri
    https://www.ankaraeniyi.com/ankara-en-iyi-mercedes-ustasi/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.