tek kelimeyle rezalet sıcaktan millet bayılıyor su alabilecekleri tuvalete gidebilecekleri veya en basitinden biraz serinleyebilecekleri gölge bir yer dahi yok ayrıca öyle girmesi çıkması falan kolay değil arkadaşın dediği gibi çıkmak için 30-40 dk yol yürümen lazım 35 drc sıcağın altında her taraf 5 yaşındaki veletlerle ve 60 yaşındaki insanlarla dolu herkes yerlere oturmuş oradan kaçmak için can çekişiyor |
Ankara Teknofest rezilliği (2. sayfa)
-
-
Allah'tan gidip gören beni anlayan birisi. Sadece gösteriş ve para israfı var. Ben bunun insanlara bir şey öğretmek göstermek bilinçlendirmek için yapılan bir organizasyon olduğunu bile düşünmemeye başladım. Sanki birilerine göz dağı veriyorlar gibiydi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu sabah gittim.
Bir rezillik göremedim.
Ziyaretçi otoparkına park ettim. Ring sırası var ama sıra ilerliyor. Dolan ring yola çıkıyor, yenisi geliyor.
Girişte kontrol 4 tane, evet. Fakat inanılmaz yorucu değil. Bir tık yürüyorsun ve sahne+standlar karşında. (Google haritalar üzerindeki festival giriş alanı "girişinden" girersen. Bir giriş daha var sanırım.)
Neredeyse her yerde bir sıra var fakat yine sıralar ilerliyor. Görmek istediğine sıraya gir, biraz bekle.
Yemek, içecek alanları yolun sonuna doğru mevcut. Fiyatlar ok.
Çocuklar için etkinlik, atölye çok. Örnek PicoBricks vardı.
Ne ararsan var diyebilirim.
Güneş var ama belirli noktalarda hava esiyordu. Öğleye doğru da sanki güneş gitti.
Ben çıkışta direkt ringe binebildim. Otopark girişinde bıraktı. Az bir yürüyerek daha önceden konumunu kayıt ettiğim aracıma ulaştım. (Konumu google haritalardan kayıt edin.)
vb. vb. daha yazılabilir.
Anlatıldığı kadar kötü olduğunu sanmıyorum. Gitmek isteyen yarın sabahtan gitsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 2 Eylül 2023; 15:36:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gençler Akp ve zihniyetinin liyakatsiz ekiiplerle yapabileceği maksimum Burdur, şikayet etmeyin, fazla yükselmeyin, yükselirseniz hapis polis savcı uğraşırsınız. Veya bu adamlar nasıl bu makamlarda bulunuyor diye kendiniz yersiniz. Ha seküler cehape kafası farklı mı hayır, onlarda da din,İman hiç yok. Allah korkusu, vicdan, anlayış yok, orda bu saydıklarım belki daha da fazla. Memleket komple kokuşmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah devletimize zeval vermesin, cehapeliler görüp utanır mı?
-
Bunada şükredin
Zamanla oturcak
Orda çok büyük başarılı teknolojik öğrenci çalışmaları var
Son dediğiniz cümlenin doğruluğundan emin değilim hocam da neyse bölüm işlerine girince daha iyi yorumlayabilirim.
saçma sapan işler, tamamen siyaset şovu
-
çocukları alıp gidecektim
giden iki kişiye sordum, ikisi de sakın gitme mahvolursunuz hele ki çocuklarla dedi.
vazgeçtim gitmedim.
burada da okuyunca doğru karar almışım diyorum
-
Bende gittim bana da boş geldi sadece havacılık ile ilgili bir festival başka bir şey değil
bu ülkenin nasıl bir havacılık hedefi var ki böyle boş şovlar yapılıyor. f35 alamamışsın,f16 alamıyorsun, abd kit vermeden modernize edemiyorsun. sözde planörler ile mi havacılık gelişecek? hele genel havacılık,tamamen zengin oyuncağı olmuş durumda,halk bu işin içinde yok
-
Uçan kuşa muhalefet yapmış arkadaş. Boş muhalefet. Bunlar gibiler yüzünden muhalefet gelişmiyor ya işte.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
30 AĞustos günü gidelim dedik, evimden 5 dakika uzaklıktaki yere 40 dakika'da gittik çünki her yer tıkalı. Neyse arabayı hastane otoparkına bıraktık 2 km yürüdük. Hava sıcak olması sebebi ile bayağı bir bunaldık, yol üzerinde 1-2 market vardı ama girebilmek imkansız. Neyse vardık içeri girdik, gençlerden çoktur 30 -40 yaş üstü insanlar sıra bekliyordu 1-2 yer gezdik gezmedik dedim geri dönelim böyle olmayacak. Geri 2 km yürüdük bildiğin telef olduk. Böyle bir imkanı bari 2 haftalık bir ziyarete yaysalarda herkes rahat rahat görebilse. Yapılan güzel bir şey karşı değilim ama düzenleme berbat.
-
dün teknofest değil ama şekerdeki bir okula çocuk götürdüm sınav için heryeri polis doldurmuşlar. Sınav zamanı araba park edecek yer yok mahallede polis güvenlik sebebiyle caddelere araç park ettirmediler. sınav bitişi gelelim dedik bu seferde tüm yollara kamyon çekmişler tek giriş turgut özal köprüsü,başka yol yok. Tabi buradan yolun kapatılmasına neden olanlar için iyi dileklerimi iletiyorum.
-
Bu başlık çok ilgi çekti silsem mi ne yapsam. Başımıza bir şey gelmesin :D
bir chplinin din iman allah korkusu vicdan ve anlayış miktarının bir akepeliden çok daha fazla olduğu kanısındayım.
-
Tostçu erol gelmiş oraya eğer yakında olsaydı tostunu yer eve giderdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tostu f/p olarak çok abartı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X