|
Bildirim
|
Hocam teknofesti savunmayacağım ama eleştirinizi anlamadım. Hava sıcak diyorsunuz, Eylül başında böyle ekstrem sıcağı teknofest mi yaptı?
Teyze konusuna gelince, bu İstanbul için de öyleydi. Buranın bir amacı küçük çocukların ailesiyle falan gelip yüksek teknoloji görmeleri. Ünili mühendisler için yapılsa derken, zaten katılımcıların ekseriyeti ünili mühendis. |
Bu ne demek la. Adam geleceğin mühendisi olarak kendini temsil edeceği yeri eleştirebilir gayet.
|
Gençler Akp ve zihniyetinin liyakatsiz ekiiplerle yapabileceği maksimum Burdur, şikayet etmeyin, fazla yükselmeyin, yükselirseniz hapis polis savcı uğraşırsınız. Veya bu adamlar nasıl bu makamlarda bulunuyor diye kendiniz yersiniz. Ha seküler cehape kafası farklı mı hayır, onlarda da din,İman hiç yok. Allah korkusu, vicdan, anlayış yok, orda bu saydıklarım belki daha da fazla. Memleket komple kokuşmuş.
|
Amaç teyzeye göstermek zaten toplayacak birşeyleri çocuklarin hayal dünyası falan yalan
|
bos yapmıssın
|
Ankara’dakine katıldım yanıtladığınız arkadaşa katılıyorum.Bomboş konuşmuşsunuz
|
Hocam zaten Ankaralıyım ben. Bilmeden gittim ve eleştirdim. Düzen vs sıfır yani. Düşün alana varmak için en az 30 dakika yürüyorsun. Ring beklemezsen 1 saat yürürsün. Acayip bir kalabalık var ve düzen denen olay neredeyse sıfır. Böyle olacağını bilsem zaten gitmezdim. ODTÜ nün Boğaziçi nin Gazi'nin standına uğradım. Oradaki adamlar da şikayetçi idi. Böyle oluyor yapacak bir şey yok demişti.
|
bu ülkenin nasıl bir havacılık hedefi var ki böyle boş şovlar yapılıyor. f35 alamamışsın,f16 alamıyorsun, abd kit vermeden modernize edemiyorsun. sözde planörler ile mi havacılık gelişecek? hele genel havacılık,tamamen zengin oyuncağı olmuş durumda,halk bu işin içinde yok |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacrifice003 -- 1 Eylül 2023; 17:17:29 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
youtube, twitter ve şimdi de forum donanımda sıkça duyduğum eleştiri. araba park ettikten sonra bile güneşin altında uzun uzun yürüyüp ardından su bulamadığını söyleyenler vardı. bunu düşünememiş olmaları enteresan geldi. |