Şimdi Ara

Ankara Tıp Soru Cevap (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
4
Favori
2.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-EE72A9658

küçük kardeşim hacettepede 5'e geçiyor antbatın bir etkinliğini duymamış ankara'da hep kongrelere gidiyor sizin okulda bu sene kök hücre kongresi varmış bu sene sanırım o güzel dedi fakat plastik kongresini beğenen duymamış

Siz baya büyüksünüz hocam o zaman

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt

yok yav bence lise 2-3'e gidiyor

• Diseksiyon kursları oluyor eğer ona katılırsa memnun olanlar çok var ama orada da talep çok ama kontenjan sınırlı:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • legolas sen hazırlıktayken biz bitirmiştik

• İngilizce tercih edilir mi?

• IockedIamora1642 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba yine bir şey sormak istiyordum müsaitseniz Ankara Tıp'a yakın bildiğiniz veya önerdiğiniz KYK/Özel Yurtlar ya da öğrenci evleri var mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytzslayer83 -- 29 Temmuz 2024; 17:0:55 >
  • bytzslayer83 B kullanıcısına yanıt
    Hocam öneri olarak söylemem zor gidip bakmanızı öneririm. Okula en yakın Cebeci kyk var. 2 blok biri iyi biri kötü diye biliyorum. Başkent , Ata, Anka var özellerden de. Bunların hepsi 10 dk yürüme meseafesinde okula.

• a.aziz a. A kullanıcısına yanıt
    Hocamız size yine detaylı açıklar ancak Ankara tıpın programının daha hafif veya daha kolay olduğunu kim belirttiyse o kısımda pek dürüst davranmamış size

• BalonPatlatann B kullanıcısına yanıt

Bize göre daha kolay elbette.

• Yüzde kaçınız almanca öğreniyor?

• Charlieçikolatası C kullanıcısına yanıt
    Siz kaçıncı sınıfsınız hocam
    Bildiğim kadarıyla Hacettepenin 1.sınıfı bizimkine göre çok daha hafif anatomi bile görmüyorsunuz galiba
    Diğer sınıflarınız illaki yine zordur ama 1ve 2 deki arkadaşlarım pek de zorlanmadığını belirtti büte kalan da çok değilmiş
    Yani demek istediğim daha kolay rahat olur vs diye Ankara tıpa gelecekse pek de doğru olmaz yoksa Hacettepe baya zor bir fakülte tabii
    Yine de daha sosyal ve çok yönlü olduğumuz doğrudur Hacettepe ye kıyasla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalonPatlatann -- 31 Temmuz 2024; 15:47:30 >
  • IockedIamora1642 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam sağolun çok teşekkürler

Hacettepe yaz geç derim Ankara tıpı kafanda nasıl canlandırıyorsun bilmiyorum ama her iki yer de zorluk olarak epey yakın bizim yönetim çok sıkıntılı büyük ihtimalle yeni değişiklerle Ankara tıp daha da zorlaşıcak o yüzden kolay fakülte arıyorsan ikisinden de direkt uzak dur ikisinden birini yazacaksan Hacettepeyi yaz ,her iki fakültede de kendini her alanda geliştiren çok yönlü insanlar var zaten, Hacettepeye gitmek seni diğer şeylerden geri bırakmaz o sana bağlı her iki tarafta da aynı bu

Ankara tıpta da sadece derslere odaklanıp mezun olan çok insan var o kişinin kendisine bağlı bir durum

Bunun sebebi
    Ankara tıpın reklamını çok iyi yapması
    Hacettepenin ise yapmaya pek ihtiyacının olmaması diyebilirim
    Tercih dönemi söylenen o süslü sözler eğitim sürecinde karşılık bulmaz ,aldanmayın
    Eğitimi çok kalitelidir ama zordur ,öğrenciyi mağdur etmek için uğraşırlar
    Her söylenene inanmayın

Ankara tıplı olsam da gerçekler değişmez sonuç olarak
    Bir taraf reklamını iyi yapıyor ,kaliteli ve kalitesini insanların fark etmesini amaçlıyor
    Diğer taraf reklamını yapmıyor çünkü kalitesiyle ismini duyurabilmiş ihtiyaç duymuyor artık

Dipnot: Hacettepenin gelme ihtimali gayet yüksek gibi duruyor bana göre, geçen sene çok yükseldi Hacettepe Türkçe düşecektir illaki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalonPatlatann -- 31 Temmuz 2024; 18:25:28 >
  • Ctfye git bence

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.