Şimdi Ara

Ankara Tıp Soru Cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
4
Favori
2.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara Tıpta ilk 3 yılı atlatıp kendini hastaneye atabilmiş biri olarak hem Ankara Tıp hem genel olarak tıp üzerine merak ettiklerinizi sorun elimden geldiğince cevap vereyim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Son doktor maaşları ne durumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ve benzeri soruları Ankaratıplı hocama yönlendirelim. Ben daha çok tıp eğitimine dair ve Ankara Tıbbın imkanları sınavları vs. için başlığı açtım.

• Gazi gülhane aybü ile karşılaştırırsanız nasıl

• minamina222 M kullanıcısına yanıt
    Gülhanede arkadaşım yok pek fikir belirtemeyeceğim. Ankara Tıp 3ü arasında en zoru sonra Gazi en kolayı Aybü diyebilirim. Tıp okuduğun yer önemli değil vs. lafları doğru katılıyorum ancak Ankara'da okumak için de Aybü'ye gelmek mantıklı değil bence. Gerek verdiği eğitim gerek konumu imkanlarıyla bence Ankara çevresinde değilseniz tercih etmek mantıklı değil. Klinikte şehir hastanesinde hasta görme açısından avantajlı olabilirler ama ordaki eğitim hakkında yeterli bilgim yok. Ankarada tıp düşünen biri için Hacettepe Ankara Gazi den sıralama hangisine yetiyorsa o yazılır bence. Ankara yeniden zorluğuyla efsaneleştiği yıllara göz kırpsa da okulumu seviyorum gelmek isteyenlere öneriyorum.

• Kastamonu fenden mi mezundunuz

• vinteuil kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul hukuk soru-cevap
    5 yıl önce açıldı
    Trakya Tıp Soru Cevap
    3 yıl önce açıldı
    odtü soru cevap
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sonuçlar açıklanmış hayırlı olsun herkese. Sorularınızı sorabilirsiniz.

• IockedIamora1642 kullanıcısına yanıt
    Hocam benim 2 tane sorum olacaktı bir tanesi biraz daha genel üniyle alakası pek yok ondan başlayayım 1) Tıpı ingilizce veya türkçe okumak arasındaki fark ülkede kalacak biri için önemli mi mesela ben yurt dışına açılmayı planlamıyorum açılsam bile Avrupa Asya değil de daha çok Afrikaya doğru düşünüyorum mesela ama TUS'ta olsun ya da başka bir sınavda olsun karşıma gelme durumu yine oluyor mu 2. olarak üstteki yorumlardan birine benzer bir şey sormaknistiyorum aslında Gazi ve Ankara'yı biraz karşılaştırma şansınız var mı acaba mesela ben hep Gazi diye düşünüyordum da geçen gün Ankara Üni kafama dank etti ve ben de merak ettim açıkçası

• bytzslayer83 B kullanıcısına yanıt

Yatay geçişlerde genelde gaziden bize gelen oluyor ama ankaradan gaziye geçen duymadım. 6 yıl boyunca her yil gaziden öğrenciler bize geçiş yaptı

Eskiden yatay geçiş kontenjanı 10ar tane olarak açardı. 6-7si gazidendi sadece. (Şimdi 4 tane aciyor kontenjanı düşürdüler yatay geçiş icin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 16 Temmuz 2024; 23:16:37 >
    Hocam bence tr ing tıp arasındaki önemli farklardan biri ing tıpların daha yeni olması bu yüzden sistemler hala yeterince oturmamış, bu yüzden köklü bir okul olmanın avantajları ortadan kalkıyor mesela, hocaların da ingilizcesi yeterli değil derslerin işleyişinde sorunlar çıkıyor. Ankara tıp açısından bence tr okumak daha mantıklı. Ankara gazi bence farklı klasmanlar. Ankara hacettepe cerrahpaşalarla beraber gazi bir altta. Bu önemli mi? Bence değil. Eğitim orda da bizde de gayet iyi bence orda da abartılacak bir fark yok. Konumda gazi alır bizde fena değiliz ama. Sosyal imkanlar da ikisi de vasat. Gazi daha kolay olduğundan tercih edilebilir belki.

Hocam yok zaten ikisinin de eğitiminin iyi olduğundan şüphem yok malum sınava girince ve tercih dönemi kısa olunca (1 hafta falan yapılabiliyor hadi bu haftayı da saydık 15 gün anca yani) bir de ben farklı şehirdeyim Ankarayı falan hiç bilmiyorum ondan dolayı farkları merak etmiştim teşekkürler gerçekten

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam durumu teşekkürler

Hocam son bir şey soracaktım yurt imkanları nasıl acaba

Hocam yakın kyklar var çıkmama durumu var tabi. Okulun yurdu da güzel bence konum olarak da iyi. Fiyatları da uygun okul yurdunun ama orda da kontenjan işi sıkıntılı. Özel yurt da çevrede bolca var ama çok pahlılar en kötü 1 sene kalır çevreden ev tutarsınız.

Hocam çok teşekkürler çok sağolun

Ne demek hocam aklınıza takılan şeyler olursa yazın yardımcı olmaya çalışim

Tam zamanında yırtmışız bizim dönemde gulfem hoca dekandi ve ankara tip belki de tarihin en kolay oldugu zamanlarını yasadi   şimdi alt dönemlerden duyuyorum zorlaştırmak başlamışlar diye sikaytil3rdi

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Gerçekten de öyle hocam. Okulun 80e 30u çıkmış sormayı bırakması bir yana Dönem 1 2lere final nyusu sözlü gelmesi (sanırım dönem 3lere de seneye sözlü gelecekmiş) ile o çok zor olduğu dönemlere dönmeye başladı. Dönem 3de zaten derslerin ağırlığı bir yana kdt aile izlenim mesleksel iletişim becerileri derken çalışacak zaman azalıyor bir de üstüne zor sınavlar eklenince öldürüp bitirdi bizi. Dönem 4 bu kadar yormaz umarım.

• Bu sene türkçe kaçla kapatır?

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.