Bildirim
Ankara tıp yatay geçiş
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İyi bir ortalama tutturabileceğime olan inancım az ama böyle bir ihtimal var mı merak ettim 😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yks'ye bakmışlar derken puana bakmışlar,sıralamaya değil
Bu sene tr 2.si ve azerbaycanda sınavı fulleyen bir kisi ankara tıpa gelmiş.Yani çok rağbet var.Size sıra gelmeyebilir ama umarım gönlünüzce olur.Bu arada nereye yerleştiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damakcatlatan -- 19 Ağustos 2022; 13:33:19 >
Marmara geldi hocam
Ankara'da okumayı çok istiyordum
Ankara tıpın iyi bir eğitimi olduğunu da duydum,bazı insanlar hacettepe yerine orayı tercih etmişler
Bunun sebebi ne sizce
hocam bu soruyu wp grubunda tr 2.si olan arkadaşa sordum.Hayali zaten ankaraymış hatta onun için 3k hedefliyormus.Ayrıca hacettepeyi kuran kadro ankaranın hocaları ve ankara daha köklü dedi
Ayrıca marmara da çok güzel.Türkiyede yüzde yüz ingilizce eğitim veren tek tıp ve ilk senede yurt dışına çıkabiliyorsun bana kalırsa fiziki imkanlar ankaradan çok daha iyi ve modern yurt dışı açısından da daha avantajlı bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X