Şimdi Ara

Ankara TOKİ Turkuaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
6.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene ODTÜ'ye başlayacağım. Ankara TOKİ Turkuaz'da ev tutmayı düşünüyorum. Ulaşım sorunu çeker miyim ? Orada yaşayanlar orası hakkında bilgi verebilir mi ?

• Yukarı . Ben de merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi bölüm
  • Makine

• Hocam ortalama kaç dk ODTÜ
  • Up

• Bisey olmaz yol biraz uzun olabilir ayrica toki evleri cok dandik...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toki ilk evim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Toki Turkuaz Ankaraya baya uzak ulaşım için de şuradan geçen bir dolmuşa bineyim de gideyim diyemezsin varsa bir tane halk otobüsü vardır oda en iyi ihtimalle saat başıdır muhtemelen Kızılaydan kalkar. Ulaşım rahat olsun diyorsan Bahçeli, Beşevler, Ayrancı, Balgat, Yüzüncüyıl gibi yerlerden ev bakmanı öneririm
  • Kardeş yol biraz uzun ama emin ol 0 trafik oluyo ve yol 4 şeritli duble yol. Yani ulaşımı dert etme

• Ulasim oraya zor birtek ego otobusleri gidiyor numarasida 120 otobuslerde belli vakitlerde bos oluyor kalaninda hep dolu ama ozel arac olsa keyifle gidip gelinebilir : )

• Yukarı
  • Ulaşımı uzaksa benim sana tavsiyem yapma. Çünkü 8.40 dersin olacak gitmek istemeyeceksin, zorla kalkacaksın. Arkadaşlarınla akşama kadar takılmak isteyeceksin ama otobüs biteceği için erken dönmek zorunda kalacaksın. Arkadaşların kaynaşırken sen hep bir tık dışarda kalacaksın. Yola harcadığın zamanı millet ders çalışmaya harcayacak. Üstüne bir de yol yoracak her gün her gün. Onun yerine yurda çık hem çevre edinirsin, hem de düzenin olur. İlk sene de evi götüremezsin.
  • herkes sallamış kafadan.
    bizim ikinci ev yapracık tokide..
    yapracık toki ile turkuaz toki karşı karşıya..
    yapracık eskişehir yoluna daha uzak.
    turkuaz daha yakın.
    ego olarak 120 yarpacıga , 121 ise turkuaza gider.
    otobüsler her 25 ile 30 dk arasında kalkar.. 30 dk ile devam eder. sabah ve akşam saatlerinde biraz daha süre azalır... ulaşımın odtüye yogun trafikte 45dk civarı sürer.
    ben deneme amaçlı yapracık son etapdan binersem (8. etapdan) kızılaya yarım saatte gidiyorum. ancak yol boş ise... sende yol boşsa rahat 20-30 dk da odtüye ulaşırsın.
    ev kirası ucuzdur. 300tl gibi.
    aidat 50 liradır..
    yakıt kullandıgın kadar ödedir..
    buralardan taksitle ev alınmaz..
    ya peşin öder alırsın ya da kiracısı olur.
    varsa başka sorun yaz.
    burada yaşayacaksan gece hayatına küseceksin. 11-12 den sonra gece eve dönmek için otobüs bulamazsın.
    dolmuş. paralı otobüs yok.
    ya otostop ya kendi evin olacak...

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

herkes sallamış kafadan.
    bizim ikinci ev yapracık tokide..
    yapracık toki ile turkuaz toki karşı karşıya..
    yapracık eskişehir yoluna daha uzak.
    turkuaz daha yakın.
    ego olarak 120 yarpacıga , 121 ise turkuaza gider.
    otobüsler her 25 ile 30 dk arasında kalkar.. 30 dk ile devam eder. sabah ve akşam saatlerinde biraz daha süre azalır... ulaşımın odtüye yogun trafikte 45dk civarı sürer.
    ben deneme amaçlı yapracık son etapdan binersem (8. etapdan) kızılaya yarım saatte gidiyorum. ancak yol boş ise... sende yol boşsa rahat 20-30 dk da odtüye ulaşırsın.
    ev kirası ucuzdur. 300tl gibi.
    aidat 50 liradır..
    yakıt kullandıgın kadar ödedir..
    buralardan taksitle ev alınmaz..
    ya peşin öder alırsın ya da kiracısı olur.
    varsa başka sorun yaz.
    burada yaşayacaksan gece hayatına küseceksin. 11-12 den sonra gece eve dönmek için otobüs bulamazsın.
    dolmuş. paralı otobüs yok.
    ya otostop ya kendi evin olacak...

Odtüdeyim salladım mı?

• Ankara pursaklar tokide evimiz var. Seneye ben de orada yasayacagim ailemden uzak :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok uzak olmaz mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • napcan la dağın başında.
  • Okulum Toki Turkuaz'da.Tutarsin ama eziyet olur.Otobus daima fulldur.Yarim saatte bir gelir.Semt olarak guzellestirmeue calisiyolar ama yobazlar yasiyor genelde.Neyse ki Cankaya uni acilinca ogrenciler tasinmaya basladi.Evler at kosturmalik buyuk ve fiyatlar uygun.Ama ben boyle bi hata yapma 100. Yildan tut derim

• Değmez.. Bahçeli, Beşevler, 100. yıl, Balgat, Ayrancı, Öveçler gibi tek vasıtayla ve hızlı ulaşabileceğin yerleri tercih etmelisin.. Toki turkuazdan sen hayatta 8.40 derslerine gelmezsin emin ol

Ayrıca ilk sene eve çıkmamanı öneririm.. Daha sonraki senelerde arkadaş edinirsin ve birlikte çıkarsınız

Yukarıdaki arkadaşın biri de benimle tıpatıp aynı yerleri önermş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hermés -- 13 Ağustos 2014; 23:43:17 >
  • Bulunduğum yerden yakın arkadaşımla çıkacağız olursa da , koskoca Ankara'da ev bulamadık. Önerileriniz için çok teşekkürler ancak bulamıyoruz içi temiz bakımlı bir ev. Her turlu öneriye açığız. Birkaç ev gezdik 800-900 civarı kiralar ancak içinde durulacak gibi değil. 1000lirayı da geçmesin diyoruz napacağız bilemiyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.