Bildirim
İzmir Adnan Menderes Civarı Otopark
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Pegasus u kullanıyorsan pegasus müşterilerine indirimli oluyor diye biliyorum araştırabilirsin. -
16 liraymış hocam. fazla açıkcası -
Hocam en iyisi atıyorum optimum kapalı yada açık otoparkınada bırakabilirsin ordan banliyo ile 1 2 durak var zaten havaalanına. -
quote:
Orijinalden alıntı: ultraghost
Hocam en iyisi atıyorum optimum kapalı yada açık otoparkınada bırakabilirsin ordan banliyo ile 1 2 durak var zaten havaalanına.
akşamları sıkıntı olmuyor mu hocam avmlerde -
Migrosun yan tarafına bırakırsan en rahatı ve en yakını olur. artı olarak Migros önü taksi duragı var. -
Kipanin bahçesine bırak ordan bin bi durak sonra zaten havaalanı hiç sıkıntı yaşamassın. -
quote:
Orijinalden alıntı: hakanyuce35
Kipanin bahçesine bırak ordan bin bi durak sonra zaten havaalanı hiç sıkıntı yaşamassın.
Bence de en uygunu kipanin açık otoparkı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapalı için sorman lazım bence ama açıkta sıkıntı olmaz genelde kameralı oluyor oralar.Kipada olabilir dedikleri gibi.1 2 durak. -
Kipanın otoparkı 22 den sonra kilitleniyor. Arabanızı 22 den sonra sabaha kadar alamazsınız bilginize. -
Gaziemirde havaalani yolu uzerinde fiat servisi var. Aracinizin bakimi gelmisse birakin oraya 4 gun kalsin
Isterseniz araci herhangibir izban yakininda biryere birakip izbana atlayip trenle havaalanina gidebilirsiniz
Migros belli bir saatten sonra ücretli.
Kipa en uygunu aracı otaparka bırakır izbanla havalimanına geçersiniz. 1 Durak sonra zaten. -
Araba Şart değilse İzbanla gitmek en iyisi
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Eve en yakın İzban durağı. Alsancak vs. dışında çoğu durağın yakınında aracı park edecek ara sokak bulunur ücretsiz. -
Ben balçovadayım arkadaşlar.
İzban 1 saatte anca gidiyor.
Ve benim uçağımın saatleri genelde 6.20 oluyor. Pegasus - Antalya uçağı . Benim 1 saat önceden orda olmam lazım. 4.20 de izbana binmiş olmam gerekiyor en gec o saatlerde izban yok benim bildiğim kadarıyla olsa bile kullanabileceğim bir alternatif değil. evimden o fatih altay metroya gitmek eziyet resmen ve gece gec saatlerde o metro istasyonlarıın civarınada pek güvenmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Scott23
Ben balçovadayım arkadaşlar.
İzban 1 saatte anca gidiyor.
Ve benim uçağımın saatleri genelde 6.20 oluyor. Pegasus - Antalya uçağı . Benim 1 saat önceden orda olmam lazım. 4.20 de izbana binmiş olmam gerekiyor en gec o saatlerde izban yok benim bildiğim kadarıyla olsa bile kullanabileceğim bir alternatif değil. evimden o fatih altay metroya gitmek eziyet resmen ve gece gec saatlerde o metro istasyonlarıın civarınada pek güvenmiyorum.
Gunaydin ,
Hocam ne yaptiniz nasil bir cozum buldunuz ? Benimde 7 de ucus . Karsiyakadan gelecegim . Varmi guzel bi yer ? Izban sabah erken den yok olsa idi bir yere birakirdim yada kipada optimum yerlerden gecerdim . Ayrica havaalaninda bazi kredi kartlara indirim oluyor bilgisi olan var ise paylasabilir mi ?
Kipa otoparki. Hemen arkasinda sarnic metro var. Hemen ordan havaalanina metro ile devam edebiirsiniz.
Kipa nin otoparkı artık sıkı. Barkod ve bariyer sistemi kurdular.Sokaga koyarım derseniz sarnıç üst gecidinin sağına veya soluna koyabilirsiniz. Havalimanından menderese doğru giderken otopark var. Ancak ücreti hakkında bilgim yok.
Metro kullanamam arkadaslar sabah cok erken gidecegim . Izmire biraz erken gidip havaalaninda kart indirimlerine bakmam gerekecek yda cevrede koyabilecegim bi yer bulmak
jetpark otopark var aracını bırakıyorsun bıraktığın yerden havaalanına kadar da servisi var bırakıyorlar alıyorlar ve hızlılar kullandım problem çıkmadı şimdiye kadar
Benzer içerikler
- egea 1.4 motor yağı tavsiyesi
- honda civic şanzıman yağı kaç km"de değişir
- direksiyonu çevirince gelen uğultu sesi
- benzinli araba neden gürültülü çalışır
- sahibinden ilana kaç kişi bakmış nasıl öğrenebilirim
- renault espace 2024
- dacia jogger otomatik vites
- togg şarj süresi
- chery tiggo 8 pro özellikleri
- yeni sportage 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X