Şimdi Ara

İstanbul otopark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2 günlüğüne ilk defa kendi aracımla İstanbula gideceğim daha önce uçakla giderdim .Adalara gitmem gerekiyor ve aracı maltepe kadıköy bostancı tarafına bırakmayı planlıyorum ücretli yada ücretsiz nasıl olabilir en uygun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ispark

• motograter M kullanıcısına yanıt

Bi ara sokak bulup çeksem maltepe tarafında birşey olur mu ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kn06 -- 28 Mayıs 2024; 2:15:45 >
  • Maltepe’de ilçe belediye her köşebaşını tutmuş durumda. Bence kapalı ispark en güzeli

• Ne saçma bir durum gerçekten herhangi ücretsiz bir yer olsa bırakır metro ile geçerdim tam bilmiyorum İstanbulu ,Ankarada yaşıyorum böyle dertler yok .

• Belediyeler bildiğiniz bu konuda mafyalaştı. Kaldırım ve yolu yapmak için sizden vergi alırlar ve tekrar sizin yaptırdığınız yerleri tekrar size kiralayarak güzel rant elde ederler.

Nasıl sistem güzel mi.

• kikiemre61 kullanıcısına yanıt

Kilometrekareye 5.000 baş düşen bir şehirde cüzzi ücretle otopark bulduğunuza şükretmek yerine çirfef atıyorsunuz.

Şükürsüzlerden olmayın...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ortak Araba, İzmir --> Ankara
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Maltepeden Adalara vapur var.

O vapur iskelesinin karşısında otobüs durağının arkasında Yalı mahallesinde araba parkedecek çok sokak var. Hafta sonu değilse ve sabah erken gelirseniz rahat yer bulursunuz.

İlla para vereceğim diyorsanız Maltepe sahil Orhangazi parkının Kartal tarafının en ucuna gidip parkederseniz , dediğim vapura yine mesafe kısa..Tüm gün otopark 80 TL galiba.

Vapurun saatleri

sehirhatlari.istanbul
    Maltepe - Büyükada - Heybeliada - Burgazada - Kınalıada Hattı | İstanbul İç Hatları | Şehir Hatları Vapur Seferleri
    https://sehirhatlari.istanbul/tr/seferler/ic-hatlar/adalar-hatlari/maltepe-buyukada-heybeliada-burgazada-kinaliada-hatti-2020

• Kn06 K kullanıcısına yanıt

birşey olmaz. maltepedeyim bende.. güvenle park edebileceğiniz yerlerin konumlarını atabilirim isterseniz.. sadece biraz yürürsünüz 

• migros carrefour falan bulun bahcesine parkedin. donerkende biraz yolluk su ayran gazoz alın fişini güvenliğe verin ücretsiz kalmıs olursunuz.

• @Kn06

Bostancı tren istasyonunun arka tarafındaki ara sokaklardan birine bırakabilirsiniz. Dönüşte vapurdan indikten sonra 5-6 dakikalık yürümeyle aracınıza ulaşırsınız.

Yeter ki civardaki yerleşimlerin (işyeri, apartman) otopark girişlerine engel olmasın.

Sokak dönüşlerinde köşeleri kapatmasın, çöp kamyonları rahat geçebilsin.

Hafta içi gündüz saatlerinde daha kolay park yeri bulunur.

İdealtepe tarafında günün neredeyse 24 saati boş alan bulunur, trenle 2 durak gidersiniz. Veya aynı noktadan belediye otobüsü, dolmuş ile Bostancı iskeleye geçersiniz.

Özellikle de idealtepe tarafında günlerce yerinde sabit bekleyen araçlar var. Kimsenin aracına bir şey olmuyor.

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt

Şükür ediyoruz tabi de , böyle olmamalı, yerleşimi ona göre dizayn edilmesi gerekiyordu. Siz araba park derdindesiniz biz çoluk çocuk oyun oynatacak yer bulamıyoruz onun derdindeyiz.

• Kn06 K kullanıcısına yanıt

istanbul'da yaşıyorum. burda nerde araba çekilmeyeceğini ancak oranın yerlisi bilir. yerlisi bile bazen şaşabilir. o yüzden istanbul'da emin olmadığım yerlerde sokak arasına bile dikkat ederim. bizim burda mesela bir sokak var. sokak işte ama orda araç çekiyorlar. istanbul'a geldin mi kafan rahat etsin istiyorsan otoparka bırak arabanı. otoparkı gün boyu beleş olan avmler var. yakında varsa onlardan birine bırakırsın.

• süreyya plajı marmaray istasyonu civarında aracınızı sokak içerisine çok rahat park edebilirsiniz. marmaray'a binerek maltepe'ye geçin sadece 1 durak ya da yürüyün.

• Teşekkür ederim cevaplar için bu akşam yola çıkıyorum biraz turlar uygun yer bulursam bırakırım yoksa otopark mecbur

• Vapur hatlarının içinde veya yakınlarında ispark P d otoparkları var. Bunlar indirimli hatta kampanya bitmediyse İstanbul kartla ödeme yaptığında adalar vapuruna indirimli de biniyorsun. Pd otpparklarda normalden daha ucuz. Ben yenikapı otoparkının isparka bırakırdım. (pd park et devam et)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhodium -- 28 Mayıs 2024; 23:10:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.