Şimdi Ara

TCDD Otopark Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankara Garı'na arabayı kaç güne kadar bırakabiliyoruz, ücreti ne oluyor bilen var mı arkadaşlar? Veya alternatif olarak arabayı park etmeye önereceğiniz bir yer var mı gara yakın?

• bilen yok mu?
  • Açıkçası hiç bir fikrim yok lakin karşısında Ankara arena var. Bir yerlerine koysanız sorun çıkartmazlar gibi geliyor.

Birde telefon numarası bırakırsınız sorun ortadan kalkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spacewolf -- 26 Mart 2015; 10:54:37 >
  • Garın hemen karşısında gençlik parkının girişinin orda kapalı otopark var. Orda yer oluyo genelde, kaç günlüğüne koyacaksan önceden bi uğra pazarlık yap, fiyatı uyarsa koyarsın.
    2.bi elternatif yine garın karşısında metroya doğru yürürken yolun ortası karşılıklı olarak komple otopark, ordaki belediye görevlileriyle konuşup sanada uyarsa oraya da koyabilirsin.
    3. Garın önündeki stadın bahçesi de olabilir, alırlar mı bilmiyorum.
    4. Garın kendi otoparkı zaten küçük, orda yer bulman zor.
    *Bana kalırsa evinin önünde dursun araban.
    *Bunların içinde en mantıklı bahsettiğim kapalı otopark.
    *Arabayı 3-5 gün bırakacam diyince belki kontağı bırak diyen olabilir, vermemek en iyisi. Bide araç uzun süre kalacaksa kameranın gördüğü bi yere koy, üzerine de numaranı yaz mutlaka, kapalıda kamera vardı 1-2 yıl öncesine kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

Garın hemen karşısında gençlik parkının girişinin orda kapalı otopark var. Orda yer oluyo genelde, kaç günlüğüne koyacaksan önceden bi uğra pazarlık yap, fiyatı uyarsa koyarsın.
    2.bi elternatif yine garın karşısında metroya doğru yürürken yolun ortası karşılıklı olarak komple otopark, ordaki belediye görevlileriyle konuşup sanada uyarsa oraya da koyabilirsin.
    3. Garın önündeki stadın bahçesi de olabilir, alırlar mı bilmiyorum.
    4. Garın kendi otoparkı zaten küçük, orda yer bulman zor.
    *Bana kalırsa evinin önünde dursun araban.
    *Bunların içinde en mantıklı bahsettiğim kapalı otopark.
    *Arabayı 3-5 gün bırakacam diyince belki kontağı bırak diyen olabilir, vermemek en iyisi. Bide araç uzun süre kalacaksa kameranın gördüğü bi yere koy, üzerine de numaranı yaz mutlaka, kapalıda kamera vardı 1-2 yıl öncesine kadar.

Evin onunde durmasi taksyle gidip gelmek en mantiklisi o halde. Tesekkur ederim cevabiniz icin

• Hocam kaç günlüğüne gideceksiniz, ankarada olsam yardımcı olurdum. Hangi semtte oturuyosunuz

• quote:

Hocam kaç günlüğüne gideceksiniz, ankarada olsam yardımcı olurdum. Hangi semtte oturuyosunuz

Hocam taksiyle gidip geliyorum senelerdir aklimi kurcaladi arabayi koyacak bir yer bulabilir miyim diye de. Her sefr taksiye para vermek koyuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul otopark
    10 ay önce açıldı
    Eskişehir Otopark önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • otoparka vereceğin parayı taksiye veriyorsun değişen bir şey yok. Ayrıca evinin önünde kafan daha rahat olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

quote:

Hocam kaç günlüğüne gideceksiniz, ankarada olsam yardımcı olurdum. Hangi semtte oturuyosunuz

Hocam taksiyle gidip geliyorum senelerdir aklimi kurcaladi arabayi koyacak bir yer bulabilir miyim diye de. Her sefr taksiye para vermek koyuyor.

Ev nerede?

• Eğer İstanbul hızlı trenini kullanacaksanız, Sincan durağından binip, aracı da hemen istasyonun arkasındaki ara yollara ücretsiz olarak koyabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.