Şimdi Ara

Ankara Bahçelieveler 7.cadde Kira Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çok uzun zamandır okuyarak takip ettiğim bu forumda bir üzücü hikaye ve rezaleti anlatacağım, bahçelievler 7.caddenin geçmiş esnaflarındanım, bilindiği üzere Ankara'nın sayılı popüler caddelerinden olup bir çok esnafı yemiş yutmuş bir caddedir bunlardan biri de benim fakat benim hikayemden daha üzücü olan bir hikaye var ki o da geçtiğimiz cuma günü 7.cadde özsüt sahibinin intihar edip kendi canına kıymasıdır , bıraktığı not ''ölümümün tek sorumlusu mal sahibidir'', özsüt işletmecisi yaklaşık 30.000tl kira ile kendini idame etmeye çalışan bir franchise kuruluş fakat 7.caddenin doymaz mal sahipleri yetinemediği için 40 küsür yaşında bir can hayata veda etmiştir, ödeyemediği kiralar için anlaşma sürecinde verdiği boş senetlere 600000tl yazarak icraya verilmiş(bu bir duyum) ve çıkmaza giren esnafımız kendi canına kıymıştır.Sonuç olarak elbette bu dükkanları tutup tutmamak bizlerin elinde ve değerini artıran bizleriz, fakat isterim ki biz farkedemedik ama bu cadde bu kiraları dürüst çalışan bir esnaf ödeyemez, bunu en kolay sürekli değişen markalardan anlayabiliriz. Elde olsa bir şekilde farkındalık yaratsak, amacım belki bir girişken kardeşimiz bu yazımı okur ve bu cadde'den uzak durur.

Daha fazla can yitirilmemesi dileğiyle..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asemihc -- 31 Ağustos 2016; 4:56:44 >

• Eyw , açicaktim son anda üzerimden bir şey geçti ve açmadım .

Vaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorozuya Gin-chan kullanıcısına yanıt
    Keşke o bi şeyler geçmese ve farkındalık yaratabilsek.
  • Şimdi ilk başta o duyumun gerçek olup olmadığını araştırmak gerek. İkincisi de daha ses getirecek ekşi sözlük tarzı yerlere bu başlığı açmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz caddede ne iş yapıyordunuz? Sükkan ismi neydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrQuN -- 1 Eylül 2016; 7:34:46 >
  • AlmostFly kullanıcısına yanıt
    sadece 600.000 olayi duyum gerisi kesin net bilgi.Eksi hesabim olsa keske orda da yazsam.

• OrQuN kullanıcısına yanıt
    kadın giyim coulis

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.