Şimdi Ara

Ankara Ovacıkta 30 Katlı Binada Yaşamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ambulansin sirf siteye girip sana ulasmak icin 30. Kata gelmesi minimum asansor falanla beraber abi 10dk o 10dkda oksijensizlikten beynin yüzde 90 hastaneye varamadan ölür cık cık cık

Lan baba ankara cidden bitmis ya apartman dediğin abi 4 kat olur hadi babam sana 5 kat olsun hadi bilemedin 6 kat olsun be o da son kat dubleks olursa ha yoksa yok
    Antalyadan ankaraya gidince dikey mimari gozumu kanatmisti resmen her yer 20 kat 30 kat

11 katli binada 10 sene nasil yasamisim omg ya hala sasiriyorum olm ben 4. Kattan bakinca çok yüksek geliyo la

Lan baba nasil bi hayat yaşadık biz ya Allah gelecegimi hayret Allah yardim et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Harbiden empati yaptım da şimdi, çok kötü bir durum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ankara dediğin yer full apartman ağası kaynıyo. birsürü mülk zengini var. alayı tok satıcı. Türkiye'de fiyatlar düşer Ankara'da düşmez gerekirse satış adedi 0'a iner ama tok mülk ağaları vermez malını.

yenisini yaparken de aha böyle 30 katlı yapıyolar ki ömür boyu kiraya mahkum köleler daha sıkış tepiş olsunlar ve birim arsa başına gelen kira geliri artsın.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Knk komşu=bela

Bizim daire en izole daire tamam mi binada

Buna ragmen alt kattan ses geliyor
    Asansör sesi geliyor
    Yan binada 1 tane öküz komsu var onlarin anirma sesleri gelir muzik yaparlar mangal yaparlar o sesler gelir
    Lan abi biz ankarada cok iyi sabretmisiz ya komsularimiz insandi demek ki suan ust komsum yok böyle bi luksum var ona ragmen kepazelik omg

Yok yok yok abi kesinlikle gerekirse 2+1 olsun ama walter whitein evi gibi tek kat mustakil olsun gibi bi sey lazim yani en dogrusunu amerikalilar yapiyor

Bu ulkede insanlarda ar edep kalmamis imkan bulsalar 7 24 kek bek yapacaklar

• incek'te müstakil büyük bahçeli 3 katlı villada yaşıyorum. para var huzur var. tek çocuğum hemide. bana kalacak 

• Lan baba derde bak lan vay dünya vay

• ankarada'da gop tarafına git hamzoş. maksimim 2-3 katlı binalar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O evi nasıl temizliyorsunuz reis

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

temizlikçileri vardır hamzoş.. ilahi senn.

• Güncel

• 3-4 katlı binaları yıkıp yerine 20-30 katlıları dikiyorlar, buna kim nasıl izin veriyor anlamıyorum.

Şuan bile trafik felç, o inşaati biten apartmanlarda eklenince kriz olacak. Birde o dairelere para verenlerin ben aklını yiyim.

• ovacık çok garip bir yer.. büyük rantlar dönmüş gibi geliyor bana.

• Sar1Lac1 kullanıcısına yanıt
    Altı saglam mi hocam acaba

Bi depremde yerle yeksan olmasin?

• üst kata bi komşu taşındı veledi sabahtan akşama kadar tabana kuvvet zıplıyor. Allahtan dün anam duvara vurduda duruldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 19 Aralık 2024; 15:39:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En iyisi dikmen vadisi civarı ya da bahçelievler

• Ankaraya gidince beni bir daraltı basıyor o gökdelenler kamu binaları falan darlaniyorum insanlar orada nasıl yaşıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siyahatlıprens kullanıcısına yanıt
    21 sene yaşadım ömrümden 40 sene aldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.