Şimdi Ara

Ankara Yapracık Toki de internet var mı ? :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, iş için Ankaraya taşınıyorum, evi yapracık toki de tuttum, internet sağlayıcılar olarak hangi seçenek var onu merak ediyorum (türksat sitesinden baktım sadece bi bina ya örnek ofis diye hizmet veriyorlar, süperonline sitesinden bakınca da yapracık değil toki turkuaz a hizmet veriyorlar) .. .(10-16 mbps hız yeterli olur ya da ne olursa yeterki internet olsun kotasız-o yüzden 3G modem düşünmüyorum- :D )..
    oralarda yaşayan veya bayi temsilcisi vs var mı bilgisi/fikri olan?
    Teşekkürler.

((foto da sol üst köşedeki yer yani yukarıyurtçu mahallesi diye geçiyor sokak adı vs henüz bilmiyorum))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpugur -- 22 Eylül 2014; 10:17:45 >

• Ttnet fiber internet var tanıdık oturuyor yeni bağlantı yaptırdı 24 mbgit 50 lira ödüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz2424 -- 22 Eylül 2014; 11:03:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: starwars_emin

Ttnet fiber internet var tanıdık oturuyor yeni bağlantı yaptırdı 24 mbgit 50 lira ödüyor

Teşekkürler :) yani yine TTnet e kaldık :D akk lı sınırsız o fiyata ise iyi, düşük hız daha ucuza da bulabilrim o zaman ;) ((çok kullanmıycam hız 8-16mbps de yeterli) )

peki yine bilen biri cevaplarsa sevinirim :)

1-2 yıllık taahhüt verdim diyelim ve 8 ay kiraladığım evden çıktım başka biyere taşındım ttnet te taşınmak mümkün mü hattı? ((uydunet e baktım onda eğer taşınılan yerde hizmet sunuluyorsa-altyapı varsa- mümkündür diyor)) ((fazladan bi kurulum ücreti istenir mi?))
  • Geçen sene superonline fiberde vardı şu an durum ne bilemiyorum.
  • süperonline sadece turkuaz kısmında var sanırım sitelerinden hizmet verdikleri bina harf/numaralarını araştırınca bu sonuca vardım. .yani yapracık toki ye hizmetleri yok henüz ... .uydunet/türksat ında yine turkuaz toki de sadece 1 binayı tanıtım binası yapmışlar orda hizmet var anladığım ... ttnet in kampanyalara bakıyorum acaip pahalı :s umarım 20-25 mbps kotasız vardır 50 tl ye (kampanyaları içinde görmedim, hep daha pahalı, kurulum vs 60 tl yi geçiyo nerdeyse aylık)...
  • bilgi olsun diye araştıran olursa .... 2 yıl taahhüt ile ortalama ayda 52-53 tl ye TTnet ile internet aldım (en uygunu buydu .. 24mbps 35gb akk kotası .... ayda 5-10 tl farkla 75 gb kota da alınabilirdi ama çok önemli değil ve fiyatı uygun olması önemliydi benim için) (taşınırsanız internet altyapısı varsa taşımanız mümkün,, verilen modem taahhüt sonunda geri alınıyor telekom tarafından -siz götürüp iade ediyormuşsunuz-) .... ((ilk 12 ay 43 tl falan sonraki 12 ay da 60 tl civarı ödeme yapılıyor--aktivasyon vs içinde, yalın internet yani telefon yok, ilk ay tivibu vs hediyesi varmış, benim işime yaramıyor o başka))
    süperonline uydunet vs görmedim :S (turkuaz tarafında süperonline var sanırım ama o da sınırlı bina için -tanıtım amaçlı sanırım-) .....

---taahhüt olayı eğer öğrenci iseniz 1 yıllıkta yapılabiliniyormuş---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpugur -- 7 Ekim 2014; 1:37:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpugur

bilgi olsun diye araştıran olursa .... 2 yıl taahhüt ile ortalama ayda 52-53 tl ye TTnet ile internet aldım (en uygunu buydu .. 24mbps 35gb akk kotası .... ayda 5-10 tl farkla 75 gb kota da alınabilirdi ama çok önemli değil ve fiyatı uygun olması önemliydi benim için) (taşınırsanız internet altyapısı varsa taşımanız mümkün,, verilen modem taahhüt sonunda geri alınıyor telekom tarafından -siz götürüp iade ediyormuşsunuz-) .... ((ilk 12 ay 43 tl falan sonraki 12 ay da 60 tl civarı ödeme yapılıyor--aktivasyon vs içinde, yalın internet yani telefon yok, ilk ay tivibu vs hediyesi varmış, benim işime yaramıyor o başka))
    süperonline uydunet vs görmedim :S (turkuaz tarafında süperonline var sanırım ama o da sınırlı bina için -tanıtım amaçlı sanırım-) .....

---taahhüt olayı eğer öğrenci iseniz 1 yıllıkta yapılabiliniyormuş---

telefon numarası varmı acaba . ttnet in haberi yok ve işlem başlatamıyorlar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • superonline ın müşteri hizmetlerini arayarak yardım alabilirsiniz sanırım.
  • Superonline sadece dsl hizmeti veriyor Muş. Vede pahalı. Orası ttnet e ait değil mi? ?? Ttnet te bilmiyorum orayı dedi; )))

• Bundan 1.5 sene önce superonline fiber kullanıyorduk. Demekki bitmiş.
  • Arkadaşlar superonline varmi yapracik da ... birde hizli bi paket ne tavsiye edersiniz

• Bak burdan sesleniyorm. Sakın ama sakin bu yapracık tokılere gelmeyın. Dagın bası 1 tane market var oda ates pahası. Ve en kotusu eger onlıne oyun oynuyorsanız burası sıze cehennem olacaktır. Cunku online oyun oynayanlar bılır ms ( ping ) yuksek olunca oyun oynanmaz hale gelır ve skıller yada her ne bastıysanız 3-4 sanıye sonra ısler. Iste burası tam oyle bır yer. Sozde fıber ınternet var. gittik fiber baglattık ama her aksam 19:00 - 24:00 ( ortalama saatler ) arasi ping yanı ms 200 300 bazen 2-3k gordugu oluor. gecelerı veya gunduz guzel 40 50. Altyapı cok yetersız. Dagın basına kımse el atmamıs. ve ustune yenı bı ınsaat urumu varsa yakınınzda pıngı o zaman hıc gormeyın yerlerı delık desık edıp ıyıce mahvedıolar elektrıkler ve ınternet kesıntılerını goreceksınız. ben 6. blokta yunus market yanında oturuorm bılen bılır en merkez yer ustelık. Valla suan oyundna cıktım delı oldum bı kac kısıyı belkı bılınclendırırm dıye msj atmaya geldım. Akıllı olun ugramayın buraya !!!
  • Son durum nedir yapracıkta fiber var mı :)

• Yukarı çıksın bi', 2 sene sonra herhangi bir gelişme var mı?
  • Bugün ttnet fiber için aradım en yüksek hızımı ne destekliyormuş bi şey dedi adam anlamadım. Sadece kendilerinin verdiği modem çalışılmış onun dışında modem olmazmış. Bu modemden ücret almıyoruz taahhüt bitince iade ediyorsunuz dedi. 24ay taahhüt ve 67 lira fatura gözümü korkuttu. Kentnet diye birşey varmış burda yeni duydum millet memnun tabi sadece face e giriyorsa normal:) taahhüt yokmuş 15mpbs hız 37lira 3megabit upload falan dedi görecez yarın bağlayacaklar. Sadece modem için depozit 75 lira alacaklar beğenmezsem modemi verip ücretimi geri alacağımı ve son faturayı ödeyip aboneliğimi sonlandırabilecekmişim. Yine adamın dediğine göre 500 abonelik yapmışlar yapracıkta. 2ay sonra bu rakam 1500 olacak diyor. Milletin ttnet e taahhütleri bitiyormuş biten buna geçecekmiş falan filan. Yarın bağlansın ben anasını ağlatırım sonucu yazarım buraya

• Kentnet bağlantım yapıldı. 2 gündür kesintsiz kullandım online oyun oynadım film indirdim. Garip bir şekilde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Akn yok fiyatlar güzel şikayet bir kaç tane var sitelerde ama sanırım altyapı sorunundan kaynaklanıyor olabilir. Burda sıkıntı yok diyebilirim tabi şimdilik.
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Eveeet ilk sıkıntı:
    Modeme reset atmak durumunuza kalırsanız teknik servis geliyor ve işlem ücreti 10 lira alıyor. Bi de siz neden reset attınız diyo, seni ilgilendiriyormu bu durum dedim evet dedi pişkin. İlk 6ay dan öncr çıkarsanız 29 lira kurulum ücretini alıyorlar sözleşmenin ilk maddesinde. Fiyatı için katlanılır mı zamanla göreceğim. Reset atma nedenim ps4 de oturum açamıyordum ve resetlemem gerekiyordu. Yani internetten yana sıkıntım olmadı bağlantı hiç kesilmedi. Alacak olanlar bunları bilsinler. Sıkıntı yaşadıkça yazarım yine.

• Takip ediyorum hocam

Edit: Yapracık'ta mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfak -- 23 Eylül 2016; 17:35:41 >
  • Evet.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel Durum nedir Kentnet'te ?

TTNET taahhüt bitiyor en düşük paket ücretini 66 TL olarak verdiler. Şuan 59 tl ödüyorum.

Kentnet için de kararsızım tavsiyeniz nedir?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.