Şimdi Ara

Ankara Yapracık Toki de internet var mı ? :D (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1 yıla yakın zamandır kullanıyorum. İnternetten iş yapmıyorsanız ve oyun oynamıyorsanız tavsiye ederim; fiyat/performans oranı çok iyi. Fakat bağlantı hızı ve ping pek stabil değil, arada sırada kopmalar oluyor, mesai saatleri dışında müşteri hizmetlerini arayınca pek hoş karşılanmıyorsunuz.
  • Yapracık çok uzak değil mı hocam internetten veya emlakcidan tutmazsanız Keçiören de bir sürü sahibinden kiralık ilan var 500 tl ye bir sürü ev bulmuştuk 2+1 Keçiören metroya yürüme mesafesinde emlakcida 700 diyordu benzer yerlere benim bildiğim yapracık da kiralar 500 den az değil.

Kablo net olmaması şaşırttı biz evlere bakarken kablo net fiber var diyordular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 25 Temmuz 2017; 5:8:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

Yapracık çok uzak değil mı hocam internetten veya emlakcidan tutmazsanız Keçiören de bir sürü sahibinden kiralık ilan var 500 tl ye bir sürü ev bulmuştuk 2+1 Keçiören metroya yürüme mesafesinde emlakcida 700 diyordu benzer yerlere benim bildiğim yapracık da kiralar 500 den az değil.

Biz oraya evlendik 2 sene kadar oluyor Yapracıktaki kiracılığımız. Evet mesafe uzak olabilir ama sabah arabayla 25 dakikada akşam 45 dakikada evde olabiliyorum. Keçiören tarafında oturan arkadaşlarım oldu, trafiği biraz gözümü korkuttu açıkçası. Çalıştığım yer eskişehir yolu üzerinde bu nedenle yapracık çok da ters değil alıştık ta. EGO+Metro ulaşım da daha sıkıntısız oluyor. Sincan'a çok sık gidiyorum mesela orası daha ters geliyor bana.

TTNET her sene abonelik biterken kafamı kurcalıyor ama modemi ver, Kentnetteki bazı sorunlarla karşılaşma ihtiamli falan yine ttnette devam ediyorum ne yazık ki.

Kentnet ile ilgili modemi resetleme bile sıkıntı yaratabiliyor, teknik servis geliyor para alıyor gibi bir yorum okumuştum tam detayını hatırlamıyorum. O yüzden akı ... korumaz hesabı ttnet ile devam etmiştim kontrat biterken.

Aslında ben kablonet ile çok mutluydum ama alt yapı yok ne yazık ki. ASlında Yapracıkta büyük bir potansiyel var ama ne turkcell ne vodafone altyapı yok bildiğim kadarıyla. bu nedenle ttnet yine tek tabanca.

• quote:

Orijinalden alıntı: nawt12

quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

Yapracık çok uzak değil mı hocam internetten veya emlakcidan tutmazsanız Keçiören de bir sürü sahibinden kiralık ilan var 500 tl ye bir sürü ev bulmuştuk 2+1 Keçiören metroya yürüme mesafesinde emlakcida 700 diyordu benzer yerlere benim bildiğim yapracık da kiralar 500 den az değil.

Biz oraya evlendik 2 sene kadar oluyor Yapracıktaki kiracılığımız. Evet mesafe uzak olabilir ama sabah arabayla 25 dakikada akşam 45 dakikada evde olabiliyorum. Keçiören tarafında oturan arkadaşlarım oldu, trafiği biraz gözümü korkuttu açıkçası. Çalıştığım yer eskişehir yolu üzerinde bu nedenle yapracık çok da ters değil alıştık ta. EGO+Metro ulaşım da daha sıkıntısız oluyor. Sincan'a çok sık gidiyorum mesela orası daha ters geliyor bana.

TTNET her sene abonelik biterken kafamı kurcalıyor ama modemi ver, Kentnetteki bazı sorunlarla karşılaşma ihtiamli falan yine ttnette devam ediyorum ne yazık ki.

Kentnet ile ilgili modemi resetleme bile sıkıntı yaratabiliyor, teknik servis geliyor para alıyor gibi bir yorum okumuştum tam detayını hatırlamıyorum. O yüzden akı ... korumaz hesabı ttnet ile devam etmiştim kontrat biterken.

Aslında ben kablonet ile çok mutluydum ama alt yapı yok ne yazık ki. ASlında Yapracıkta büyük bir potansiyel var ama ne turkcell ne vodafone altyapı yok bildiğim kadarıyla. bu nedenle ttnet yine tek tabanca.

Hocam düşünüp ihtiyaçlarına göre mantıklı karar vermişsin güle güle oturun. Biz belediyeye yakın oturuyoruz Keçiören evde fiber var binalar eski hepsine fiber koymuşlar 100 mbs kullanıyorum altyapı güzel. Ulaşım olarak metro yok iken Kızılaya 1 saatte varamıyorduk(13-15 km olması lazım yakın yani) trafikten aracınız varsa halen trafik sorun ama metrodan sonra Kızılay 15-20 dakika oldu. Ana caddeye yakınız 3-4 dakika ötede metro da aynı uzaklıkta ev 2+1+ küçük kileri var balkonlu ama kot 1 girip bir kat alta iniyorsun altimizda daire ve bahçe var 2 kişiyiz boyasını yaptırdık herşeyiyle 2 kiralık masrafı oldu kira olarak aidat dahil 450 veriyoruz aynı eve emlakçı 600 dedi biz ev sahibini bulduk daha doğrusu emlakçı dan önce ilan vermiş internete oturduk konuştuk bağladık Emlakçı komisyon da alıyordu onu boyaya vermiş olduk 4-5 ay oldu daha ev sahibini görmedik kirayı tam günün de yatırıyoruz devlet dairesi gibi kadın aramıyor bile

Özetle ev sahibinden kiralık alma en mantıklı olanı ev sahibi anlayışlı siz de duzgunseniz anlaşma oluyor emlakçı ile böyle anlasma imkanı yok sozlesme yapmadan ev sahibinin numarasını bile vermiyor çok bulduk burada sahibinden 400-600 arası uygun evler aynı yerlere emlakçı 100-200 ekliyor ustune 1 kira komisyonu kiracidan alıyor. (Artık ev sahipleri ödemek zorunda olabilir sanki yasa çıkmıştı buna yönelik ha uygulama da işlevi yoktur orası ayrı.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.