Şimdi Ara

İSTANBUL'DA ÜCRETSİZ OTOPARK YERLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
10.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İspark ve otoparkçıların olmadığı merkezi yerlerdeki otopark yerlerini burada paylaşalım.

• Var mı acaba öyle yerler? Sadece AVM'ler var diye biliyorum.
  • AVM'lerde parayla... Parasız otoparkı olan AVM var mı İstanbulda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

AVM'lerde parayla... Parasız otoparkı olan AVM var mı İstanbulda...

capitol 2 saate kadar bedava, istinya park ve nautilus ücretsiz, metro city 1 saate kadar bedava, profilo bedavaydı en son fakat giriş ve çıkışlara bilet için aparatlar konum. Sanırım paralı olacak.
  • Forum Istanbul, Bayrampaşa Carrefour, 212 AVM, IKEA vb bildiğim bütün AVM'ler ücretsiz.

Paralı AVM otoparkı olduğunu bilmiyordum.
  • iPhone'da bununla ilgili uygulama zaten mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

AVM'lerde parayla... Parasız otoparkı olan AVM var mı İstanbulda...

anadolu yakasında birçoğu bedava

natilius carrefour

paladium

optimum kapalı bedava açık vip paralı
    capitol 2 sinema ile 3 4 saate kadar
    kozyatağı carrefour
    bauhause
    metro
    gebze center

avrupa yakası

zeytinburnu olivium

istinye park atrium

cevahir açık otopark bedava kapalı 30 dakika ya kadar bedava

profilo uzun süredir bedavaydı sanırım ilerde alışveriş fişini gösterenlere bedava olucak oda

fulya real in kapalı otopark ı aynı şekilde alışveriş fişini gösterene süresiz bedava

otopark hariç caddebostan sahilden pendiğe kadar yol kenerına çekilebiliyor yalnız bazı bölgelerde çekici pardon kurtarıcılar varaffetmiyorlar suadiye civarındaki otopark bir güzel çekiyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ankara batıkent nasıl bir yer
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben kadıköy'de işim olduğunda aracımı Acıbadem Carrefour'un otoparkına bırakıp oradan 10 dakikaya Kadıköy'e geçiyorum Kadıköy merkez çok karışık araba ile girilmiyor.

Alışveriş merkezi otoparkının paralı olduğunu ilk kez duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f-a-t-i-h -- 16 Temmuz 2011; 19:29:58 >
  • Yuh ya, bir İzmirli olarak AVM otoparkının paralı olması beni şok etti Burada öyle bir şey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

Ben kadıköy'de işim olduğunda aracımı Acıbadem Carrefour'un otoparkına bırakıp oradan 10 dakikaya Kadıköy'e geçiyorum Kadıköy merkez çok karışık araba ile girilmiyor.

İşte sizin gibi AVM'de işi olmayıp AVM otoparkına araba park edenler yüzünden AVM'ler otoparklarına ücret koyuyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: lonely_man

quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

Ben kadıköy'de işim olduğunda aracımı Acıbadem Carrefour'un otoparkına bırakıp oradan 10 dakikaya Kadıköy'e geçiyorum Kadıköy merkez çok karışık araba ile girilmiyor.

İşte sizin gibi AVM'de işi olmayıp AVM otoparkına araba park edenler yüzünden AVM'ler otoparklarına ücret koyuyorlar.

Peki benim AVM'de işim olmadığını siz ya da onlar nereden biliyorlar,

Biliyorlar ise bunu görüyor olmalılar gördüğü şeyi engelleyeceğine Alışverişe gelen müşteriye neden otopark ücreti kesmeyi yeğliyorlar

Ben işim olmayan yere araba bırakmam arabam orada duruyor ise 1. ya da 2.planda işim vardır mutlaka

Ben evime gelen misafire park parası kessem nasıl olur sizce

buda onun gibi bir şey hemde alışveriş merkezine gelen müşteri para kazandırıyor

Zihniyete bak...

• Mecidiyeköyde Cevahir paralı , bakırköydeki bazı AVM ler paralı , güneşli ,ikitelli,beylikdüzündeki avmler parasız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Yuh ya, bir İzmirli olarak AVM otoparkının paralı olması beni şok etti Burada öyle bir şey yok.

Gelecek neler gösterir bilinmez ama bizim izmir AVM'ler genellikle ana arterlerin dışında kaldıgı için aracını avm otoparkına bırakıp giden kullanıcı pek olmuyor. İstanbul'da AVM yöneticileri de kendilerince haklı, dışarıda işi olan adam otoparkı işgal ettigi için kendi müşterilerine yer kalmıyor.
  • Bakırköy de Galeria ücretsiz,Bakırköyde ayrıca Kartaltepe mahallesinde ara sokaklarda park yeri bulunuyor ama cadde üzerine bırakılırsa direk çekiyorlar.

Taksimde hafta içi akşam 8 den sonra pazar günleri de tüm gün avizecilerin oraya park etmek ücretsiz.
  • Üsküdar'da belediyenin kapalı katlı otoparkı var ilk 2 saat ücretsizdi sanırım. Hem güvenli hem araba güneşte vs kalmıyor..
  • bakirkoyde isim olduğu zaman galeria otoparkina birakiyorum ücretsiz olduğu için fakat sık sık alışverişte yapıyorum ordan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

iPhone'da bununla ilgili uygulama zaten mevcut.

Adı ne hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

quote:

Orijinalden alıntı: funkmaster

iPhone'da bununla ilgili uygulama zaten mevcut.

ZATEN herkeste iPhone var değil mi?

İSPARK görevlisinde, olmadı değnekçide vardır. Metrekareye 3 iPhone düşüyor. Rica edersin bakar.
  • Akmerkez paralı mesela. O civarda uygun yer biliyor musunuz? Birkaç defa çevredeki ara sokaklara bırakayım dedim sonra vazgeçtim çekerler korkusuyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seka_1905

Akmerkez paralı mesela. O civarda uygun yer biliyor musunuz? Birkaç defa çevredeki ara sokaklara bırakayım dedim sonra vazgeçtim çekerler korkusuyla.

Yaz aylarında Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'nun oralardaki boşluklara rahatlıkla çekilebilir. Yollar dar olsa da RR park ettiğinde dahi bir çöp kamyonu kalan boşluktan geçebiliyor. Tabi köşelere park etmemek kaydıyla...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.